Zapojenie zvukovej karty

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Cafte mam tuto zvukovku.. a chcel by som nanu zapojit predne konektory ale neviem ktore ako :( ...ked by ste vedeli tak pls pomoze.. diki

//autoeditácia príspevku ( 02 Aug 2008, 22:49 )
fakt to nikto nevie??.. surne to potrebujem pls :(
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

nechapem moc dobre co nevies?skus vysvetlit
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ked mas zvukovku na doske, tak predny panel s AUDIO OUT a MIC zapajas na miesto na doske pri zvukovke. On potrebuje zistit kde ma napojit tento panel na tuto zvukovu. dufam ze som to ako tam vysvetlil :oops:

k teme. nemam sajnu. ale co skusit pozriet do navodu. malo by to tam niekde byt nie?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

navod nemam...ked som kupoval, tak v obchode mi to predali v takej ciernej folii v akej sa predavaju suciastky... ale krabicu ne :D lol.. a to vsetky boli tak balene... tak keby niekto vedel dost by mi to pomohlo... diki
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

No ked nenapises aku mas dosku, tak to sa tazko riesi kam zadobnut kabliky z predneho panelu do dosky. :D

Ja blbec, to som si nevsimol. Ked som si kukol panel zvukovky, mikrofonovy vstup je jasny, je modry a tie ostatne tri sa tvaria, ze sa daju ovladat SW. Teda zeleny je standardne na predne dva kanaly, ale moze to byt aj vystup na sluchatka a v PC si budes prepinat kedy ma ist signal do sluchatok a kedy do reprakov. Asi budes potrebovat rozbocku na 3.5' Jack na dva 3.5' jacky aby si mohol mat zapojene sluchatka a zaroven repro.

Ale ak by si nepouzival 5.1, tak niektory z tych Jackov by sa mohol dat SW nastavit priamo na sluch. vystup a tuna potom pripojit kablik z predneho panela.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ale on potrebuje kabliky zapojit do zvukovky nie do dosky nie?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sa pozri, aké kábliky Ti vychádzajú z tých predných konektorov na bedni.. a hľadaj, kde na zvukovej karte by si ich zapojil. Myslím, že vpravom hornom rohu karty by mal byť nejaký konektor práve na to.

Pokiaľ máš staršiu skrinku, a z predného panelu Ti idú iba klasické jack koncovky, tak ich budeš musieť zapojiť do príslušných otvorov vzadu na zvukovej karte..
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no take co sa pripajaju na dosku.. len mne zvukovka na doske odisla tak som musel kupit inu zvukovku...konektory na tom su take ako napr na tlacitko na zapinanie PC :P
Napísať odpoveď