Takze mam taky zazitok z kamaratovej oslavy...Vsetci moji kamosi pili okrem mna, lebo som mal antibiotika na zapalene priedusky. Zacinali sme v jednom nemenovanom bare, tam sa skoro vsetci rozbili a potom sme sa premiestnili do kamoskinej krcmi v nedalekej dedine. Sme si tam posadali dovnutra a bol tam este jeden taky starsi pan, ktory si rad vypije a bol aj dost v dobrej nalade

A tento stary pan sa velmi rad rozprava, ked je v naladicke a tak prisiel za nami a moji kamosi ho poznali - bol to otec jednej peknej baby, s ktorou som chcel chodit a chodil predtym s nou aj moj kamos, ktory bol tiez v super nalade a on je taky, ze ked ma vypite, tak povie vsetko aj to, co nechce. A tak uz sa s nim rozprava moj druhy kamarat a tak sa pyta, ze ako zije a rozpravaju sa. A ten stary pan ma 3 dcery a tak kamarat hovori na mna, ze som chcel z jednou z nich chodit a tak sme sa zacali rozpravat o nich. Stary pan - ich otec zacal rozpravat ake ma sikovne dcery, ake su pekne a slusne a len tak sa nas opytal, vsetkych co sme tam sedeli, ze: No co si myslite o mojich dcerach? A ten moj kamos, ktory z jednou z nich chodil len tak do luftu a na plne usta, ze ku.vy su to!!! Akoze kamarat ten vyplul aj kofolu, ktoru mal v ustach a vsetci do brutalneho smiechu a ten ich otec hned ze co si povedal, dobre som pocul? :DDD a kamarat to potom musel zahovorit :DDD