kde najdem to cislo PID .Pls nepiste, ze si debil a pod. nedavno som si zriadil ucet(moj prvy) a neviem kde to cislo hladat(az taky kkt nesom, pozeral som do papierov a tam su dva cisla/kody: SN Grid karty a heslo ku grid karte). Ako je v nazve temy, ucet mam v atra banke, dik za rady.
//pripomienky chod do banky si odpustte prosim
TB-PID
https://moja.tatrabanka.sk/cgi-bin/iban ... &lang=sk#5
Ak si si to neobjednával osobne v pobočke, tak vid zvyšok vyššie pastnutého textu..
Obdržal si z banky nejakú obálku? Ak nie, tak skús ešte chvíľu počkať, v opačom prípade sa budeš musieť ísť opýtať do banky, aj keď to nechceš.Čo je PID?
PID /osobne identifikačné číslo/ je 7 miestny numerický kód pridelený bankou, ktorý Vám bol spolu s Vaším počiatočným heslom /16 miestny alfanumericky kód/ zaslaný v diskrétnej obálke poštou, v prípade, ak ste o elektronické služby žiadali v pobočke Tatra banky. Ak ste o elektronické služby požiadali prostredníctvom služby Dialog alebo vyplnením žiadosti na Internete, PID a počiatočné heslo si môžete vyzdvihnúť vo Vašej pobočke spolu s Grid kartou. PID - je generovaný k rodnému číslu, nie je možné ho zmeniť.
Po obdržaní autorizačných nástrojov je potrebné aktivovať si služby prostredníctvom služby Dialog (na telefónnych číslach 02/6866 1000 a 5919 1000, pre mimobratislavských klientov 0850 111 100, príp. 0903 903 902 pre zákazníkov spoločnosti T-Mobile alebo 0906 011 000 pre klientov spoločnosti Orange.). Následne môžete služby aktívne využívať.
Ak si si to neobjednával osobne v pobočke, tak vid zvyšok vyššie pastnutého textu..
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
obdrzal som vsetko-IB som si aktivoval pomocou dialogu v banke, ten ucet mam uz asi mesiac, vsetko mam aktivovane, len neviem ktore cislo je ten PID a nechcem zablokovat ucet tak neskusambrm napísal:https://moja.tatrabanka.sk/cgi-bin/iban ... &lang=sk#5 Obdržal si z banky nejakú obálku? Ak nie, tak skús ešte chvíľu počkať, v opačom prípade sa budeš musieť ísť opýtať do banky, aj keď to nechceš.
//hodil som papier, kde su nejake udaje(samozrejme ze tie som tam nenechal
//prepacte za tu kvalitu,ale vidno tam vsetko