Na internete som nasiel aplikaciu na web cez ktoru mozem sa pripojit na ftp cez webovy prehliadac {obr.1}.No je tu chyba ked sa idem pripojit tak my pri ukazani suborov na ftp ukaze nic {obr.2} ked dam polozku Prejs do adresára a napisem tam adresar tak ma pusti don ale neukaze co tam mam.Na spojenie s ftp serverom pouzivam webohosting od ic.cz
chrono napísal:Čiže cez prehliadač sa môžeš pripojiť, len ti nefunguje ten skript?
ano mozem poslat subor ,vytvorit adresar ale nemozem si prezerat subory a priecinky jedine mozem vstupit do priecinka pomocou tamteho tlacidla a dat nazov priecinka
To pravdepodobne nie je odpoveď na moju otázku. Keď v prehliadači použiješ priamo adresu toho ftp (teda niečo ako ftp://thegameserveryw.sk) zobrazí sa ti obsah toho adresára?
chrono napísal:To pravdepodobne nie je odpoveď na moju otázku. Keď v prehliadači použiješ priamo adresu toho ftp (teda niečo ako ftp://thegameserveryw.sk) zobrazí sa ti obsah toho adresára?
nie nezobrazi netreba neco nastavit aby to komunikovalo s mysql????
Ak sa ti tam nezobrazí nič ani keď použiješ priamo ftp protokol (a nie tú knižnicu), tak je problém pravdepodobne v právach pre ten adresár (a to ty asi nezmeníš).