Prehravac hudby na Nokii 6230
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Prehravac hudby na Nokii 6230
tak mam jeden problem ze ked dam prehravac hudby tak mi vypise ze "ziadne hudobne subory neboli najdene" no ale v pametovke mam mp3.. neviete mi niekto povedat ze ako to mam nastavit ale nieco s tim spravit aby mi to prehravalo ked spustim prehravac hudby..
-
forgottten
Medium Star
Nie nie, ja viem presne prečo... Mal som ten istý telefón.. v návode som zistil.
Musíš dať všetky hudobné súbory, čo chceš mať v prehrávači PRIAMO do karty nie do akýchkoľvek zložiek ale ROVNO do karty. Všetky songy na jednu kopu.. je to zle zmastené a robí to hnusný bordel podľa môjho názoru, ale ináč Ti ten prehrávač nepôjde
Musíš dať všetky hudobné súbory, čo chceš mať v prehrávači PRIAMO do karty nie do akýchkoľvek zložiek ale ROVNO do karty. Všetky songy na jednu kopu.. je to zle zmastené a robí to hnusný bordel podľa môjho názoru, ale ináč Ti ten prehrávač nepôjde
-
forgottten
Medium Star
si si na sto percent istý? Mne to nešlo a to som ešte aj v návode prečítal, že to musí byť v koreňovej zložke, že ináč to nepôjde... možno si mal nový firmware...pershing napísal:mal som 6230i a v pohode to bavilo aj ked to bolo v zlozkach..
co to je za FW? nejaky Tmobile?
a so sieťou to čo môže mať spoločné? Veď sieť neovplyvní firmware. Pozri firmware pomocou *#0000#
-
forgottten
Medium Star
-
Suffel
Guru
nechapem ze aku zlozku ti telefon vytvori.. ale ked myslis tie zlozky co su vo fone ze hudba tak tam das mp3 lenze tam sa mesti len jedna múp3 lebo fon ma pamat 4MB takze ked nemas pametovku je to onicom... a ked mas pamatovku tak to musis mat tak ako napisal MimKoRn...pershing napísal:a skusal si to fuknut do zlozky co tam telefon vytvori? Nieco take ze Music alebo daco take? Ja som to mal stale tam a nie v roote...tak to musi 100% ist...
//btw mozete loock
-
Suffel
Guru
lol a ty si skade padol? ja na tej pamatovke mam cca 400MB urcite to od tade nebudem vyhadzovat... a neviem ako tebe ale ja na 100% viem ze ked som tam dal pamatovku nic takeho som tam nemal..pershing napísal:nelockuj to ja sa idem bit, ma naseriete si kupim 6230 a to skusim
na pametovke kazda nokia vytvori zlozky IMAGES a HUDBA [overene vyskusane], skus ju naformatovat cez telefon
-
forgottten
Medium Star
ježiš maria po sty krat! Záleží od firmwareeeeee... Starý firmware robí tak, nový robí tak! Vieš nie každý si kupuje phony fajne až keď stoja peť korún, niektorí si ho kúpia hneď ako vyjde a to potom vyzerá, akoby uživatelia boli skôr beta-testery. Jednoducho starý firmware ináč nejde, treba dávať do root..pershing napísal:nelockuj to ja sa idem bit, ma naseriete si kupim 6230 a to skusim
na pametovke kazda nokia vytvori zlozky IMAGES a HUDBA [overene vyskusane], skus ju naformatovat cez telefon
(sorry za agresiu, ale dneska ma tu ktosi dožral...)
/edit no problem