Skin

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
Johny X
Light Star
Light Star

Skin

Príspevok od používateľa Johny X »

kedy date novy skin na forko???
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Už sa to tu preberalo dosť veľa krát a výsledok bol, že žiadny nový vzhľad sa nechystá. Mimochodom je zaujímavé, že zvyčajne také niečo chcú ľudia, čo sú tu pomerne krátko.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ten vzhlad som viac krat avizoval aj ja ale stale ma modi zrusili, proste forum je zmodovane a nikomu sa to nechce prerabat na nejaky novy
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Samozrejme, ze nechce. Tebe by sa chcelo spravit vzhlad na ktory bude tradicne polka fora nadavat ? Ak ano, prosim ...
Sheep
Addict
Addict

tato stranka nema 5 uzivatelov preto je jasne ze neda sa kazdemu vyhoviet a stale bude mat dakto daco proti, bohuzial, zmena pride ak to budes chciet zmenit ty, hojko alebo dakto dalsi zo stafu pretoze uzivatelov je prilis vela nato aby sa dalo nahodit nieco co by sa pacilo kazdemu, alebo ked tak spravit hlasovanie, neviem no, odomna tieto veci nezavisia :P

ovsem blue dim je pekny ale viac by som uvital nejaky cierny/sivy vzhlad, ale to je len moj nazor kedze odkedy navstevujem stranku sa nic nezmenilo, akurat loga sa menia zodna na den ale to nie je o tejto teme
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tento skin je plne idealny imho... ani moc svetly a ani tmavy... a ladit to do tmava by bolo podla mna onicom... nemam rad tmavsie fora
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Sheep ak ti ide iba o farby, tak nie je problém aby si si nahodil cez greasmonkey vlastné css ktoré budeš používať. My ale chápeme pod novým skinom aj nové obrázky a všetko k tomu patriace, a toho sa nedočkáš
Sheep
Addict
Addict

audiotrack napísal:Sheep ak ti ide iba o farby, tak nie je problém aby si si nahodil cez greasmonkey vlastné css ktoré budeš používať. My ale chápeme pod novým skinom aj nové obrázky a všetko k tomu patriace, a toho sa nedočkáš
este musim zistit ako sa to pouziva, a ano myslel som farby, napr. vzhlad sub black je v TPL strukture rovnaky ako blue dim alebo sub silver, takze by stacilo iba prepisat CSSka a dopisat nove kody farieb a forum by behalo pod novymi farbami v takom stave ako je, kazdopadne dobre vestis :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep napísal:napr. vzhlad sub black je v TPL strukture rovnaky ako blue dim alebo sub silver
My tu ale uz davno nemam sub silver vo svojej zakladnej podobe ...
Johny X
Light Star
Light Star

nieje problem stiahnut skin :roll: http://www.phpbb.sk/styly.php
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

teba si teraz podaju :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Johny X napísal:nieje problem stiahnut skin :roll: http://www.phpbb.sk/styly.php
tak si ho stiahni, chcem vidieť ako ho sem nahodíš :)
Sheep
Addict
Addict

audiotrack napísal:tak si ho stiahni, chcem vidieť ako ho sem nahodíš :)
staci len hacknut webserver, teda FTP a nahrat ho, potom vyrobit exploit a naburat admin konto, nastavit vzhlad ako default a mohlo by to ako tak chodit :D
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Radsej nie lebo to dopadne ako s last FM kde vznikla BRING THE OLD LAST FM BACK group :P
Johny X
Light Star
Light Star

ok thakze thakto :D stahnem skin rozbalim ho a hodim do zlozky templates ci jak sa vola a potom prepnem v administracii skin thake tazke ??? :D
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Je tu niekoľko takých úprav, ktoré by si vyžadovali zásahy do tých súborov s novým vzhľadom.

Skús si niekedy nainštalovať phpBB2, pridaj tam pár modov, niekoľko "homemade" úprav a potom možno pochopíš, že zmeniť vzhľad nemusí byť tak jednoduché.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Johny X napísal:ok thakze thakto :D stahnem skin rozbalim ho a hodim do zlozky templates ci jak sa vola a potom prepnem v administracii skin thake tazke ??? :D
boa ty mas desat alebo co, ti to tu vysvetluju chalani ze vacsina mod na fore je konfigurovanyhc pre tento skin lae ak sa ti to chce kodit prosim. Skin sa tu riesil niekolko krat keby si nemal desat tak das hladat ze skin a najdes vela tem o tom aj s vysvetlenim...

si tu dva a pol dna a uz pi.ujes, toto forum bez dlhsie ako ty jes tuhu stravu tak chlape klidni hormon, neboj hojko tiez vie citat tutoriali na phpbb.sk a aj ostatny admini tak pekne mliecko pi a pozeraj telku alebo chod von
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

... a dorobiš odkaz na linky príspevkov každého usera, linky pre pridanie do priatelov, linky na moje citované príspevky na indexe, pri posting.php checkbox či chceš byť oboznámený pri citovaní....
... a k tomu stránky čo štandartne nie sú: karma, priatelia, závisláci....

hej, je to dosť velký problém :)
Johny X
Light Star
Light Star

audiotrack napísal:... a dorobiš odkaz na linky príspevkov každého usera, linky pre pridanie do priatelov, linky na moje citované príspevky na indexe, pri posting.php checkbox či chceš byť oboznámený pri citovaní....
... a k tomu stránky čo štandartne nie sú: karma, priatelia, závisláci....

hej, je to dosť velký problém :)
ok no skusim neco pohladat

//autoeditácia príspevku ( 04 Aug 2008, 23:57 )
Jeremy napísal:si tu dva a pol dna a uz pi.ujes, toto forum bez dlhsie ako ty jes tuhu stravu tak chlape klidni hormon, neboj hojko tiez vie citat tutoriali na phpbb.sk a aj ostatny admini tak pekne mliecko pi a pozeraj telku alebo chod von
s hormonami ty bud kludni ok??? nic som ty po prve nezrobil az take aby si sa do mna tak vstaval a registrovani som asi uz pol roka ty dva a pol dna a kazdy by chcel nieco zrobit pre toto fotko tak chcel by som aj ja
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

chlapče to nenájdeš, to sú totiž všetko veci čo sme si programovali sami, a to sa ti tu snažíme už dosť dlho vysvetliť. Nový skin = kopec roboty. Museli by sme ho upraviť (a to do značnej miery)
a druhá vec je to, že tieto farby sú hojko.com Patria k tomuto foru, loga sa ladia do týchto farieb...
Zamknuté