Poviem to takto: Vyzera to, ze ma zivot nebavi

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Johny X
Light Star
Light Star

Poviem to takto: Vyzera to, ze ma zivot nebavi

Príspevok od používateľa Johny X »

uz sa to tiahne 2 roky a poviem to ze skoro nemam ziadnich priateloch s ktorymy by som isiel do mesta atd.Kazdy den sa nudim a som za pocitacom a pustam sa do veci co vlasne sa neviznam a tak si skracujem den a chcel by som to ukoncit poradte my co mam zrobit aby to skoncilo???
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja neviem, vypni WoW?
PunkPD
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa PunkPD »

Ja mam taky isti problem. Pockam mesiac ci to dokazem nejako zmenit, ak nie hodim si maslu.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mesiac? naco cakat?...vam tu dobre spliecha s tymi samovrazdami
pre tych co maju este nieco v hlave: dajte sa liecit, ked bez pomoci nezvladate ani zit
pre tych co nie: smelo do toho...nejaky prirodzeny vyber byt musi :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Johny X napísal:uz sa to tiahne 2 roky a poviem to ze skoro nemam ziadnich priateloch s ktorymy by som isiel do mesta atd.Kazdy den sa nudim a som za pocitacom a pustam sa do veci co vlasne sa neviznam a tak si skracujem den a chcel by som to ukoncit poradte my co mam zrobit aby to skoncilo???
blbost, neverim ze neexistuje nic co by ta nebavilo hoc aj na pocitaci alebo doma
PunkPD napísal:Ja mam taky isti problem. Pockam mesiac ci to dokazem nejako zmenit, ak nie hodim si maslu.
za mesiac sa spamataj a vrat do starych kolaji
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Poviem to takto:Vyzera to ze ma zivot nebavy.

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

Johny X napísal:uz sa to tiahne 2 roky a poviem to ze skoro nemam ziadnich priateloch s ktorymy by som isiel do mesta atd.Kazdy den sa nudim a som za pocitacom a pustam sa do veci co vlasne sa neviznam a tak si skracujem den a chcel by som to ukoncit poradte my co mam zrobit aby to skoncilo???
treba si najst nejake volnocasove aktivity,ktore v meste urcite najdes a ked bude chodit do nejakych kruzkov (alebo ako sa tomu hovori)tak tam spoznas podla mna aj nejakych kamosov....tak necakaj a vypinaj pc :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

chod na brigadu ... tam ti ten volny cas trosku zoskrtaju :-P a mozno aj ludi spoznas ...
Johny X
Light Star
Light Star

nordkapp_pb napísal:chod na brigadu ... tam ti ten volny cas trosku zoskrtaju :-P a mozno aj ludi spoznas ...
prave ze som na roznaske letakov ale velmi to nepomaha
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jeeezis maria uz ani teba to tu nebavi? skontaktuj sa s qwerty-xyz, on to myslim bol (ak viete na aku temu narazam). ak nie, tak sorry qwerty :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

boze ludia co to zase riesite... sak zivot je tak krasny, a vy si ho chcete zobrat? nie aby ste boli radi ze ste ze mate to co mate (mozno to niesu peniaze etc- ale zdravie) vy to este napisete na forum ... Dajte si facku a zacnite mat zivot rad pretoze zivot je nadherny,a taky aky ho mas si ho robis sam :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked ta nebavi zivot precitaj si moj post v teme o "hadzani si masle" aby ti to vyslo na prvy krat, lebo ak nie dost by si sa zhovadil :roll:
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

O samovražde sa tu už hovorilo v inej téme. Zdá sa, že kopu ľudí si nevie ceniť svoj život........ To je smutné, lebo život je len jeden....... Treba si nájsť nejakú aktivitu či šport, čo toho človeka začne napĺnať. Isto si tam nájde aj nejakých kamarátov.....
A ak to nepomôže treba skúsiť osvedčené......... "Ak sa ti stane život peklom, strč si hlavu do hajzla a zakry sa deklom".......
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

kamoško tak sa s tým zmier v živote musíš aj ty niečo urobiť a nielen za počítačom nariekať nad tým aký je život krutý.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

omg dalsi?
mam najradsej ked niekto kto neodlepi prdel od kompu place ze nema kamosov...
je milion sposobov ako spoznat novych ludi - pestuj nejake konicky, praca (ale nie taka kde stretavas akurat postove schranky :roll: ) alebo chod na pogrc.sk a nabal tam nejake rostenky alebo emakov ako si ty a dohodni si stretko. zasadna chyba je len v tom ze okrem pc nemas ine zaujmy... takze to obcas vypni a chod expit do realneho sveta
Johny X
Light Star
Light Star

???

nepovedal som ze chcem skoncit zivot chcem to riesit :!: :!: :!: ACH JAAJ
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Ono neviem koľko máš rokov, ale je dosť neskoro plakať nad rozliatym mliekom. Ak si zo školy bežal hneď domov a sedel si len ako gangy trefne podtkol pred Wow pripadne inymi hrami a nechodil si vonku tak sa ani necuduj ze na tom si ako si. Ved "je hustejsie" mat epicky mec ako ist s kamosmi na kofolu, pripadne na bicykel v dnesnej dobe. Ja ked som na zakladke hraval hry tak ze som sa nikdy nimi nenechal obmedzit v kontakte s ludmi.

