Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
skorec1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
vedel by mi niekto poradit nejaky mobilny telefon od orange na pausal pre vernych zakaznikov do 1000sk pre pausal 100XXL?
hlavne mi ide o vydrz baterie, potom vzhlad(nepacaia sa mi vyklapacky), popripadne si spravit nejaku fotku, kde co ulozit aby bola moznost vymeny pamätovej karty, no a prehravac MP3 by bol vytany...
hlavne mi ide o vydrz baterie, potom vzhlad(nepacaia sa mi vyklapacky), popripadne si spravit nejaku fotku, kde co ulozit aby bola moznost vymeny pamätovej karty, no a prehravac MP3 by bol vytany...
-
D!eSel_78
Star
No do tisicky kvalitny fotak? Nechces prilis?skorec1 napísal:vedel by mi niekto poradit nejaky mobilny telefon od orange na pausal pre vernych zakaznikov do 1000sk pre pausal 100XXL?
-
D!eSel_78
Star
Aha, tak potom nevahaj, moj oco ma E51 a vzdy mam radost, ked je volna aby som posurfoval na wi-fiskorec1 napísal:no, presne tu aj chcem, mam ju moznost zobrat za 1700sk ale to wifi ma veli laka:D ktomu väcsia vydrz baterie... inak o fotaku som nespominal ze chem nieco kvalitne...
-
D!eSel_78
Star
Pán Dokonalý sa znova ozval? Preco by to nebolo vyuzitelne na mobile? Kto tvrdi, ze mobil niekedy dosiahne pohodlnost desktopovych prehliadacoch (mala vynimka je mozno v iPhone, kde skutocne niekto surfuje radsj ako na desktope)? Podla mna to bohate staci na IM klient a prezretie vsetkych noviniek na webe. A vobec neviem ako si prisiel k 71mm uhlopriecke - kvoli tomu, ze ju mas nebodaj ty? Nebud smiesny a fakt, v dobrom, ti vravim, ze sa netvar ako vsadebolko, ktory vsetko videl a tam kde nebol, sa chysta. Taki ludia su okoliu neskutocne neprijemni, myslim, ze to sam dokazes nezaujatym okom zhodnotit->slavo<- napísal:no ked nemaš minimalne 71mm uhlopriečku na mobile tak si to moc neužiješale osobne wifi využivam každy den a je to užitočna vec.
-
skorec1
Expert
no, mne to staci sa pripojit na moje vysielace a restartovat nejake AP, alebo odpojit narychlo neplaticov, popripade ked nieco surne tak nejest problema...->slavo<- napísal:no ked nemaš minimalne 71mm uhlopriečku na mobile tak si to moc neužiješale osobne wifi využivam každy den a je to užitočna vec.
Tak toto mi pripomina novodubničanovD!eSel_78 napísal:Pán Dokonalý sa znova ozval?.... Nebud smiesny a fakt, v dobrom, ti vravim, ze sa netvar ako vsadebolko, ktory vsetko videl a tam kde nebol, sa chysta. Taki ludia su okoliu neskutocne neprijemni, myslim, ze to sam dokazes nezaujatym okom zhodnotit
-
->slavo<-
Addict
čo? Ja som mal v ruke viac telefonov jak ty mas na hlave vlasov tak dobre viem očom pišem a WIFi ma velmi velke využite tak som napisal len svoj nazor ,že ked už využivat wifi tak aspon na takom displayi . to je akože vzlom? napisal som niekde ,že wifi sa neda použivat na malom displayi ? však ty to snad raz pochopiD!eSel_78 napísal:Pán Dokonalý sa znova ozval? Preco by to nebolo vyuzitelne na mobile? Kto tvrdi, ze mobil niekedy dosiahne pohodlnost desktopovych prehliadacoch (mala vynimka je mozno v iPhone, kde skutocne niekto surfuje radsj ako na desktope)? Podla mna to bohate staci na IM klient a prezretie vsetkych noviniek na webe. A vobec neviem ako si prisiel k 71mm uhlopriecke - kvoli tomu, ze ju mas nebodaj ty? Nebud smiesny a fakt, v dobrom, ti vravim, ze sa netvar ako vsadebolko, ktory vsetko videl a tam kde nebol, sa chysta. Taki ludia su okoliu neskutocne neprijemni, myslim, ze to sam dokazes nezaujatym okom zhodnotit
čo to je surfovat na 176x220 a 320x240 ,alebo 640x480 niekedy ked budeš mat možnost si to porovnaj a potom sa možme porozpravat .
