ofik -> Twilight"s hammerkolchak napísal:Mozete mi odporucit naky good WoW server?
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
navstivkolchak napísal:Mozete mi odporucit naky good WoW server?
Kód: Vybrať všetko
wow-europe.coma tam si najdes hafo dobrych serverov
mozes mi prezradit ako sa k tym serverom dostanem? resp o ake servery ide, pretoze na stranke som nenasiel nic ine len diskusiu k nejakym serverom a stav
ked je raz server plny tak je plnykukiak napísal:Vie niekdo ako "obist frontu" na mangosi? Proste je limit a nabehne to estimated time.. a bla bla
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak volal som im, a nas milovany blizzard nedostal ziadne peniaze, volal som 2x, bol som v banke 2x a peniaze vraj 2x odisli plus este mam dalsie dve rezervacie na dalsie dve platby ktore banka nemozem zrusit...takze popi*i , lepsie to by tnemohlo..omg takze teraz neviem kde je problem, podla blizzardu im nic nedoslo a podla banky odoslali uz dve platby...then WHERE IS MY MONEY ??? , skusim si to cvaknut od kamosa z inej banky a ak to pojde tak papa SLSP chodte do pi*e! dokonca ked som tam dnes nebol tak ta zenska co sa so mnou bavila musela volat na sporotel a tam sa pytat lebo ona to z banky nemoze pozret wtf ??...takze som dospel k tomu ze rusim ucet v SLSP...a idem inam otazne je kam ? kde mi ako neplnoletemu a nezarabajucemu daju ucet k nemu VISU alebo MASTERCARD??
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Mrk
Professional
takze po obvolanie otp, tatrabanky, ludovej banky, csob
vdaka tipu na Csob od Clarrika, vdaka za tip, som sa dozvedel ze v Csob dostanem studenstky ucet Fun aj s embosovanou MAstercradkou, takze ked sa vratim s chaty kde odchadzam za chvilu ,idem rusit ten ucet a hor sa do Csob!
ovsem dufam, ze tam enbudem mat take problemy ako teraz v SLSP...
vdaka tipu na Csob od Clarrika, vdaka za tip, som sa dozvedel ze v Csob dostanem studenstky ucet Fun aj s embosovanou MAstercradkou, takze ked sa vratim s chaty kde odchadzam za chvilu ,idem rusit ten ucet a hor sa do Csob!
ovsem dufam, ze tam enbudem mat take problemy ako teraz v SLSP...
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Hotwire
Addict
www.curse.comGajdy napísal:a kde to zozeniem?
wow-wrath of the lich king
pls ludia su uz na wrath of the lich king free servery ??? pls ak hej poradte