Zlomene srdce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ved ja nemam nic proti tomu, ja len ze scenar ala "chcem aby bola stastna" a ty budes niekde doma rozmyslat o tom, ze za par mesiacov by to boli 2 roky. Ked s nou mas take "dobre vztahy" chces to nechat len takto?
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ateista »

Jasne ze nie ale zas ju do toho nechcem tlacit chcem aby sa rozohdla sama ci mi da este jednu sancu alebo naopak ze ostaneme kamarati ine robit nemozm ospravedlnoval som sa jej,bol som za nou teraz chce po mne aby som ju do toho nenutil ze musi rozmyslat ci mi da sancu aby sa zas nespalila takze ted mi ostava len cakat
midnight_man
Guru
Guru

ateista napísal:Jasne ze nie ale zas ju do toho nechcem tlacit chcem aby sa rozohdla sama ci mi da este jednu sancu alebo naopak ze ostaneme kamarati ine robit nemozm ospravedlnoval som sa jej,bol som za nou teraz chce po mne aby som ju do toho nenutil ze musi rozmyslat ci mi da sancu aby sa zas nespalila takze ted mi ostava len cakat
Jou tak tento scenar beriem ;) Hlavne udrzuj kontakt, aby ste sa moc neodcudzili.
ateista
Light Professional
Light Professional

Neboj bojujem jak o zivot
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

a podla mna jej to nepovedala
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

fizz napísal:Aka je sanca, ze kafiatko povedala Miriam o tejto teme na hojku? Velka...
To si uz radsej zaloz blog s nazvom Venovane laske mojho zivota..
OMG
predpokladam, že ateistovi to vôbec neprekáža, práve naopak, keď sa tu ľútostivo vyleje, možno dúfa, že baba po prečítaní bude menej nahnevaná, nebodaj viac... Ale nepovie k tomu radšej nič, lebo ak tu tá ženská dôjde na návštevu..
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Hrdost bokom ? :) , ked sa ma vratit vrati sa ... myslim ze toho uz spravil dost ...
midnight_man
Guru
Guru

Myslim, ze kafiatko nie je blba. Nema dovod jej rozpravat o tejto teme.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jj podla mna skôr drží s Mirkou a o tejto teme je vyprávať radšej nebude
ateista
Light Professional
Light Professional

kafiatko jej ani nemuselo rozpravat o tejto teme radsej som jej to povedal sam aby to nemusela pocut od niekoho ineho aj tak mam pocit ze som sa o dost nesnazil i ked sme sa uz aj videlz + vcera sme spolu telefonovaly skoro 40 minut a dost sme sa nasmial preberaly HEROES a tak ze si snad dakedy zahrame monopoly bo to vraj nikdy nehrala a tak ze ratam kazdy den kym neskonci august a uvidim ako sa rozhodla takze este 28 dni do 1.9 tak dovtedy snazit sa a snazit sa

MimKoRn:
A neni to zenska tak nabuduce troska ucty ked sa budes vyjadrovat na jej adresu
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ateista napísal:kafiatko jej ani nemuselo rozpravat o tejto teme radsej som jej to povedal sam aby to nemusela pocut od niekoho ineho aj tak mam pocit ze som sa o dost nesnazil i ked sme sa uz aj videlz + vcera sme spolu telefonovaly skoro 40 minut a dost sme sa nasmial preberaly HEROES a tak ze si snad dakedy zahrame monopoly bo to vraj nikdy nehrala a tak ze ratam kazdy den kym neskonci august a uvidim ako sa rozhodla takze este 28 dni do 1.9 tak dovtedy snazit sa a snazit sa

MimKoRn:
zaujimave,jak si ju teraz braniš,uz si zabudol ze pred par dnamy to bola P**a pre teba????mas sa knej chovat stale pekne a nerobit niečo čo vieš ze moze zle dopadnut :roll: :roll:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

21rOBO21 napísal:zaujimave,jak si ju teraz braniš,uz si zabudol ze pred par dnamy to bola P**a pre teba????mas sa knej chovat stale pekne a nerobit niečo čo vieš ze moze zle dopadnut :roll: :roll:
Ty si v zivote neurobil chybu? Nepovedal, alebo neurobil si nikdy nic, co by ta potom mrzelo? Bola to sice velka chyba,ale clovek je tvor omylny a myslim, ze kazdy si zasluzi druhu sancu dostat, aspon raz v zivote.