a vobec to co si napisal
Kupa telefonu
Ahojte... Xcel by som si kupit nejaku nokiu do 11 000 Sk. Vyuzival by som ju najmä na fotenie, ale aj GPS kedze som skoro stale na cestach. Zatial sa rozhodujem medzi N95, N95 8GB a N82. Xcel by som sa spytat vas skusenejsich v tomto smere, aky telefon by ste mi vy poradili. V pripade tu mozte dat aj ine navrhy telefonov.. THXXXXX 
Mobil pre mna
Takže borci mate sancu sa realizovat dam na vase rady,mam cca 10litrov na novy fon tak mipiste dake navrhy ja vam sem napisem parametre:
1.Nokia
2.rada XpressMusic alebo nieco s quality prehravacom (nie 5610 tu mam)
3.diplej 240x320 moze byt aj viac 16mil farieb urcite+pohot rezim
4.prehravanie muzicky cca 22 az 24 h+radio+RDS
5.3,2 MP fotak +2 blesk+rezimy+zaostrenie automatikus
6.3G pripojenie,kvalita vide podobna DVD rsp cca 30fps al prip aj menej
7.monoblok ale skor vysuvacka+pekny dizajn
8.pamat cim vacsa tym better+ slot na 4GB ukite
9.podpora playlistov+grafiky albumu
10.BT2,a urcite OS symbian al nwm aky
11.ten dispej cca 2a viac palcov
12.setky tie dnes zakladne veci moct poslat cez sms dokumenty+video atd
13.pohotovostny rezim baterie cca 320 al viac hodin
14.MIDI, AAC, eAAC+, MP3, MP4, WMA a ine formaty aby sa dali prehrat
15.v baleni aby bol fon+baterka+karta+kabel+sluchatka+nabijacka
16.velkost +gramaz moze to byt aj "tehla" do rozmerov N 95tky
17.dostatocne velky+dobry reproduktor+tlacidla na hlasitos+fotak
BTW: to ej asi vsetko keby som si na daco spomenul tak dopisem,sry za to rozne miesanie poziadavok,ta cena moze byt mensia ale vacsia len minmalne
DIK MOC
1.Nokia
2.rada XpressMusic alebo nieco s quality prehravacom (nie 5610 tu mam)
3.diplej 240x320 moze byt aj viac 16mil farieb urcite+pohot rezim
4.prehravanie muzicky cca 22 az 24 h+radio+RDS
5.3,2 MP fotak +2 blesk+rezimy+zaostrenie automatikus
6.3G pripojenie,kvalita vide podobna DVD rsp cca 30fps al prip aj menej
7.monoblok ale skor vysuvacka+pekny dizajn
8.pamat cim vacsa tym better+ slot na 4GB ukite
9.podpora playlistov+grafiky albumu
10.BT2,a urcite OS symbian al nwm aky
11.ten dispej cca 2a viac palcov
12.setky tie dnes zakladne veci moct poslat cez sms dokumenty+video atd
13.pohotovostny rezim baterie cca 320 al viac hodin
14.MIDI, AAC, eAAC+, MP3, MP4, WMA a ine formaty aby sa dali prehrat
15.v baleni aby bol fon+baterka+karta+kabel+sluchatka+nabijacka
16.velkost +gramaz moze to byt aj "tehla" do rozmerov N 95tky
17.dostatocne velky+dobry reproduktor+tlacidla na hlasitos+fotak
BTW: to ej asi vsetko keby som si na daco spomenul tak dopisem,sry za to rozne miesanie poziadavok,ta cena moze byt mensia ale vacsia len minmalne
DIK MOC