Najprv mi nesla naformatovat a teraz mi ju us telefon ani nenajde.
Pametova Karta
Pametova Karta
Newete mi pomoc telefon mi nechce zobrat Pam. Kartu a newem co mam robit.

mam telefon Nokiu 5300, 256MB kartu ktoru som dostal s mobilom a tip karty je Micro SD, zaruku na telefone este mam, a newem co mam robit telefon mi ju nechce zobrat stale mi vipisuje ze pametova karta nie je naformatovana (operacia neuspesna) ale ked dam volby tak naformatovat tam neni tak som sa obratil na vas Dik.
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bol som sa spitat v Nokii preco mi nechce teda ten telefon zobrat tu pamatovu kartu a tipek mi povedal ze je tam pokazena citacia hlava alebo nieco take neviete kolko asi budem cakat na opravu
lebo sam si mislim ze je lepsie to dat do Nokia servisu ako to dat do T-Mobilu a cakat vac nes mesiac tak newiem skuste poradit dik

-
cORP.
Addict
prosim ta pouzi edit niektore slova sa nedaju fakt citatIce-T napísal:Bol som sa spitat v Nokii preco mi nece teda ten telefon zobrat tu pam. kartu a tipek mi povedal ze je tam pokazena citacia hlava alebo nieco take nevieko kolko asi budem cakat na opravu![]()
lebo sam si mislim ze je lepsie to dat do Nokia servisu ako to dat do T-Mobilu a cakat vac nes mesiac tak newiem skuste poradit dik
![]()
![]()
-
certica.007
Novice
zdravim mam taky isty problem s pametovou kartou a poviem ti dala som reklamovat do t-mobile tel.s takym problemom ze ked som sniekim volala ma nepocul a vratili mi ho este v horsom stave tak ze mi pametovku neprima ked mi zvoni ma plechovy zvuk krit zlomeny a este mi neuznali reklamaciu tak ze neviem co stym ja a opravia mi ho ale za 5500sk.to mozem akurat tak ..... taku hodnotu uz nema ani ten tel.
-
D!eSel_78
Star
Reklamuj znova. To si nemozu dovolit.certica.007 napísal:zdravim mam taky isty problem s pametovou kartou a poviem ti dala som reklamovat do t-mobile tel.s takym problemom ze ked som sniekim volala ma nepocul a vratili mi ho este v horsom stave tak ze mi pametovku neprima ked mi zvoni ma plechovy zvuk krit zlomeny a este mi neuznali reklamaciu tak ze neviem co stym ja a opravia mi ho ale za 5500sk.to mozem akurat tak ..... taku hodnotu uz nema ani ten tel.