Ona fajci a mne to vadi!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pokial vsak fajcenie pri priatelke/priatelovi uplne eliminujete, upozornite ho/ju ze fajcite nadalej, lebo si chuda bude mysliet ze ste prestali a bude sklamana/ny.
Vid moj problem akurat ze som ju este nesklamal.
Ach jaj, fajcenie je svinstvo ze?
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

GothaR napísal:2 denne to je nic, ani zavislost. Proste fajci z nudy, to ju prejde :)
hm ja som ties fajcil z nudy ked som mal 15 teraz fajcim z potreby 20 denne
Mick
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mick »

Aj mne by to vadilo
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

koho?
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

načo ho vyberáš z nohavíc, keď sa Ti to nepáči..?

Lol chlape, pre boha neber jej slobodnú vôľu to je jej voľba, že fajčí. JEJ! Nie Tvoja! Ty nefajčíš, nie ona. Ak Ti prekáža, že fajčí pri Tebe, skús ju poprosiť, nech Ti nefúka dym do xichtu, že to znamená ponuku na sex len v Taliansku, nie u nás a hotovo. Ak nepočúvne, tak sa buď podvoľ, alebo keď bude fajčiť, tak proste odkráčaj, pokecaj s niekým iným, alebo sa vzdiaľ, ak budete sami tak to nerob, ale ak bude naschvál fajčiť tak aby Ti to prekážalo a nebude to myslieť hravo humorne, zamysli sa nad svojim vkusom a výberom dievčaťa... mimochodom, čo Ťa tak serie na cigaretovom dyme? Veď to vôbec nesmrdí, je to celkom príjemné :lol: Nie nebudeš mať zhorete zhnite pľucia kvôli tomu, že budeš dýchať takéto množstvo dymu. Kurnik koľko ľudia prefajčia MAJLAND, ale mám na mysli MAJLAND cigariet a neurobí im to to, čo sa bojíš, že by to mohlo urobiť Tebe...
Gangy napísal:Ak fajci cca dve denne tak jej to neskodi, naopak jej to v podstate prospieva.
Kedze dnes fajci kopa ludi a hlavne v podnikoch je stale nafajcene, mal by si vediet ze pasivne fajcenie (vdychovanie dymu) skodi zdraviu viac ako aktivne. Ak teda vyfajci 1 alebo 2 denne, pluca si na to ako tak zvyknu a jej zdraviu to bude skodit menej. Postavene na hlavu, ale je to tak :?
To máš odniekiaľ vyčítané? alebo jedna babka povedala / dedkukcia?
Puskim
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Puskim »

vztah je o nejakej tej tolerancii nie ? ja viem ze tebe sa to napr nemusi lubit ale tak jej zas nevadi ze nefajcis ale vadi jej npar.. keby si obhryzas nechty atd.... vies kazdy mame svoje chyby ... :wink:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

no to je ešte v pohode že fajči len tak malo. a ja n tvojom mieste sa jej snažim nejak do duše prehovoriť že nech s tym prestane teraz kym je čas. a ženam cigarety vobec nepristanu
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

Gangy napísal:Ak fajci cca dve denne tak jej to neskodi, naopak jej to v podstate prospieva.
Kedze dnes fajci kopa ludi a hlavne v podnikoch je stale nafajcene, mal by si vediet ze pasivne fajcenie (vdychovanie dymu) skodi zdraviu viac ako aktivne. Ak teda vyfajci 1 alebo 2 denne, pluca si na to ako tak zvyknu a jej zdraviu to bude skodit menej. Postavene na hlavu, ale je to tak :?
ako gangy s prepacenim zaj*bal skodi jej to... Inhaluje dym amoniak a ine svinstva co skodi nie len jej ale aj tebe. MNe osobobne velmi fajcenie vadi ale ked nefajci tak casto mozno nema az taku velku zavislost ... Sak ju pekne popros
Roman Špaldoň
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Roman Špaldoň »

turtlak69 napísal::D z toho nazvu temy som pochopil nieco ine :D no ale uz viem o co ide.
mne to tiez vadi. a neskutocne. hlavne ked kvoli fajceniu treba nieco obmedzovat (napriklad nechat ujst autobus, lebo lady este nedofajcila, a podobne blbosti. to je ako priklad samozrejme). tiez to nie je dvakrat prijemne, ked v nejakom podniku je okolo mna kudel dymu. niektorych ludi sa neda tak lahko odnaucit fajcit. ja to ani neskusam. ako riesenie je celkom fajn dohodnut sa, ze nebude fajcit ked bude s tebou vonku. ked si da 2 za den, tak to nie je nic hrozne. tych 10 minut pre seba na cigu si najde ;)
:) :) :( ahoj a je to super , že sa na to tak pozeraš to sa mi pači ,no u mna je problem v tom , že neviem pochopiť ako niekto povie ako ho cigareta ukľudni ako sa može niekto pri tom uvolniť to nechapem , ale to bude asi preto , že nefajčim :? :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Roman hej, to bude tým :) ukľudňuje to tak isto ako ostatné antistresory, dá ti nejakú činnosť.
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

presne :) mna ukludnuje sedenie za PC :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ja som svoju normalne poprosil, ci by s tym mohla prestat (fajcila, ked ju niekto ponukol, cize vlastne nebola zavisla ani nic) a povedala, ze sa bude snazit proste si cigu nezobrat.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

MimKoRn napísal:To máš odniekiaľ vyčítané? alebo jedna babka povedala / dedkukcia?
Nie to som pred napisanim toho prispevku cital ne nejakom webe a neskor v casopise. A celkom tomu doverujem.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A to som chcel prestat fajcit... a just neprestanem.. pre svoje zdravie.. vdaka Gangy.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Aj nabuduce.

Inak posli SS ako s tym privatom.
jacko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jacko »

ja som fajcieval a tvarila sa ze jej to nevadi, ale vedel som ze ju to vnutri trosku sere tak som neskor prestal aj koli sebe a myslim ze je pokoj
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Ona fajci a mne to vadi!

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

2krat denne to nieje nic ani zavislost podla mna jej to neuskodi a co sa tyka teba skus sa s nou o tom pozhovarat a ked nie tak si zvikni 2krat denne to hadam prezies a ked ju mas rad tak musis :D
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

heh ľudia. sranda. ktovie či si ten človek, ktorý viac ako pred rokom zakladal túto tému, niekedy prečíta všetky tie názory. to vám asi ušlo... :wink:

aby teda mal aj odomňa - ja by som si zatiaľ, čo ona vyfajčí cigaretu dal pivo. :idea:
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

ak ta lubi, tak prestane..daj je podmienku..bud ty alebo cigarety.. alebo nech ich nejako nahradza... bud nikotinove zuvacky alebo take daco.. casom prestane urcite.. neboj :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

moja fajčila dosť vela..povedal som jej to že mi to vadí..teraz nefajčí vobec :wink:
Napísať odpoveď