ateista: Drzim palce, nech to dobre dopadne.
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

tomPD napísal:Ty si v zivote neurobil chybu? Nepovedal, alebo neurobil si nikdy nic, co by ta potom mrzelo? Bola to sice velka chyba,ale clovek je tvor omylny a myslim, ze kazdy si zasluzi druhu sancu dostat, aspon raz v zivote.

ateista: Drzim palce, nech to dobre dopadne.
teda hej,mas pravdu,ja som ich v zivote spravil milion....ani neviem prečo som mu to napisal...........sorrry
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Načo by som jej to hovorila? ved Mirka mi sama písala, že dokonca dostala link od Ateistu, aby si to sama prečítala.... som síce jej kamoška, tak ale budem jej trepať kaleráby...? pekná mienka :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kafiatko napísal:Načo by som jej to hovorila? ved Mirka mi sama písala, že dokonca dostala link od Ateistu, aby si to sama prečítala.... som síce jej kamoška, tak ale budem jej trepať kaleráby...? pekná mienka :?
aha kto tu mal pravdu :)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

ateista napísal:kafiatko jej ani nemuselo rozpravat o tejto teme radsej som jej to povedal sam aby to nemusela pocut od niekoho ineho aj tak mam pocit ze som sa o dost nesnazil i ked sme sa uz aj videlz + vcera sme spolu telefonovaly skoro 40 minut a dost sme sa nasmial preberaly HEROES a tak ze si snad dakedy zahrame monopoly bo to vraj nikdy nehrala a tak ze ratam kazdy den kym neskonci august a uvidim ako sa rozhodla takze este 28 dni do 1.9 tak dovtedy snazit sa a snazit sa

MimKoRn:
im sorry man, pre mňa slovo ženská nemá vôbec zlý význam, zanedbal som, že z uhlu cudzého človeka to môže vyznieť zle. Svojej bývalej som tiež sem-tam povedal ženská, lebo ona vie, že to je u mňa skôr pomenovanie pre šílene geniálnu babu. Proste ženská = ci pana! Tak sorry again.

Mimochodom z toho, čo píšeš... mám pocit že až moc vyhľadávaš jej spoločnosť... nerobil by som to... proste stalo sa, čo sa stalo, ona povedala koniec, je koniec a keď je koniec, netreba sa stertávať moc často, pretože by to mohlo viesť ku jej ťažšiemu sa vyrovnávaniu, alebo nedajbože návratu a... nechcem byť drsný, ale vzťah, ktorý sa raz skončil.. pravdepodobne ak sa znova zlepí, nevydrží ... Teda jasné, výnimky jestvujú, ale myslím, že štatisticky ee. Keď mal raz vzťah koniec, potom repete vzťahu bude nasledované repete koncom
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

MimKoRn napísal:im sorry man, pre mňa slovo ženská nemá vôbec zlý význam, zanedbal som, že z uhlu cudzého človeka to môže vyznieť zle. Svojej bývalej som tiež sem-tam povedal ženská, lebo ona vie, že to je u mňa skôr pomenovanie pre šílene geniálnu babu. Proste ženská = ci pana!
to máš to isté ako ja vravím suka.... pre mna je to pomenovanie pre božské dievča a ked občas niektorej poviem "ty si riadna sučka/suka" tak sa uraží a tak isto aj ludia ked s snimi bavím o niektorej a poviem že je to suka tak je zle nedobre..

ale ja to myslím v tom najlepšom :oops:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ateista napísal:MimKoRn:
A neni to zenska
A ja som myslel ze Miriam je zenske meno, ne muzske... :roll:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

uf nehnevaj sa na mna chlape , ale kde si zahodil svoju hrdost, zalozit topic potom ho neskor ukazovat inkriminovanej osobe ?
Pozri sa ako ta milujem a ako toho lutujem spravil som temu na Hojku ...
Sa pozbieraj trosku , uvedom si to , ze ak to nedokaze pochopit , dava ti rozne detinske ultimata neviem ci je to ta "prava" ... stalo sa a ako to tu uz raz zaznelo clovek je tvor omylny a zasluzi si druhu sancu ...
ateista
Light Professional
Light Professional

moja hrdost asi odisla stym ako som ju nazval takze ted sa snazim oto aby som ju ziskal spat o nic ine my nejde mam pocit ze moj zivot stratil zmysle i ked sme sa parx uz rozisly nikdy nie na dlhsie ako 3-5 dni kvoliva hluposti toto je vsak nieco ine
Napísať odpoveď