Poviem to takto: Vyzera to, ze ma zivot nebavi

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

ajaj.... zasa to tu je....

odpoved? vypni PC a vyjdi si so spoluziakmi s ktorymi sa aspon zdravis - chod s nimi do spolocnosti, pocuvaj, reaguj a nech tvoje odpovede niesu ako z imaginarneho sveta... ale hlavne tym,ze nad problemom rozmyslas a stale pri tom zasratom PC sedis nic nevyriesis...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

ajaj... ja byť na tvojom mieste, tak šprtám pravopis... zišlo by sa ti to a nenudil by si sa...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Aj ja dam radu - ked sa uz teda zakladatel temy a aj autor tretieho prispevku tak nudia a nevedia, co so zivotom, mali by si vo volnom case vo vlastnom zaujme zacat prechadzat pravidla Slovenskej gramatiky. Prznenie jazyka na tomto fore je celkom popularne, takze nezaskodi troska dobehnut to, co ste v skole premeskali (z akejkolvek priciny).
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

in your world napísal:ja tiež nemám veľa kamarátov,nemám s kým mám ísť večer von,nemám s kým ísť na bike. už mám len jednu kamarátku. mne pomohli psi. mám dve živé striebra. vieš aké je nádherné keď prídeš domov a oni k tebe pribehnú s takým úsmevom a radosťou, že ťa vidia. na nich vidíš, ako ťa zbožňujú. žiadna pretvárka. a mám ete bike. neuveriteľne ma baví jazdiť po kopcoch. inak už nemám žiadnu radosť v mojom živote. mohla y ti pomôcť priateľka. podpora. vyskúšať niečo, čo by ťa bavilo. sedieť doma nie je riešenie. možno kone. tie vedia by skvelým prostriedkom k radosti. proste vztať a poobzerať sa, na poprvý krát to nemusí výsť. good luck :wink:
Vyborna rada, nech sa stane este vacsim asocialom nez je teraz :roll:

Chod medzi ludi. (nie psov, macky, kone a neviem co este)
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

Gangy napísal:Vyborna rada, nech sa stane este vacsim asocialom nez je teraz :roll:

Chod medzi ludi. (nie psov, macky, kone a neviem co este)
to by si sa dosť čudoval ako sa naväzuje ľahko známosť pri venčení psa, a myslíš, že pri koňoch nikto nie? a hlavne báb. chalanov pri koňoch moc nenájdeš. vždy keď idem so psami von tak vždy sa mi niekto prihovorí, takže teória asociála je blbosť.

ujonecro: nemyslím, zvieratá sa používajú aj ako terapia pre uzavreté deti, najprv sa otvorí aspoň tomu zvieraťu a potom aj človeku. nehovorím, že sa človek naviaže len na to zviera, ale otvorí sa aj človeku. zviera vie byť v tomto nápomocné.
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Nejde o prihovorenie ale o to, ze sa naviaze na to zviera a uz absolutne pride o kontakt s ludmi, lebo bude mat presne tu istu teoriu ako sa psik na neho usmieva a nikdy mu neublizi ale zviera nedokaze nahradit kontakt s inymi ludmi :wink:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

najdi si dievca.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ty si ale chytry kachna. Ako prosimta? Nema ziaden kontakt so svetom.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

no ja si myslim ze najst si kamaratov je to najlahsie - teda pokial niekto netrpi nejakou socialnou fobiou.
Ludia odchadzaju a prichadzaju a pokial sa sa v niekom sklames tak co... najdes si dalsich kamaratov - ved ludi je vela. Ale ostat priputany k PC alebo TV je tak minimalne krok ku depresiam a podobnym svinstvam.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

guys, go for it!!!

alebo vyhladajte pomoc odbornika, predajte pocitac a kupte bicykel, zacnite cvicit
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

cubix napísal:no ja si myslim ze najst si kamaratov je to najlahsie
premenuj si to na znamych, kamosa/priatela nenajdes len tak za rohom
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

in your world napísal:to by si sa dosť čudoval ako sa naväzuje ľahko známosť pri venčení psa, a myslíš, že pri koňoch nikto nie? a hlavne báb. chalanov pri koňoch moc nenájdeš. vždy keď idem so psami von tak vždy sa mi niekto prihovorí, takže teória asociála je blbosť.

