Zlomene srdce
midnight_man:
My nehov zesi to nikdy nepresvihol a ak nie tak rispekt poznas slovo slina vtedy pijes a je ti jedno a vermi prestal som pit a asi ma nepoznas nepil som 1x v zivote takze tento nazor je osobytny ak sa nemylim tak to neries a ako to vyzera za to ze ty si to vzdy ako sam tvrdis osvladol tak nezname ze su vsetci taky zdatny viem ze som to nemal prehnat preto som si povedal ahoj alkohol a na nikdy nedovidenia
My nehov zesi to nikdy nepresvihol a ak nie tak rispekt poznas slovo slina vtedy pijes a je ti jedno a vermi prestal som pit a asi ma nepoznas nepil som 1x v zivote takze tento nazor je osobytny ak sa nemylim tak to neries a ako to vyzera za to ze ty si to vzdy ako sam tvrdis osvladol tak nezname ze su vsetci taky zdatny viem ze som to nemal prehnat preto som si povedal ahoj alkohol a na nikdy nedovidenia
-
midnight_man
Guru
Nuž, už z príspevkov Ateistu, som si istá o koho ide...
Vieš Ja Mirku poznám už dlho, a kedže sme boli spolužiačky, viem že aj neraz sa kôli vášmu vzťahu natrápila.... Toto si ale skutočne prehnal, nechápem prečo si jej povedal sedláčka ked je zo Senca, to akože ked si z Bratislavy tak si niečo? Baba je to superná, dala by som za ňu ruku do ohňa....ale naozaj pi..ou si ju nazvať nemusel.....o to viac ma to mrzí že ju poznám....
Vieš Ja Mirku poznám už dlho, a kedže sme boli spolužiačky, viem že aj neraz sa kôli vášmu vzťahu natrápila.... Toto si ale skutočne prehnal, nechápem prečo si jej povedal sedláčka ked je zo Senca, to akože ked si z Bratislavy tak si niečo? Baba je to superná, dala by som za ňu ruku do ohňa....ale naozaj pi..ou si ju nazvať nemusel.....o to viac ma to mrzí že ju poznám....
kafiatko:
Byt Bratislavcanom neni vyhra nemyslim si ze som frajer zato ze som odtial dobre viem ako bere ostatne mesta Bratisalvu opovrhuju mal som moznost zazit to na vlastnej kozi pocitil som ze nas nemaju moc v laske a preto viem ze som kkt pretoze nazvat niekoho ako mirku sedlackou a p.... moze len sedlak a uplny pokritec akym som ja sam
Byt Bratislavcanom neni vyhra nemyslim si ze som frajer zato ze som odtial dobre viem ako bere ostatne mesta Bratisalvu opovrhuju mal som moznost zazit to na vlastnej kozi pocitil som ze nas nemaju moc v laske a preto viem ze som kkt pretoze nazvat niekoho ako mirku sedlackou a p.... moze len sedlak a uplny pokritec akym som ja sam
No ja som to tiez raz presvihol, ozral som sa ako doga a tiez som povedal pratelke, ktoru velmi lubim, co som povedat nikdy nemal, aj som sa k nej spraval ako hulvat. No este v opitom stave som ju cestou domov dobhol (byvame do seba daleko, preto som spal u nej), hoci aj potom som ste blbol. Ale nakoniec mi odpustila a povedala ze mna uz dost potrestal alkohol, atk ze sa aj hnevala ale aj jej ma bolo luto.. Na druhy den som z toho plakal ako maly chlapec a nakoniec mi prepacila, hoci mna to bude mrziet stale
Takze drzim palce aj Tebe
A btw. clovek ked je opity moze ale aj nemusi povedat len pravdu, hocikedy moze povedat absolutnu hovadinu, ktora na druhy den hned mrzi, niekedy to nie je ani trosku pravda, ani si to vobec nemysli.
A btw. clovek ked je opity moze ale aj nemusi povedat len pravdu, hocikedy moze povedat absolutnu hovadinu, ktora na druhy den hned mrzi, niekedy to nie je ani trosku pravda, ani si to vobec nemysli.
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto je jeden z dovodov preco sa mi rozum zastauje nad zenskym rozumom, mne kebyze priatleka ked je opita povie, ze som ko*ot a nasledne za triezva sa ospravedlni, tak mi to je uuuplne jedno, zatial co ja ako chlap i ked omylom a nechtiac v hocijakom nervovom napati, vytoceni, opitosti ci dokonca pravom ju oznacim za "kravu" tak vsetky tie bezpenisne tvory ma oznacia za bezcitneho ko*ot, ktory je taky a taky a onaky atd....
btw. pohybujem sa v kruhu 16-21 rocnych dievcat, mozno tie starsie su ine...
btw. pohybujem sa v kruhu 16-21 rocnych dievcat, mozno tie starsie su ine...
