Do prdele to sa tu musi furt polka fora hadat?lekoklatik napísal:OMG kedy sa už zabiješ? Čakáš kým ťa príde podporiť sám veľký hojko?
Hodiť si mašlu?
-
qwerty-xyz
-
lekoklatik
VIP
Len tak mimochodm. Tvoj predošlí príspevok bol asi taký, že máš také problémy ktoré nekceš na net písať. Ale aj tak si niečo napísal. Dostal si podporu na samovraždu. Niekto ťa podporoval aby si to nerobil. Keď kceš morálnu podporu nechoď na net. Ako sa niekto môže spoľahnúť alebo nehať presvedčiť o záležiosti, životnej záležitosti prostredníctvom netu? Veď už len to je na samovraždu. Proste sem nepíšte veci typu že sa kcete zamordovať. Proste sa zamordujte. OMG. Veď sa to deje každý deň. Vám bude dobre. Mne to bude fuk.qwerty-xyz napísal:Do prdele to sa tu musi furt polka fora hadat?Ked dakto chce moralnu podporu tak mu ju treba dat. Sak keby ste videli niekoho ako skace z panelaku tak dam ruku do ohna zato ze by ste kricali nech skoci,namiesto toho aby ste sa snazili tomu zabranit...
- ako u debilov....
áno ako u debilov. Nik si nevie uvedomiť že takéto sprostosti ako je samovražda sa na nete riešiť nedá. Keby si kcel niekoho zabiť, hneď by bola úspešnejšia, vtipnejšia a zmysluplnejšia téma. A ak tu nájdem tému o tom koho by ste radi zabili tak sa asi poseriem od smiechu
-
qwerty-xyz
lekoklatik napísal:Len tak mimochodm. Tvoj predošlí príspevok bol asi taký, že máš také problémy ktoré nekceš na net písať. Ale aj tak si niečo napísal. Dostal si podporu na samovraždu. Niekto ťa podporoval aby si to nerobil. Keď kceš morálnu podporu nechoď na net. Ako sa niekto môže spoľahnúť alebo nehať presvedčiť o záležiosti, životnej záležitosti prostredníctvom netu? Veď už len to je na samovraždu. Proste sem nepíšte veci typu že sa kcete zamordovať. Proste sa zamordujte. OMG. Veď sa to deje každý deň. Vám bude dobre. Mne to bude fuk.
áno ako u debilov. Nik si nevie uvedomiť že takéto sprostosti ako je samovražda sa na nete riešiť nedá. Keby si kcel niekoho zabiť, hneď by bola úspešnejšia, vtipnejšia a zmysluplnejšia téma. A ak tu nájdem tému o tom koho by ste radi zabili tak sa asi poseriem od smiechu
ked uz clovek dostal ten zivot tak je navacsia hovadina ho zahodit pretoze druhu sancu uz dostat nemusis...preto aj kebyze sa borim najvacsimi srackami a je mi najhorsie ako moze byt (hovorim z vlastnej skusenosti, prezil som si toho na svoj vek dost) tak by som ho nezahodil prave kvoli tomu ze ponom nemusi nasledovat nic...vo vsetkom sa da najst nieco pekne...takze by som si "vazil" aj toho ako by mi bolo a dozil by som ho dokonca...ajked pripustam ze su situacie kedy clovek rozmysla uplne inak ako inokedy a robi veci ake by nespravil ale nebyva to trvale a treba sa naucit ovladat a spamatat v tej situacii...
-
lekoklatik
VIP
Bože uvedomuješ si ako si serieš do huby? Veď si tvrdil že na net už svoje problémy nenapíšeš lebo ťa väčšina posiela do ritiqwerty-xyz napísal:dneska sa dost vela veci robi cez net a ked nenajdes podporu u znamych,doma,alebo kamaratov tak kde inde? okrem toho ked im to povies odoslu ta na pakaren a tu je to anonymne,mimo ineho s nazormi aby si niekto naozaj ublizil by si velmi nepochodil. si predstav ze sa kolega picne a napise ze lekoklatik z hojka mu povedal aby to spravil,tak budes mat srandu na policii ze si ho k tom,u nepriamo navadzal
A tema kto chce koho zabit by bola fun,ale keby sa naozaj nieco stalo zase by to bol pruser....
Keby skočil a napísali by do novín že posledný príspevok si dotyčný prečítal od lekoklatika tak by som šiel do väzenie? Aha. Dobre teda. takto. Bolo by mi to fuk. Mohli by mi hovno. Na fóre sa môže vyjadriť každý. To že by spáchal nejakú (konečne normálnu vec) na základe môjho príspevku, tak veru netuším či by som sa prestal rehliť. veď je to Tuposť. Pre boha. Ako sa niekto môže zabiť kvôli písmenkám? Premýšľaj a netrep tu voloviny. Dám ti radu. Klamstvá sú založené na precíznom pláne, podľa ktorého má určite klamstvo fungovať. Kto nevie plánovať, má smolu. Klamať vie každý ale nie každému sa to prevalí. To záleží od toho plánu. Tvoje príspevky registrujem max 2mesiace a už viem že si tu natáral také kktiny, ktoré by si do očí nikomu z nás nepovedal. Máš deti, mal si priateľku ktorá zrazu zmizla pretože to niekto spozoroval, Kcel si sa zabiť, mal si imaginárneho vandal ktorý ti omakával bicykel, život ťa nudí, nikto ťa nepočúva, nevníma, poslúcha, máš najťažší život na svete ale aj napriek tomu všetkému si na plecia berie ďalšie stupídne reči. Skús sa uvedomiť. Ešte sa to dá. Nikdy nie je neskoro. Ak ti k+ zdvihne sebavedomie pokúsim sa nahovoriť min 100 ľudí nech ti dajú K+. Len prestaň písať voloviny, ktoré ďalším tvojím príspevkom aj tak zakopeš. Plánuj, premýšľaj, Zmeň si nick. Vytvor si nový. Začni nový život. Pre mňa za mňa si hoď mašľu. A keď sa budú policajti pýtať, tak im pošlem dopis s odkazom na toto fórum. Na moju fotku, dám im svoje údaje, bydlisko atď...
