PS2 + net

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PS2 + net

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Zdravím, viem, že sa to dá, niečo som tu aj čítal, ale predsa, ako ju pripojiť ku netu ? Je možné k nej dokúpiť prípadne HDD ? Internet by som chcel riešiť cez wifi pripojenie, priamo cez switch D-Link. alo by sa to neako spojazdniť ?
Johny X
Light Star
Light Star

Re: PS2 + net

Príspevok od používateľa Johny X »

GIGABYTE napísal:Zdravím, viem, že sa to dá, niečo som tu aj čítal, ale predsa, ako ju pripojiť ku netu ? Je možné k nej dokúpiť prípadne HDD ? Internet by som chcel riešiť cez wifi pripojenie, priamo cez switch D-Link. alo by sa to neako spojazdniť ?
jasne da sa pripojit k netu s ps2 kamos to skusal, z netu si stahol linux fedora na cd pre ps2 a potom tam pripojil niejaku usb redukciu na lan a potom tam nieco nakonfiguroval a pripojil to do siete a normalne mu komunikoval ps2 s internetom vydel som to na svoje vlasne oci
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Johny X napísal:jasne da sa pripojit k netu s ps2 kamos to skusal, z netu si stahol linux fedora na cd pre ps2 a potom tam pripojil niejaku usb redukciu na lan a potom tam nieco nakonfiguroval a pripojil to do siete a normalne mu komunikoval ps2 s internetom vydel som to na svoje vlasne oci
Sorry, že odpisujem tak neskoro. Ale nechcel by som to robiť cez kábel, chcem to dať neako cez wifi sieť. Stačil by normálny USB adaptér z wifi prímačom a pripojiť ho do usb portu ?
Johny X
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Johny X »

GIGABYTE napísal:Sorry, že odpisujem tak neskoro. Ale nechcel by som to robiť cez kábel, chcem to dať neako cez wifi sieť. Stačil by normálny USB adaptér z wifi prímačom a pripojiť ho do usb portu ?
to ty neviem ale viem ze aj cez linux sa da wifi no to niesom si isty ci pojde na ps2 ale skusit mozes skus sa pozriet na tento clanok
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=1351
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

ja sa chcem spitat ja mam ps2 aj s chipom mozem sa s tim pripojit na net bez problemov? Pocul som ze ked je upraveny xbox tak aby tam sli napalene hry ze sa s tim neda ist na xbox life ci jak sa to vola
Napísať odpoveď