ujonecro: nemyslím, zvieratá sa používajú aj ako terapia pre uzavreté deti, najprv sa otvorí aspoň tomu zvieraťu a potom aj človeku. nehovorím, že sa človek naviaže len na to zviera, ale otvorí sa aj človeku. zviera vie byť v tomto nápomocné.
Ty si v tvojom prvom prispevku pisala ze mas len jedneho priatela a ostatnych ti nahradili psy. Tym je podlozena moja teoria asociala a myslim ze celkom presvedcivo.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

hmm ..fakt tato doba je divna..vytvara z ludi nespolocenske tvori uzavete medzi styrmi stenami ..samozrejme net ma aj nespocetne vela vyhod..ale ludom kt su hamblivy, neprebojny a introverti nepomaha..
radim Vam chodte von, medzi ludi ..na nejaky kurz, tabor, dovolenku ..kedykolvek mozete spoznat novych ludi kt bude na vas zalezat..

kazdy ma taketo stavy uzkosti ..ale potom si treba uvedomit ako dobre sme na tom ....teda napr ja som zdrava, mudra(dufam:D),mam oboch rodicov, kamaratov, studujem ...nemam sa naco stazovat..tak si uvedomte co mate! stazovat sa vie kazdy...
predpokladam ze ste mladi ludia, takze mate zivot este len na zaciatku ..tak preco to vzdavat bez BOJA???
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tému som nečítal no diagnóza jasná.
Ďalšie znudené decko...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Fabo napísal:Ty si ale chytry kachna. Ako prosimta? Nema ziaden kontakt so svetom.
ja som si precital iba jeho prvy prispevok...

a najst si dievca moze celkom jednoducho. cez bratrancov ci sesternice a tie maju isto kamaratky a tie kamaratky. jeden vecer v spolocnosti rodiny a ma hned znamkych. par krat si s nimi vyjde zoznami sa s mrte ludmi a ak nebude vol / kon / matoha tak si najde rychlo znamych. alebo moze byt problem v tom ze on nechce a len fnuka ze nema co robit / nudi sa a nie je vobec ochotny to zmenit a mysli si ze tu mu napiseme presny navod na spolocensky zivot.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Poviem to takto: Vyzera to, ze ma zivot nebavi

Príspevok od používateľa Jeremy »

Johny X napísal:uz sa to tiahne 2 roky a poviem to ze skoro nemam ziadnich priateloch s ktorymy by som isiel do mesta atd.Kazdy den sa nudim a som za pocitacom a pustam sa do veci co vlasne sa neviznam a tak si skracujem den a chcel by som to ukoncit poradte my co mam zrobit aby to skoncilo???
chlapec pri tvojom veku inteligencii a zivote by som sa rovno zastrelil byt tebou...

alebo aspon pre boha vypni pocitac a chod von...alehlavne vypni pocitac a aspon mesiac ho nezapni... a skus si najst dake ine hobby hlavne nech je to medzi ludmi nech ta maju za co zdrbavat a nech pocuvas aj ine zvuky ako klapkanie do pocitaca...
lebo sa steba stane magor.. teda neviem ci uz niesi
Sheep
Addict
Addict

Eritrea napísal:hmm ..fakt tato doba je divna..vytvara z ludi nespolocenske tvori uzavete medzi styrmi stenami ..samozrejme net ma aj nespocetne vela vyhod..ale ludom kt su hamblivy, neprebojny a introverti nepomaha..
radim Vam chodte von, medzi ludi ..na nejaky kurz, tabor, dovolenku ..kedykolvek mozete spoznat novych ludi kt bude na vas zalezat..

