EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Digital napísal:skrímo neni skrímou ?:D:D:D
ne neni
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

dexter7007 napísal:mmh ale emaci su chory(ironicky)......inak asi ma ukamenujete.... :cry: ........ale zistil som ze hudnu co pocuvam(to mi kamos povedal)ze to neni emo ale SCREAMO......tak ja uz neviem :?
kolko mas rokov ?
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki napísal:kolko mas rokov ?
16........END OF OFF TOPIC....neni jedno nahodou kto co pocuva??
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

dexter7007 napísal:ja som bol vtom ye je to emo.....no ehm citim sa trapne :oops: :lol:
ty si presny pripad dementneho EMO boy ktori podlahol Emo vlne :roll:

Ja nemyslim,Ja viem :wink:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Momo46 napísal:ty si presny pripad dementneho EMO boy ktori podlahol Emo vlne :roll:
ked myslis :)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

dexter7007 napísal:16........END OF OFF TOPIC....neni jedno nahodou kto co pocuva??
sak je to jedno ale podla toho tvojho prispevku o tom ze pocuvas screamo a ne emo to vypadalo ako dost velka zivotna facka pre teba :lol:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki napísal:sak je to jedno ale podla toho tvojho prispevku o tom ze pocuvas screamo a ne emo to vypadalo ako dost velka zivotna facka pre teba :lol:
:lol: mozno tak vyznelo ale bolo to iba prekvapko premna :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

dexter7007 napísal::lol: mozno tak vyznelo ale bolo to iba prekvapko premna :)
som zvedavy co budes robit, ked zistis, ze niektore skríko kapely prechadzaju od metalcore
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:som zvedavy co budes robit, ked zistis, ze niektore skríko kapely prechadzaju od metalcore
predstav si ze nic....budem ich nadalej pocuvat...a keby daco ja nepocuvamlen screammo ale aj metal music takze ehm......
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

dexter7007 napísal:predstav si ze nic....budem ich nadalej pocuvat...a keby daco ja nepocuvamlen screammo ale aj metal music takze ehm......
a este rap, dnb, techno, disco, trance, ska, reagee a dsnjkfdsfslfkdsnls
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

nieste nahou spameri??tema je dana tak piste knej....ak mate problem napidste mi ho :)
Super.Girl
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Super.Girl »

"Emo" sa mne osobne moc nepáči vetko do čierna, ako sa maľujú aj chalani,a že si režú ruky pane bože :? :smt019 to nemusím
lama.sk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lama.sk »

no emo tedajsie emo co je co postihuje pomaly cele slovensko alebo aspon polku to su emo kids co to vsetko kazia v 70 rokoch to bolo normal tam boli len skupiny zopar a trz sa len na to hraju a mislia si ze nekloho zbalia ay tim emo.... :?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

lama.sk napísal:no emo tedajsie emo co je co postihuje pomaly cele slovensko alebo aspon polku to su emo kids co to vsetko kazia v 70 rokoch to bolo normal tam boli len skupiny zopar a trz sa len na to hraju a mislia si ze nekloho zbalia ay tim emo.... :?
kokooos a jak by si si predstavoval original ,,emaka,, ktory sa nato nehra ?! v podstate vo vsetkych styloch mas ludi co sa tak spravaju alebo obliekaju len kvoly STYLE-u ...
Super.Girl napísal:"Emo" sa mne osobne moc nepáči vetko do čierna, ako sa maľujú aj chalani,a že si režú ruky pane bože :? :smt019 to nemusím
kazdy ma pravo na vlastny nazor ale jak si dosla nato ze ,,vsetko do cierna,, ?!! ... a k tomu rezaniu sa uz asi ani vyjadrovat nebudem .. bolo to tu pisane snad 100x - tak isto sa mozu rezat goti, jrockeri alebo aj uplne normlany ludia ktorym ,,zahrabava,, ... a tym ze ty si mozno videla nejakeho emaka / emacku sa rezat (ak si vobec videla a nesudis to len podla tych ,,emo pravidiel,, z netu) tak podla toho sudis vsetkych ?!! no pekne
lama.sk
Amateur
Amateur

mikkimikki napísal:kazdy ma pravo na vlastny nazor ale jak si dosla nato ze ,,vsetko do cierna,, ?!! ... a k tomu rezaniu sa uz asi ani vyjadrovat nebudem .. bolo to tu pisane snad 100x - tak isto sa mozu rezat goti, jrockeri alebo aj uplne normlany ludia ktorym ,,zahrabava,, ... a tym ze ty si mozno videla nejakeho emaka / emacku sa rezat (ak si vobec videla a nesudis to len podla tych ,,emo pravidiel,, z netu) tak podla toho sudis vsetkych ?!! no pekne
ale to mas tak ze normalnee emoo ani sa moc takto neobliekali a oni to nehrali ze su smutnyy a titooo to len pre style
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

lama.sk napísal:ale to mas tak ze normalnee emoo ani sa moc takto neobliekali a oni to nehrali ze su smutnyy a titooo to len pre style
ano ale to ze oni tvdia ze su emo nemusi znamenat ze su emo :P .. a tu sa teraz hodnoti emo vseobecne .. toto hodnotenie ema akoze sa rezu podla tohoze si t mozno videl a mozno nevidel robit par osob ktory boli tohto stylu privrzenci a tak tak je to nieco ako keby napriklad teraz nejaky priklad dvaja rastafariani isli po moste a obaja by skocili do rieky a utopili by sa .. vsade by sa o tom pisala hovorilo a tak ... potom by si zrazu zacal sudit seckych ze ich viera je o tom ze sa nakoniec utopia ? :D

proste to co oni robia neni emo ale kedze sa tak prezentuju ludia si to prisposobia ako im to vyhovuje ... : )
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

lama.sk napísal: v 70 rokoch to bolo normal tam boli len skupiny zopar a trz sa len na to hraju a mislia si ze nekloho zbalia ay tim emo.... :?
:lol: dakto sa vyzna :D
hakom
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa hakom »

...su to ko*ot
lama.sk
Amateur
Amateur

mikkimikki napísal:ano ale to ze oni tvdia ze su emo nemusi znamenat ze su emo :P .. a tu sa teraz hodnoti emo vseobecne .. toto hodnotenie ema akoze sa rezu podla tohoze si t mozno videl a mozno nevidel robit par osob ktory boli tohto stylu privrzenci a tak tak je to nieco ako keby napriklad teraz nejaky priklad dvaja rastafariani isli po moste a obaja by skocili do rieky a utopili by sa .. vsade by sa o tom pisala hovorilo a tak ... potom by si zrazu zacal sudit seckych ze ich viera je o tom ze sa nakoniec utopia ? :D

proste to co oni robia neni emo ale kedze sa tak prezentuju ludia si to prisposobia ako im to vyhovuje ... : )
no to mas takto samotne emo nieje styl je to nieco ako greenpies ziadne rezanie:Doni su proti fajceniu pitiu sexu aby proste priroda bol cistaa

//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2008, 15:16 )
pinacolada napísal::lol: dakto sa vyzna :D
ja vem:D:D:Dja som bol tiez proti tomu ale kukol som si vlasne co to je a mne sa len ten styl nepaci ostatne je pohode.
satan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa satan »

no to mas takto samotne emo nieje styl je to nieco ako greenpies ziadne rezanie:Doni su proti fajceniu pitiu sexu aby proste priroda bol cistaa
nie je toto nahodou straight edge? :wink: a pokial viem, straight edge ma spolocne s EMO velmi malo, maximalne tak to, ze sXe ludia pocuvaju HC music a EMO je vedlajsi produkt HC.
Napísať odpoveď