Ste v spoločnosti extrovert / introvert ?
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
satelitik11
Medium Professional
... hm od extroverta mam asi daleko .. jedoznacne introvert
... k testu - flegmatik, introvert prevazne stabilny
... [5,8] v grafe
// edit
Dalsi test
.. v tomto som mal : 24%cholerik, 1%sangvinik, 44%melancholik, 88% flegmatik
... k testu - flegmatik, introvert prevazne stabilny
... [5,8] v grafe
// edit
Dalsi test
.. v tomto som mal : 24%cholerik, 1%sangvinik, 44%melancholik, 88% flegmatik
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
48% z cholerika
19% zo sangvinika
82% z melancholika
38% z flegmatika
Všade melancholik a celkom som si na to už zvykol. V spoločnosti nie som schopný prísť ku niekomu a sám sa predstaviť, no keď nás predstavia, tak problém už nie je, ajkeď väčšinou vtedy rozprávam o sebe. To nie je dobré, no občas si aj s niekým sadnem. Preto si cením kamarátov. Že to so mnou vydržia, ajkeď ma učia, ako nebyť takým strašným egocentrikom...
19% zo sangvinika
82% z melancholika
38% z flegmatika
Všade melancholik a celkom som si na to už zvykol. V spoločnosti nie som schopný prísť ku niekomu a sám sa predstaviť, no keď nás predstavia, tak problém už nie je, ajkeď väčšinou vtedy rozprávam o sebe. To nie je dobré, no občas si aj s niekým sadnem. Preto si cením kamarátov. Že to so mnou vydržia, ajkeď ma učia, ako nebyť takým strašným egocentrikom...
som introvert, nedokazem sa prejavit v spolocnosti viacerych ludi //vo dvojici je to ine, vtedy uplne ozijem//. nemam problemy s nadviazovanum novych znamosti len nedokazem urobit prvy krok. mam velky strach z odmietnutia a to sa prejavuje na mojom sebavedomi. v hlave si vytvaram vlastny svet v kt si predstavujem rozne verzie rozhovorov s danymi ludmi. som samotar a uplne si vystacim aj sam. moje crty tvare posobia dojmom arogancie a nadradenosti
edit o prilohu:
edit o prilohu:
myslim si, ze som skor extrovert, ale niekedy prezivam obdobia, kedy by som sa skor charakterizoval ako introvert. mam rad ludi, spolocnost, hlavne ludi rad spoznavam. milujem tiez komunikaciu. neviem si predstavit byt dlhsie odrezany od spolocnosti mojich kamosov, kamosiek a vobec, ludi ako takych. kazdy mame odbobia, kedy chceme byt radsej sami, ale taky pocit u mna nikdy nevydrzi dlho.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
nejakymarko
Addict
-
Nik_kuSh :)
Amateur
-
jin
VIP
Pravidlá 12 a 23.Nik_kuSh :) napísal:xixi... v spolocnosti?? juuuj...jaa som troska ukecane dievcatkohehe lubim sranduu, aa aj ludi ktorí sa vedia hocikedy zasmiat, odviazat a zabavit... hehe...ja sa stale smejeem
![]()
ale ne.. juj srandy kopec..
mno co vam budem hovorit.. som smejo
:D hehe... smiechy 4 ever
:D
Dávaj si na to bacha.
-
Nik_kuSh :)
Amateur
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
Re: Ste v spoločnosti extrovert / introvert ?
Ja som extrovert ja lubim rozpravat co neznasam su introvertne typy ludi ktori iba odpovedia iba umh ano/ne na hocijaku otazku. Mam kamarata introverta a on je beznadejny pripad som mu to snad tisic krat povedal ze nech ide za dievcatom a nech rozprava mozno z toho nieco bude, on sa cely cas omrna vaha a ked sa raz za cas odvazi tak jej tam rozprava o tankoch! Taki ludia radsej nech nechodia do barov a na diskoteky. Treba si uzivat zivot a rozputat party!
-
Grim
Darca
Re: Ste v spoločnosti extrovert / introvert ?
...Famine, a nenapadlo ťa, že tí ľudia ti tak odpovedajú preto, že sa s tebou vôbec nechcú baviť a jediné čo im behá po rozume je tvoj rýchly odchod z ich spoločnosti?...