ja som mal taky napad ze ako ma kazdy uzivatel vyhradeny svoj priestor na prilohy 20 000MB tusim. ci by sa to nedalo spravit to aj na direct upload, cize si tam mozem daco nahrat a ono to tam stale ostane (bez toho aby som to musel zobrazit v dakej teme). totiz nie kazdy ma moznost daco zavesit na net s tym ze to tam ostane a take blbiny ako rapidshare je zbytocna strata casu a otravovacky pokial by slo o jednoduche male veci ako obrazky, popripade mp3 alebo kratke videa. samozrejme ziaden warez (obrazky by hadam aj stacili podlamna) a mohlo by sa na tieto veci priamo linkovat.... teraz ma nenapada konkretne vyuzitie ale pred nedavnom som zapasil s problemom ze potrebujem obrazok nahrat na net a nebolo kam. tu je priestor ale nedalo sa to spravit bez toho aby som to dal ako prilohu do temy vo fore.
tego2000 napísal:ja by som privital automaticke zobazovanie uzivatela pri davani karmy,pretoze potom je mu to tazke dokazat.
1) Riesilo sa to tu uz cca 15x a 15x bolo jasne povedane, ze NIE
2) Ak potrebujes niekomu nieco dokazovat (predpokladam ze K-) tak sa skus porozpravat s psychologom
Všimol som si, že dosť často nejaký uživatelia pošľú správu z pár minútovým rozdielom a skoro rovnakým obsahom, po čom následuje edit z niečím typu "tak xxx ma teda predbehol".Mohla by sa sem pridať funkcia, keď budete chcieť odoslať odpoveď a niekto iný ju pošle skor, tak by sa mu zobrazila s textom, či tú svoju chce ešte odoslať..videl som to na pár forach už a celkom to pomáha..
Dalo by sa spravit nieco take, ze ked pisem prispevok vidim pod nim uplne celu temu? Umoznuje to lepsie reagovat na vacsie mnozstvo prispevkov, z ktorych chcete citovat urcite casti a zaroven vidno nove pribudajuce v rychlych diskusiach takze sa clovek usterti toho, ze ked dlhsie formulovany prispevok prida uz je neaktualny.