mp3 prehravac do 3500sk

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
bartonko
Expert
Expert

mp3 prehravac do 3500sk

Príspevok od používateľa bartonko »

viem ze to tu bolo uz kopu razy omielane, ale predsalen , neviem sa rozhodnut medzi , tymito prehravacmi , emgeton m6cult, creativ zen alebo novy creativ zen x-fi 8gb verziu bez wifi, poradte, ktory z nich mam zobrat, uz mi to leze krkom citat vsetky tie recenzie, tak keby ste troska s vlastnyh skusenostii poradili a este teraz som kukal ale troska neznama znacka pre mna ze DOONIO ACE alebo Doonio Naut co vy nato
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja som prave pozeral najnovsie playeri lebo ten moj je uz v ubohom stave (m6 cult) a po troch hodinach som to vzdal pretoze na uplne kazdom som nasiel nieco co som nemohol prekusnut.

Tak som sa rozhodol proste kupit novy M6cult a hotovo. Cize ho odporucam aj tebe ;)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

a ja by som ako tradicne odporucil iriver T60 alebo S10...pripadne na mp3.sk maju v akcii 8gb Zen za 3490, takze to by sa mozno tiez dalo, hoci kvalitou zvuku sa na irivery nechyta...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Hlavne ak chces zen, rataj minimalne so screen protectorom, poskriabe ho aj vietor.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

seth82 napísal:a ja by som ako tradicne odporucil iriver T60
som novym, ale o to spokojnejsim majitelom T60-ky, takze pridavam sa na stranu iriveru ;)

keby som mal kupovat znova, tak sa nebojim ist opat do T60ky (a pokial by mala kovove telo, bolo by to dokonale ;) )
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

creative zen 4gb uplne staci,kvalitny zvuk a tiez prehravanie videa je na dobrej urovni 8)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja som tiez za ten zen, prehrava videa, ma skvely display, ak ti bude malo miesta aj slot na kartu, o display som tiez pocul svoje, to ze rpedavaju samostatne screen protector hovori samo za seba, ale zasa 100sk za tri protektory, z ktorych kazdy udajne vydrzi pol roka, je podla mna este prijatelna investicia

a teraz trosku OT povedz kde kupis zen X-fi za 3500, pls, mal by som vazny zaujem
bartonko
Expert
Expert

no ten x-fi maju tu http://www.mp3.sk/creative-zen-xfi-8gb-p-102045.html za 3290 , 8gb verziu ale cital som ze tato nema wifi , ale aj tak dobra cena, ale teraz mi celkom do oka padol ten doonio ACE alebo doonio Naut, vypadaju celkom, fajn aj recenzie su super na ne, mate niekto s tymito skusenosti?
ColdRain
Addict
Addict

bartonko napísal:no ten x-fi maju tu http://www.mp3.sk/creative-zen-xfi-8gb-p-102045.html za 3290 , 8gb verziu ale cital som ze tato nema wifi , ale aj tak dobra cena, ale teraz mi celkom do oka padol ten doonio ACE alebo doonio Naut, vypadaju celkom, fajn aj recenzie su super na ne, mate niekto s tymito skusenosti?
skusenost nie, ale cital som ze naut ma velmi slabu bateriu, tak neviem...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

bartonko napísal:no ten x-fi maju tu http://www.mp3.sk/creative-zen-xfi-8gb-p-102045.html za 3290 , 8gb verziu ale cital som ze tato nema wifi , ale aj tak dobra cena, ale teraz mi celkom do oka padol ten doonio ACE alebo doonio Naut, vypadaju celkom, fajn aj recenzie su super na ne, mate niekto s tymito skusenosti?
doonia maju rovnake zvukove cipy ako emgetony takzeasi rovnaka kvalita ako emgeton 8)
bartonko
Expert
Expert

hmm asi pojdem do toho doonia, ma vecsi display, a aj sa mi viacej lubi, neviete ci existuje pri nom funkcia automatickeho vypnutia po urcitom case?
ColdRain
Addict
Addict

Automatické vypnutí

Na výběr máte z 5 časových prodlev, 5, 10, 15, 20 a 30 minut. Zajímavé je, že minuty jsou zde zapsány jako vteřinyJ takže hodnoty jsou 5sekund atd., ale nemusíte se bát, že by se přehrávač při nečinnosti po 10 vteřinách vypnul. Automatické vypnutí lze úplně vypnout, takže když zapomenete přehrávač vypnout, zbytečně si jej vybijete.
zdroj: http://www.nejlepsi-mp3.cz/doonio-naut/
bartonko
Expert
Expert

hmm je na creative zen x-fi ? tiez to automaticke vypnutie, , pre mna je to dost dolezita vec, lebo vecer ked idem spat si rad pustiim daku muzicku , ale nerad nechavam pusteny pc, lebo to rusii , tak by ma zaujiimalo ci to tie zeny majuu

//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2008, 8:50 )
ziadny uziivatel , creativu zen ? co by napiisal? ci tam ta funkcia je?
ColdRain
Addict
Addict

bartonko napísal:hmm je na creative zen x-fi ? tiez to automaticke vypnutie, , pre mna je to dost dolezita vec, lebo vecer ked idem spat si rad pustiim daku muzicku , ale nerad nechavam pusteny pc, lebo to rusii , tak by ma zaujiimalo ci to tie zeny majuu

//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2008, 8:50 )
ziadny uziivatel , creativu zen ? co by napiisal? ci tam ta funkcia je?
od dneska vlastnim zen a mozem ho vrelo odporucat, zvuk je podla mna aj s nie dokonalymi sluchadlami velmi dobry, display je krasne jasny a ano ma automaticke vypnutie
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Hlavne nesprav chybu ako ja a hned si nan daj ten screen protector.. z nosenia len vo vrecku mam po dvoch tyzdnoch na nom zo 10 skrabancov
ColdRain
Addict
Addict

kukiak napísal:Hlavne nesprav chybu ako ja a hned si nan daj ten screen protector.. z nosenia len vo vrecku mam po dvoch tyzdnoch na nom zo 10 skrabancov
vidis, to som zabudol pripisat, hned ako som ho kupil dal som si nan screen protector, po precitani niekolkych recenzii co hovoria o lahkom poskriabani som to nechcel riskovat
bartonko
Expert
Expert

jo diiki chlapi za varovanie :wink: , inak som sa rozhodol pre ten creative zen x-fi ak ho buduu mat, za tu cenu 3290 mam 8gB verziu a su knemu aj celkom fajne sluchatka, a ked ten nebude tak pojdem do emgetonu m6
ColdRain
Addict
Addict

bartonko napísal:jo diiki chlapi za varovanie :wink: , inak som sa rozhodol pre ten creative zen x-fi ak ho buduu mat, za tu cenu 3290 mam 8gB verziu a su knemu aj celkom fajne sluchatka, a ked ten nebude tak pojdem do emgetonu m6
ja som tiez chcel xfi ale nezohnal som ho, vraj len na objednavku a ze hned ako maju dake na sklad ta sa velmi rychlo predaju...kupil som teda klasicky zen a zatial som snim nadmieru spokojny
bartonko
Expert
Expert

tak uz som sa uplne rozhodol a aj objednal , a vitazom u mna bol emgeton m6 4gB bol v akcii na www.mp3.sk aj s nabijackou a prenosnym puzdrom s reprakmi, + ktomu sluchatka razor pro tone m100 , akonahle ich dostanem napisem moje pocity :)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

ked kupujete ten emgeton, je dobry aj emgeton m7 cult [skusenosti !!!]???

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/SK/emgeton-m7cult-plus-cerny-d96245.htm
Napísať odpoveď