kazdy ma taketo stavy uzkosti ..ale potom si treba uvedomit ako dobre sme na tom ....teda napr ja som zdrava, mudra(dufam:D),mam oboch rodicov, kamaratov, studujem ...nemam sa naco stazovat..tak si uvedomte co mate! stazovat sa vie kazdy...
predpokladam ze ste mladi ludia, takze mate zivot este len na zaciatku ..tak preco to vzdavat bez BOJA???
nespolocenskych ludi robia tiez len ludia, nerobia to ani pocitace, ani telky a dalsie veci ktore si myslite ze ano, pretoze dnes je spolocnost riadena modou a akymisi stupidnimi trendmi a ked sa neprisposobite tomu co fici tak vas vyradia a uz sam tam nevratite, resp nebudete mat moznost sa vratit a potom to pride - asocialita, uzkost a nuda, kedze dnesna mladez sa pomaly o nic nezaujima, neze ma teraz zacne bit kazdy jeden ake ma hobby a v com je proste borec, myslim to na vacsinu mladych ludi styl - pride domov z roboty/skoly, posedi hodinu za kompom a bud spamuje dakde na chate alebo nevie naco ma kliknut, po hodine mu zazvnoi mobil a on vyraza do miestnej krcmy kde to presedi az do noci a ide zase domov, rano sa vyspi a tak dookola...nebolo by natom nic zle kebyze jeden z tej bandy nezistil ze mu to nic nedava a proste ho to uz nebavi, ze jeho by bavilo radsej hrat hry na kompe lebo ho zaujimaju alebo bavia a ma potrebu najst niekoho kto by rad to iste, lenze oni hrat nechcu a tu sa dostava do konfliktu s vacsinou a skratka dostava "padaka", takze nema na vyber a odchadza domov, verte ze takychto ludi bude cim dalej tym viac pretoze dnes nie je v mode hrat hry lebo tie nemaju "realnu" podobu, alebo dnes je tazsie najst rockera pretoze vsetci presli na to osrate techno a kindermafia hip hop, dnes musi mat kazdy chalan zensku inak sa zisti ze by sa mal liecit a tak dalej....
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Alebo sa ožieraj do nemoty a raz to tvoj organizmus neznesie a povie že už si svoje užil.

Začni trebárs maľovať, alebo hraj na nejakom hudobnom nástroji. Písal si že sa pušťaš do vecí ktoré ti nejdu A to akože deň niečo robíš a keĎ ti to nejde tak sa na to vyserieš a ideš robiť niečo iné? OMG veď za deň sa nik nič nenaučí. Hudobný nástroj ti zaberie času habadej avšak aj peňazí. A nájsť si kamarátov je ťažké? Akože prepáč ale nech sa dostanem do hocijakej spoločnosti neznámych ľudí, vždy sa tam nájde minimálne jeden človek ktorý sa so mnou rozpráva až pokým máme dych.

Ale choď na vysoku. Ak si už bol tak choď znova. Na vysokej údajne začína úplne nový život. Veď na vysokej môžeš z časti byť kým kceš. A tam sa ľudia tiež spoznávajú jeden po druhom. Ja idem do Čiech a poznám tam asi 3 ľudí s ktorými som robil skúšky. To je všetko. Inak tam nepoznám ani hovno. Vôbec nič. Ale to neznamená že tam nemám kamarátov. Sú tam, len sa im treba prihovoriť. Tak choď von a ak máš strach že sa pred niekým strápniš, Tak sa ožer a potom sa rozprávaj s ľuďmi. Ver tomu že si ťa aspoň niekto pamätať bude :wink:
Sheep
Addict
Addict

Ak by mal talent na hudbu alebo malovanie tak by to uz davno robil, nemyslis? Inak hej mas pravdu ze ak ma problem sa rozpravat normalne tak nech sa rozviaze chlastom, to mu vsak pomoze akurat na ten vecer pretoze ked na druhy den si svojimi novymi kamosmi ako triezvy nebude mat co povedat tak to moc dobre nebude :?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Sheep napísal:Ak by mal talent na hudbu alebo malovanie tak by to uz davno robil, nemyslis? Inak hej mas pravdu ze ak ma problem sa rozpravat normalne tak nech sa rozviaze chlastom, to mu vsak pomoze akurat na ten vecer pretoze ked na druhy den si svojimi novymi kamosmi ako triezvy nebude mat co povedat tak to moc dobre nebude :?
Avšak nevieme či už niečo skúsil. Písal že takmer všetko po jednom dni zabalí. Nie doslova ale niečo v tom zmysle. A i keď máš talent tak sa to za deň určite neprejaví. A s tým alkoholom veď tak by sa bavili čo v tom stave rozprával a ak by sa nechytil ani vtedy, tak je potom stratený prípad. Ale to som ešte nezažil.
Napísať odpoveď