Španielčina za rok

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Anti
Expert
Expert

Španielčina za rok

Príspevok od používateľa Anti »

O rok chcem ísť pracovať do Španielska a neovládam ich jazyk.
Viete mi poradiť nejaký spôsob ako to za rok zvládnuť? Popr. nejakú dobrú knihu pre samoukov.
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

španielčina je strašne ľahká a veľmi rýchlo som sa ju dokázal naučiť do takej miery, že som v pohode rozumel a v pohode vedel aj odpovedať. Zo začiatku nič ťažké, žiadne zložité frázy som nevedel, ale len jednoduché vety. A to som tam šiel s nulovou znalosťou a ani nie po polroku som habloval jedna radosť.

Ja som občas použil knihu "španielčina pre samoukov" (myslím, že tak sa to volalo) a obyčajný malý vreckový slovník, ale to naozaj len občas. Je to strašne "chytlavý" jazyk a slová sa ti dostanú do hlavy ani nebudeš vedieť ako.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

tak nechod do spanielska a je to vybavene :D moja sestra chodila k nejakej babe kazdy tyzden nejak 2 hodiny a po roku cita spanielske romany. skus si zistit ci v tvojom okoli nie su nejake kurzy alebo nieco podobne
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ides tam robit alebo zit? lebo moja sestra tam bola minuly rok tri emsiace cez prazdniny po spanielsky nevedela ani slovo a teraz vie tak par viet pretoze robila v bare dke bolo vela cudzincov cize myslim ze zalezi od toho co tam bdues robit
Napísať odpoveď