Nová konkurencia googlu?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nová konkurencia googlu?

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

http://www.zive.sk/Spravy/Vyhladavac-Cu ... aspx?forum

Čo si o tom myslíte? Má to aspoň akú takú šancu na úspech? Ako zareaguje google? ...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Momentálne to pre Google nie je žiadna konkurencia (a dosť pochybujem, že to niekedy bude pre nich reálna konkurencia).
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmv38 »

vyskusal som, bohuzial sa na google chyta zatial realne 15%
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

pochybujem ... nieje šanca ... myslim si že ani v budúcnosti google bol a bude ...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Nie... slová google a konkurencia sa tak odpudzujú ako ani dva elektróny nie... Silne pochybujem... Google nám ešte narobí množstvo a množstvo srandy..

/edit - vyskúšal som, slabé vyhľadávanie a nepáči sa mi to spracovanie.. asi som konzervatívny, ale už som si zvykol na G-style
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dizajn a menej vysledkov mi nevadia, na Google su relevantne starnky iba tak na prvych piatich stranach vysledkov vyhladavania, takze to, ze Cuil najde 60 000 vysledkov a Google 2 000 000 nepovazujem za chybu. Na Cuil mi vadila akurat rychlost, ktora zatial na Google vobec nestaci, ak toto doriesia, tak to bude zaujimave.
Ale aj tak to budu pouzivat asi iba ludia, ktori su proti Google z presvedcenia, pretoze algoritmus na vyhladavanie by mal byt podobny, kedze ten od Google vyzera zatial ako najlepsi :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ja som skúšal hľadať niektoré mnou používané stránky a pre väčšinu mi to vrátilo len odkaz na Wikipediu (a na nejaké iné stránky, ale stránku toho, čo som hľadal mi neponúklo).
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

chrono napísal:Ja som skúšal hľadať niektoré mnou používané stránky a pre väčšinu mi to vrátilo len odkaz na Wikipediu (a na nejaké iné stránky, ale stránku toho, čo som hľadal mi neponúklo).
veď práve.... A ja som si dal vyhľadať napr svoj nick, to niekedy robím aj na google a vždy mi vyhádže len to, čo súvisí so mnou (lebo takú debilinu si doteraz nikto nevymyslel :lol: ) a tam mi našlo pomerne málo a drísty, nič z toho, čo G
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Podla mňa to má viacej chýb, keď sa na to pozerám z pohladu uživateľa. Ako prvé na úvodnej stránke by som mal mať focus na ten textbox, aby som mohol hneď písať, a nie klikať na to. Ďalej sa mi nepáči spracovanie výsledkov, rpetože je to strášne neprehladné a je v tom chaos. A ten dolný panel by nemusel chodiť so stránkou furt ale mohol by byť kludne dole an stránke, lebo takto to zaberá miesto an obrazovke dosť. Ale myslím si že cuil je taká konkurencia pre google ako hojko pre pokec. Obidve veci su približne o tom istom, ale je tam ten rozdiel, že každú vec používa iná skupina ľudí.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

GOOGLE ma momentalne take meno ze je to lepsia firma ako Microsoft :lol:
Napísať odpoveď