Mrk z velkej casti mas pravdu, ale to plati skor na take mensie urazky, ked sa napriklad s niekym nezhodnes, povies mu ze je kkt, odides a na druhy den to uz nejako neriesis. To by dievca asi nepredychalo. Ale zober si, ze to je zena, do ktorej si zalubeny a ona ti povie, ze si kkt a sedlak, no nenahneval by si sa?
Uplne sa stotoznujem s nazorom nadomnou, lepsie by som to nenapisal. A som toho nazoru, ze opiti ludia robia castokrat veci, ktore ani tak nemyslia alebo by za triezva nikdy neurobili. To, ze jej povedal, ze je sedlacka, no sral to pes, vsetci sme sedlaci a to druhe, no tak na jednej strane je to len obycajne slovo, ktore avsak vyjadruje negativny postoj k danej osobe, ale nevieme ako a preco jej to vlastne povedal. Mne tiez viackrat vybehne z ust takato zlota voci kamaratkam, ale viem, ze ony to pochopia, pretoze ani mne nevadi, keby mi nieco take povedali s odvovodnenim. Ja si myslim, ze sa nestalo nic zle, len dievcata mavaju tendenciu vsetko nafukovat a robit z tychto veci medzinarodny konflikt. Netvrdim, ze to je pekne, to vobec, ale ak tam bol alkohol, tak by som to pochopil a vobec by som to nebral takto vazne. Tu nejde o to, ze sa clovek nevie ovladat, ale poznate ten pocit opitosti a mate vsetko v pecku, tak barsco povite ale uz to dalej vobec neriesite. Najlepsie ked su vsetci opiti, potom to je kazdemu jedno.
// s Mrk-ovim nazorom! a pocuj ateista, asi je mozne, ze to ta baba aj cita, ale nebud zas taky predvidatelny...
// s Mrk-ovim nazorom! a pocuj ateista, asi je mozne, ze to ta baba aj cita, ale nebud zas taky predvidatelny...
-
erytrocyt
VIP
Re: Zlomene srdce
Nečítal som celú tému, ako dlho ste boli spolu?ateista napísal:Zdravim potreboval by som poradit s priatelkou sme sa pred tromi dnamy rozsily lepsie povedane ona so mnou ale bola v prave pretoze som to pokazil ako sa len dalo opil som sa nehorazne a povedal som veci co som si potom ani nepametal ked som to zistil tak som to nevedel pochopit preco som to spravil.
Teraz uz tri dni som skoro nic nejedol,zacina ma bolet srdce od mojej asi znicenej psychiky neviem sa sustredit v praci.
Potrreboval by som poradit pretoze uz neviem fakt ako dalej snazil som sa jej ospravedlnit vsetko isiel som zanou do ineho mesta skusal som fakt vsetko ale nic proste neviem ako dalej
-
Mrk
Professional
ak by to povedala riadne opita a nasledne by sa mi za triezveho stavu ospravedlnila tak by to bolo hned za mnou...za tirezva je to uz trochu ine, i ked ano, tak neviem ako by som presne reagoval bo byvala ma ani raz nenazvala ko*ot, max idiotom, ale to za moje vyciny a z toho som si nic nerobil porpipade dementom....GothaR napísal:Mrk z velkej casti mas pravdu, ale to plati skor na take mensie urazky, ked sa napriklad s niekym nezhodnes, povies mu ze je kkt, odides a na druhy den to uz nejako neriesis. To by dievca asi nepredychalo. Ale zober si, ze to je zena, do ktorej si zalubeny a ona ti povie, ze si kkt a sedlak, no nenahneval by si sa?
erytrocyt:
Tento mesiac by to boli 2 nadherne roky ale tak ako to uz byva ani v rozpravke neni nic perfektne.
Ale jak som bol vcera snou a bola taka stastna furt sa usmievala a to ma nalnalo stastim vzdycky som chcel aby bola stastna a vidim ze asi je stastnejsia bezomna tak dufam ze jej to vydrzi aj nadalej
Tento mesiac by to boli 2 nadherne roky ale tak ako to uz byva ani v rozpravke neni nic perfektne.
Ale jak som bol vcera snou a bola taka stastna furt sa usmievala a to ma nalnalo stastim vzdycky som chcel aby bola stastna a vidim ze asi je stastnejsia bezomna tak dufam ze jej to vydrzi aj nadalej
-
midnight_man
Guru
Nemyslis, ze bola stastna lebo bola s tebou? Pouvazuj nad tym.ateista napísal:erytrocyt: