Beijing (2008)
Beijing (2008)
Za 4 dny odstartuje letní olympiáda v čínském Pekingu a již nyní tady máme herní simulaci více jak 35ti olympijských disciplín. To vše v jednom balení a to ve hře Beijing 2008 Olympic Games.
Beijing 2008 Olympic Games je oficiální hra olympijských her 2008 v čínském Pekingu od společnosti SEGA, která nabízí možnost virtuálně si zasportovat v celé řadě tradičních disciplín. Hráči mají možnost soutěžit např. na stadionech Beijing National Stadium nebo National Aquatics Centre. Čeká na vás sprint, hod oštěpem, skok do dálky vrch koulí, střílení ze zbraně na terč, plavání, ale i atletika všeho druhu.
SCREENY
Už je to na lamkách. Zrovna ale nemám rapid konto, takže to stiahnem až za niekoľko dní. Ak to niekto máte tak sem napíšte ako sa vám hra páči/nepáči.
Beijing 2008 Olympic Games je oficiální hra olympijských her 2008 v čínském Pekingu od společnosti SEGA, která nabízí možnost virtuálně si zasportovat v celé řadě tradičních disciplín. Hráči mají možnost soutěžit např. na stadionech Beijing National Stadium nebo National Aquatics Centre. Čeká na vás sprint, hod oštěpem, skok do dálky vrch koulí, střílení ze zbraně na terč, plavání, ale i atletika všeho druhu.
SCREENY
Už je to na lamkách. Zrovna ale nemám rapid konto, takže to stiahnem až za niekoľko dní. Ak to niekto máte tak sem napíšte ako sa vám hra páči/nepáči.
+ športov je naozaj dosť a niektoré z nich sú zábavné
+ možnosť ovplyvňovať „RPG“ parametre - väčšina disciplín má problémy s ovládaním
- fyzicky náročné hranie
- anonymní športovci
- Slovensko v zozname krajín absentuje
Hodnotenie 5,5
www.sector.sk
+ možnosť ovplyvňovať „RPG“ parametre - väčšina disciplín má problémy s ovládaním
- fyzicky náročné hranie
- anonymní športovci
- Slovensko v zozname krajín absentuje
Hodnotenie 5,5
www.sector.sk
Hra je spracovaná pekne, je tam naozaj veľmi veľa športov, ale veľmi ťažko sa to ovláda, či už na joysticku, alebo klávesnici, pričom každý šport sa ovláda inak a z tých ukážok, ktorú si možeš pred každým dať toho moc nepoberieš, teda aspoň mne sa to nepodarilo...ale nehral som to veľmi dlho, lebo o chvíľu ťa tak bolia prsty, že už nevládzeš mačkať tlačítka...a to dosť odrádza..to je tak hra max na 15-20 min a potom nevládzeš.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zatial som tuto hru nehral a ani neviem ci ju pustim na zaklade toho co pisete, ale jednotkou ci chcem alebo nie, tak ostava urcite Summer a Winter od Accolade este z roku 1991/1992. Co sa mi este dost pacilo, tak to bolo Sydney 2000, bolo to celkom dobre spracovane a aj zabavne.
No ja tiež neviem či to budem sťahovať. Hlavne kvôli tomu ovládaniu. Asi sa nedalo spraviť ovládanie na všetky športy rovnaké. U Summer a Winter bolo jednoduché ovládanie. Čo si pamätám tak tuším iba šípky a enter. No uvidím ešte.hojko napísal:Zatial som tuto hru nehral a ani neviem ci ju pustim na zaklade toho co pisete, ale jednotkou ci chcem alebo nie, tak ostava urcite Summer a Winter od Accolade este z roku 1991/1992. Co sa mi este dost pacilo, tak to bolo Sydney 2000, bolo to celkom dobre spracovane a aj zabavne.
-
lekoklatik
VIP
http://www.hojko.com/post942809.html#942809Joker napísal:No dpc Crysis slapal tak sa cudujem za takato kkt EE
Nemôžeš porovnávať Crysis a Beijing. Na Crysis pracovali niekoľko rokov, na Beijing niekoľko mesiacov. A tu máš výsledok.
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
takze som si to zahral,nooo,nie ze by to bolo zle,ale treba si zvyknut...pre milovnikov sportov je to super hra,treba si prestavit tlacitka a vzdy si pozriet tutorial aj 2x...a potom sa to uz da...a celkom fajn grafika,moja 1,5 rocna
x1650 256 MB(pracuje ako 512) to stiha na 1280x1024 na high v pohodicke