ked som zapol comp tak mi isiel ale nic som nevidel..ani to nepiplo...nebootovalo to vobec.....na druhy krat som to uz zapol v pohode...potom som restartoval a bootovalo mi ale neslo mi najst vobec disk....potom uz mi to nic neukazalo a nakoniec to uz ani nejde vypnut....testoval som iba zdroj....kde moze by chyba v doske?....alebo aj v necom inom?
tipoval by som to na Zakladovku ... s ramkou to podla mna nema nic spoloce. Ak sa mu ani bios nenacital resp. sa mu ani monitor nezasvietil.
Suma sumarum , grafika , disk , robia problemy naraz sa pokazit hadam nemohli ...
Matičná doska som si skoro istý.. RObilo tie isté veci u kamaráta.. keď zapneš, ale nič sa nedeje, nič nevidno, to znamená buď grafika v prdeli, alebo matičná a teraz je to matičná, lebo potom Ti vyhadzovalo problémy, s kt. grafika nič spoločné nemala. Kúpiť novú or service. Odporúčam novú
ja som mal zapnuty comp cez burku a asi nekde vraril besk -do vedenia lebo vyrazilo prud a potom znova nahodilo ale comp uz nesiel.....a nejde mi ani druhy disk....moze byt spaleny aj napr. procak???
doska alebo ramka....no skus ho otvorit a pozri sa ci tam nemas prach...ked som mal PC na zemi tak stale tahal prach a po pol roku som tam mal strasne vela bordelu...v servise mi ho povysavali za 200 sk...som sa hambil