Ubytovanie v Snine
Ubytovanie v Snine
Zdravim, nevedeli by ste mi poradit nejake ubytovani v Snine, resp Sninske rybniky, alebo okolie? Chystam sa tam na fest a nedari sa mi najst nic na prespatie 
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ubytovanie v Snine
ja som zo sninyjozinko napísal:Zdravim, nevedeli by ste mi poradit nejake ubytovani v Snine, resp Sninske rybniky, alebo okolie? Chystam sa tam na fest a nedari sa mi najst nic na prespatie
Ja som pozeral aj okolne dediny (Dlhe nad Crirochou, Pichne, Zemplinske Hamre Stakcin) a bud som nic nenasiel alebo bolo fullprofik napísal:ja som zo sninyskus pozriet na stranku www.snina.sk, ale co ja viem tak hotel Kamei mas hned na rybnikoch(miesto kde sa fest uskutocni), na rybnikoch su aj chaty ale pochybujem ze je nieco volne
. Alebo nedaleko sniny cca 3km je dedina(Belá nad Cirochou-Urcite nou budes prechadzat) a tam je penzion-Stary Mlyn. A je este jedna moznost-stan
ten penzion je full, Kamei je drahy, co som nasiel info o nom.. Zatial mi to fat vychadza na ten stan
-
profik
Light Professional
ved stan nieje az taky zly, "trochu" si vypijes a bude ti jedno kde budes spatjozinko napísal:Ja som pozeral aj okolne dediny (Dlhe nad Crirochou, Pichne, Zemplinske Hamre Stakcin) a bud som nic nenasiel alebo bolo full![]()
ten penzion je full, Kamei je drahy, co som nasiel info o nom.. Zatial mi to fat vychadza na ten stan
Zrejme si tuto nadheru budem musiet vyskusatkachna napísal:lol co moze byt krajsie ako si rozlozit stan vedla mraveniska na snin rybnikoch?
-
profik
Light Professional
tie mravce by boli este dobry pripad. My co tam minuleho roku spali, nam na stan spadla nejaka ozrata partia chlapcov(niezeby oni boli triezvy)ale predstavte si rano o piatej vsetci K.O a ideme stavat stanjozinko napísal:Zrejme si tuto nadheru budem musiet vyskusat, pretoze vsetky penziony a ubytovne v okoli som uz obvolal alebo pisal maily, vsade rovnaka odpoved - full, alebo este cakam na cca 2 odpovede ale nadeje tomu nedavam
Takze asi len kusok si dat vecer "pripitok" a zaliezt do stanu aj s priatelkou
a len dufat ze nebude velmi zima alebo nedajboze prsat
No toho roku ma po festivale byt do 4:00 discoteka, takze to bude uz fakt brutal. To tiez asi skor ako o 5 stan sa nebude dat stavat, kym ho postavime, aj nas prejde spanokprofik napísal:tie mravce by boli este dobry pripad. My co tam minuleho roku spali, nam na stan spadla nejaka ozrata partia chlapcov(niezeby oni boli triezvy)ale predstavte si rano o piatej vsetci K.O a ideme stavat stan
-
profik
Light Professional
diskoteka bola aj minuleho roku, ale vela si z nej nepametamjozinko napísal:No toho roku ma po festivale byt do 4:00 discoteka, takze to bude uz fakt brutal. To tiez asi skor ako o 5 stan sa nebude dat stavat, kym ho postavime, aj nas prejde spanoka tych ozratych..hmm. asi si budem musiet ten stan ohradit
-
profik
Light Professional
jj, tak nakabat sa aj ja velmi tesim ale aj IMT Smile je na koncertoch dost dobre, aspon minuli rok bolo asi najlepsie aj s Desmodom. Tiez dufam, ze nebde prsatjozinko napísal:Este ee, toho roku sa "odpanim"Idem tam hlavne kvoli Kabat-u
-
tomasito13
Star
-
mirak2
Hardcore addict
len tak btw..by sa ti chcelo ist v noci v rozšrubovanom stave 3km do nejakeho hotela? mne urcite nie
je*** sa do prveho stanu a mat v trubke
ideme aj my so sokolikom na ten fest a zajima ma metropolis ktory som na domasi nevidel..grrr 
//moj exspoluziak sa odstahoval do sniny a hovoril: "a neuveris ale je tam aj nejaka banka vraj!"
//moj exspoluziak sa odstahoval do sniny a hovoril: "a neuveris ale je tam aj nejaka banka vraj!"
-
profik
Light Professional
az taky rozsrubovany asi nebude, kedze ide z priatelkou ako pisalmirak2 napísal:len tak btw..by sa ti chcelo ist v noci v rozšrubovanom stave 3km do nejakeho hotela? mne urcite nieje*** sa do prveho stanu a mat v trubke
ideme aj my so sokolikom na ten fest a zajima ma metropolis ktory som na domasi nevidel..grrr