Ako si sa rozhodol teda zakladateľ témy. Ideś si teda hodiť mašľu. Ako sa ideš zabiť? Kedy?Alebo ti už doplo že máš len blbé obdobie? Vymasturbuj to zo seba. Kľudne ti pošlem P. Avšak moje originálky mi musíš vrátiť. Ja nie som žiadny pirát.
-
lekoklatik
VIP
Ked tvojim oblubenym jedlom niekoho zabijem trebars hodim mrazene kurca z 5teho poschodia niekomu na hlavu tak ho uz nebudes jest?Nie si troska chory?CrEaTiVe napísal:Jj lenže ten sku****ý moderátor pokurvil život ešte asi dosť vela príbuzním toho chlapca ktoraho zabil ... chudák chlapec, irónia je že mal Audi A5 čo je moje oblúbené auto po tomto už neni :roll
-
lekoklatik
VIP
Ty mozes vraviet aby drzali klapacku len svojim imaginarnym priatelom ty potrat. Chod sa odyebat a neotravuj konecne ludi na tomto fore.CrEaTiVe napísal:Gangy drz uz klapacku drbo a nespamuj tu
Niekdo tu spominal ze keby niekdo stal na balkone a isiel by si to skocit tak by sme urcite setci vrieskali nech to nerobi. Ja osobne urcite nie, kludne by som mu povedal nech skoci ked si mysli ze to tak bude lepsie, nepoznam ho, mvp ked si chce vziat zivot. A este ak je to taky imbecil ako creative, poviem mu ze sa mu to len sniva a ak skoci zobudi sa na to ako mu fajci paris hilton.
-
lekoklatik
VIP
Asi si myslel totoGangy napísal:Niekdo tu spominal ze keby niekdo stal na balkone a isiel by si to skocit tak by sme urcite setci vrieskali nech to nerobi.
qwerty-xyz napísal:Do prdele to sa tu musi furt polka fora hadat?Ked dakto chce moralnu podporu tak mu ju treba dat. Sak keby ste videli niekoho ako skace z panelaku tak dam ruku do ohna zato ze by ste kricali nech skoci,namiesto toho aby ste sa snazili tomu zabranit...
- ako u debilov....
Asi tak.Gangy napísal:Ja osobne urcite nie, kludne by som mu povedal nech skoci ked si mysli ze to tak bude lepsie, nepoznam ho, mvp ked si chce vziat zivot. A este ak je to taky imbecil ako creative, poviem mu ze sa mu to len sniva a ak skoci zobudi sa na to ako mu fajci paris hilton.
Nemôžeme všetkých ratovať. Veď o Čom by potom písali, točili? Keď je niekto slabý a otočný sa so svojim problémom na internet a očakáva že mu to pomôže tak je chorý. Ak mu to skutočne pomôže, tak sa v skutočnosti nikdy nekcel zabiť. Hmm.
btw nemohli by ste hodiť na Paris Hilton cenzúru? Napr. P**** H***** pretože už len z jej mena mi prišlo zle.
-
lekoklatik
VIP
Môžem ťa postrčiť z nejakej 5poschodovej budovy? Nekcem aby si zomrel, len aby si si zlámal nohy. To mám z BatmanaCrEaTiVe napísal:Gangy si buze**** curak tkori nema nic na praci ( asi si robos alebo prostitut mna to nezaujima ) a hra sa na BOSSA na niakom bezviznamnom fore ale takich skurisynov si davam na ranajki ako si ty![]()
SI bu*erant
CrEaTiVe napísal:Gangy si buze**** curak tkori nema nic na praci ( asi si robos alebo prostitut mna to nezaujima ) a hra sa na BOSSA na niakom bezviznamnom fore ale takich skurisynov si davam na ranajki ako si ty Wink
SI bu*erant
Nejaky 10rocny retardovany pankhart co nevie ani pisat ako clovek mi tu bude tocit ze si ma da na ranajky? LOOOL ty sa zobud ved to je extra trapas co mi to tu predvadzas. Ale ak si ma teda chces dat na ranajky tak mi napis ss, svoju adresu som nikdy netajil.
Neboj, navarim veceru, nalejem vino, zapalim sviecky a potom... ti kazdu koncatinu zlamem nadvakrat. Romantika nie?
//Inak uz sa v tejto teme konecne niekdo zabil ci nie?
-
lekoklatik
VIP
Stáva sa. Povedal by som že dievča skončilo lepšie než s polámanými nohamiNadeo napísal:Bohuzial poznam jeden takyto pribeh, este na zakladnej sa dcera riaditelky zabila ... (skok z budovy) Pre nu to konci ,ale pre jej pribuznych je to horsie ... takze uz len pre to by som to ja nerobil
Aspoň sa netrápi.
//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2008, 0:11 )
Už si dead?