Goten napísal:Tak zresetovať sa mu to môže až pri dosiahnutí kritickej teploty. Pri jeho procesore je to 61,4. Ale tie otáčky ventilátora sú fakt dosť nízke.
Lyson2580q napísal:
a kolko ma byt RPM na procesore???cca???
Ak to je chladič dodávaný s CPU tak od 3000 do 3900 RPM (to však len tipujem). Ja mám Core 2 DUO E7600 a mám otáčky pri záťaži 3800RPM. Otáčky tvojho chladiča môžu byť aj nižšie, ale tie čo si nameral su až moc nízke.
Goten napísal:Ak to je chladič dodávaný s CPU tak od 3000 do 3900 RPM (to však len tipujem). Ja mám Core 2 DUO E6850 a mám otáčky pri záťaži 3800RPM. Otáčky tvojho chladiča môžu byť aj nižšie, ale tie čo si nameral su až moc nízke.
tak potom aka je chyba????treba to ist reklamovat???
Goten napísal:Tak zresetovať sa mu to môže až pri dosiahnutí kritickej teploty. Pri jeho procesore je to 61,4. Ale tie otáčky ventilátora sú fakt dosť nízke.
Takze 61.4...lenze pri plnej zatazi bola teplota vyssia a nic sa neresetovalo http://www.hojko.com/download.php?id=37577 (core1, core2)
Toto tu je ako hadzat hrach na stenu...idem sa venovat niecomu uzitocnejsiemu.
Stiahni si tento program. Trvalo zaťaží procesor na neobmedzenú dobu až kým ho nevypneš. Keď bude spustený sleduj teplotu procesora a otáčky ventilátora. Ak sa ti reštartuje PC zapamätaj si aká bola teplota CPU a otáčky ventilátora. Potom napíš ako si dopadol.
to GothaR: 61,4 je max teplota CPU nie teplota jednotlivých jadier.
Goten napísal:Stiahni si tento program. Trvalo zaťaží procesor na neobmedzenú dobu až kým ho nevypneš. Keď bude spustený sleduj teplotu procesora a otáčky ventilátora. Ak sa ti reštartuje PC zapamätaj si aká bola teplota CPU a otáčky ventilátora. Potom napíš ako si dopadol.
to GothaR: 61,4 je max teplota CPU nie teplota jednotlivých jadier.
kolko trva ten test sak uz testuje 10 min...mam dalej cakat???
Goten napísal:Tak to je zatiaľ v poriadku. Zvyšujú sa otáčky so zvyšujúcou sa teplotou. Aký máš harware v PC? CPU, doska, pamäte, disk (všetko vyčítaš z everestu)?
Ty si teda "expert" Jasné že musíš mať všetky ovládače nainštalované, preto ťa reštartuje. Ten test na CPU vypni, CPU máš OK nainštaluj ovládače na dosku a grafiku a reštartovať ťa už nebude.
Goten napísal:Ty si teda "expert" Jasné že musíš mať všetky ovládače nainštalované, preto ťa reštartuje. Ten test na CPU vypni, CPU máš OK nainštaluj ovládače na dosku a grafiku a reštartovať ťa už nebude.
tak ja si tie ovladace nainstalujem...a potom sa ozvem ci sa problem vyriesil...