Ale ak si doteraz na vsetkych sral a staral si sa len kedy pustis pocitac tak teraz sa nediv ze zrazu sa nemas s kym porozpravat a zazit nieco zaujimavejsie ako 358mi raid na neviem akeho bossa :wink:

Takze ako ti uz bolo povedane, prestan fnukat lebo tu ti nikto neda zazracnu radu ze "tukni tri krat o seba päty" a zrazu mas frajerku, kamosov a si v niecom dobry.

Prid na to co ta zaujima, chod na nejaky kruzok, skontaktuj sa so spoluziakmi a chodte vonku spolu nieco vymysliet alebo sportovat.Chod na koncert, do kina a ludia sa spoznavaju nahodou pri nejakej cinnosti ako brigada. Nemozes cakat ze ta niekto cestou domov do busu oslovi.

Takze prestan mysliet na kraviny a zacni makat a nie sa len utapat v sebalutosti.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Pinhead napísal:A ak to nepomôže treba skúsiť osvedčené......... "Ak sa ti stane život peklom, strč si hlavu do hajzla a zakry sa deklom".......
dobre je aj Ak sa ti nic nedari, ak ti uz nic nejde, lahni si na kolaje, ono ta to prejde

ale vazne, mozno krajne riesenie, ale skusal si sa porozpravat s dakym odbornikom? nemuselo by to byt na skodu :) ked ta nic neoslovuje, je to asi jedno z poslednych rieseni, mozes mat daku dusevnu chorobu a prejavuje sa nechutou zit :? a to nie je sranda, nemozes si povedat, ze si to hodis a nic to s tebou nespravi, mfp, ved si hodim, no nie? :shock:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Este by si mohol opisat ako si sa dostal do terajsieho stavu a co ho sposobilo, zavislost na pocitaci? konflikt s niekym vonku? skola?
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

áno, bude dobre odpovedať na otázky vyššie a ak Ti naozaj tak záleží na vyriešení toho problému ako vravíš, potom budeš ochotný urobiť aj niečo viac, nie len prečítať si how-to step-by-step nejaký návod tuto (kt. sa tu aj tak asi neobjaví) pre zlepšenie života.

Ak teda povieš áno, som ochotní, moja rada znie: Kúp si knihu, môžeš napr. cez Martinus objednať: Rozhovory S Bohom - Neale Donald Walsch. Myslím, že to môže veľmi veľmi pomôcť. Ak mi niekto povie, že je toto reklama, tak ho vysmejem. To je len moja rada a odporúčenie...

Prajem krásny deň!

(možno by si si mohol ešte stiahnuť videjko The Secret... možno Ťa to osvieti.. :D alebo si prečítaj nejakú knihu o optimizme a pozitívnom myslení a čo je asi najpodstatnejšie: NESEĎ NA RITI A KONAJ! Ak máš málo priateľov: CHOĎ VON, OSLOV NIEKOHO a zdôver sa s problémom, je to bláznivé? Možno bude ten človek ochotní sa porozprávať... ľudí je veľa blbých, ale je veľa aj takých, ku ktorým keď budeš úprimný, porozprávajú sa. Potom sú tu ešte učitelia, psychológovia (ja jednu navštevujem, je to skelá baba, veľmi pomôže vždy vždy...))

Ak urobíš niečo z toho, čo radím, určite sa pohneš... Je možné, že neurobíš nič. Tzn. viem kde je problém, viem kde je riešenie a viem, že rady nepríjmeš. Táto alternatíva = fakt si hoď mašľu ;)
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja tiež nemám veľa kamarátov,nemám s kým mám ísť večer von,nemám s kým ísť na bike. už mám len jednu kamarátku. mne pomohli psi. mám dve živé striebra. vieš aké je nádherné keď prídeš domov a oni k tebe pribehnú s takým úsmevom a radosťou, že ťa vidia. na nich vidíš, ako ťa zbožňujú. žiadna pretvárka. a mám ete bike. neuveriteľne ma baví jazdiť po kopcoch. inak už nemám žiadnu radosť v mojom živote. mohla y ti pomôcť priateľka. podpora. vyskúšať niečo, čo by ťa bavilo. sedieť doma nie je riešenie. možno kone. tie vedia by skvelým prostriedkom k radosti. proste vztať a poobzerať sa, na poprvý krát to nemusí výsť. good luck :wink:
Napísať odpoveď