Ubytovanie v Snine

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jozinko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Ubytovanie v Snine

Príspevok od používateľa jozinko »

Zdravim, nevedeli by ste mi poradit nejake ubytovani v Snine, resp Sninske rybniky, alebo okolie? Chystam sa tam na fest a nedari sa mi najst nic na prespatie :cry:
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Ubytovanie v Snine

Príspevok od používateľa profik »

jozinko napísal:Zdravim, nevedeli by ste mi poradit nejake ubytovani v Snine, resp Sninske rybniky, alebo okolie? Chystam sa tam na fest a nedari sa mi najst nic na prespatie :cry:
ja som zo sniny :D skus pozriet na stranku www.snina.sk, ale co ja viem tak hotel Kamei mas hned na rybnikoch(miesto kde sa fest uskutocni), na rybnikoch su aj chaty ale pochybujem ze je nieco volne :D . Alebo nedaleko sniny cca 3km je dedina(Belá nad Cirochou-Urcite nou budes prechadzat) a tam je penzion-Stary Mlyn. A je este jedna moznost-stan :D
jozinko
Light Star
Light Star

profik napísal:ja som zo sniny :D skus pozriet na stranku www.snina.sk, ale co ja viem tak hotel Kamei mas hned na rybnikoch(miesto kde sa fest uskutocni), na rybnikoch su aj chaty ale pochybujem ze je nieco volne :D . Alebo nedaleko sniny cca 3km je dedina(Belá nad Cirochou-Urcite nou budes prechadzat) a tam je penzion-Stary Mlyn. A je este jedna moznost-stan :D
Ja som pozeral aj okolne dediny (Dlhe nad Crirochou, Pichne, Zemplinske Hamre Stakcin) a bud som nic nenasiel alebo bolo full :(
ten penzion je full, Kamei je drahy, co som nasiel info o nom.. Zatial mi to fat vychadza na ten stan :(
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jozinko napísal:Ja som pozeral aj okolne dediny (Dlhe nad Crirochou, Pichne, Zemplinske Hamre Stakcin) a bud som nic nenasiel alebo bolo full :(
ten penzion je full, Kamei je drahy, co som nasiel info o nom.. Zatial mi to fat vychadza na ten stan :(
ved stan nieje az taky zly, "trochu" si vypijes a bude ti jedno kde budes spat :D jj ten kamei je dost drahy. skus pozriet TU
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

lol co moze byt krajsie ako si rozlozit stan vedla mraveniska na snin rybnikoch? :-D
jozinko
Light Star
Light Star

kachna napísal:lol co moze byt krajsie ako si rozlozit stan vedla mraveniska na snin rybnikoch? :-D
Zrejme si tuto nadheru budem musiet vyskusat :lol: , pretoze vsetky penziony a ubytovne v okoli som uz obvolal alebo pisal maily, vsade rovnaka odpoved - full, alebo este cakam na cca 2 odpovede ale nadeje tomu nedavam :( Takze asi len kusok si dat vecer "pripitok" a zaliezt do stanu aj s priatelkou :twisted: a len dufat ze nebude velmi zima alebo nedajboze prsat :cry:
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jozinko napísal:Zrejme si tuto nadheru budem musiet vyskusat :lol: , pretoze vsetky penziony a ubytovne v okoli som uz obvolal alebo pisal maily, vsade rovnaka odpoved - full, alebo este cakam na cca 2 odpovede ale nadeje tomu nedavam :( Takze asi len kusok si dat vecer "pripitok" a zaliezt do stanu aj s priatelkou :twisted: a len dufat ze nebude velmi zima alebo nedajboze prsat :cry:
tie mravce by boli este dobry pripad. My co tam minuleho roku spali, nam na stan spadla nejaka ozrata partia chlapcov(niezeby oni boli triezvy)ale predstavte si rano o piatej vsetci K.O a ideme stavat stan :D
jozinko
Light Star
Light Star

profik napísal:tie mravce by boli este dobry pripad. My co tam minuleho roku spali, nam na stan spadla nejaka ozrata partia chlapcov(niezeby oni boli triezvy)ale predstavte si rano o piatej vsetci K.O a ideme stavat stan :D
No toho roku ma po festivale byt do 4:00 discoteka, takze to bude uz fakt brutal. To tiez asi skor ako o 5 stan sa nebude dat stavat, kym ho postavime, aj nas prejde spanok :lol: a tych ozratych..hmm. asi si budem musiet ten stan ohradit :lol:
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jozinko napísal:No toho roku ma po festivale byt do 4:00 discoteka, takze to bude uz fakt brutal. To tiez asi skor ako o 5 stan sa nebude dat stavat, kym ho postavime, aj nas prejde spanok :lol: a tych ozratych..hmm. asi si budem musiet ten stan ohradit :lol:
diskoteka bola aj minuleho roku, ale vela si z nej nepametam :D :D :D vlastne vela si nepametam z celeho vikendu :Duz si bol niekedy na rockfeste v snine?
jozinko
Light Star
Light Star

profik napísal:diskoteka bola aj minuleho roku, ale vela si z nej nepametam :D :D :D vlastne vela si nepametam z celeho vikendu :Duz si bol niekedy na rockfeste v snine?
Este ee, toho roku sa "odpanim" :D Idem tam hlavne kvoli Kabat-u 8)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jozinko napísal:Este ee, toho roku sa "odpanim" :D Idem tam hlavne kvoli Kabat-u 8)
jj, tak nakabat sa aj ja velmi tesim ale aj IMT Smile je na koncertoch dost dobre, aspon minuli rok bolo asi najlepsie aj s Desmodom. Tiez dufam, ze nebde prsat :( Potom daj vediet ci si nieco nasiel alebo budes pod stanom :D jauz nikdy viac :D
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ides na snina fest? ved to je pankacsky festival tam sa spi hocikde na zemi a tak :-D ale stan by som bral ako najlepsiu volbu
jozinko
Light Star
Light Star

tomasito13 napísal:ides na snina fest? ved to je pankacsky festival tam sa spi hocikde na zemi a tak :-D ale stan by som bral ako najlepsiu volbu
Radsej som ale scel nejaku pevnu strechu nad hlavou,prave kvoli tym padajucim opilcom na stan.. Ale asi to fakt vyzera na ten stan(ak vobec este ten zohnam :? ) :(
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

len tak btw..by sa ti chcelo ist v noci v rozšrubovanom stave 3km do nejakeho hotela? mne urcite nie :D je*** sa do prveho stanu a mat v trubke :lol: ideme aj my so sokolikom na ten fest a zajima ma metropolis ktory som na domasi nevidel..grrr :lol:

//moj exspoluziak sa odstahoval do sniny a hovoril: "a neuveris ale je tam aj nejaka banka vraj!" :lol:
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:len tak btw..by sa ti chcelo ist v noci v rozšrubovanom stave 3km do nejakeho hotela? mne urcite nie :D je*** sa do prveho stanu a mat v trubke :lol: ideme aj my so sokolikom na ten fest a zajima ma metropolis ktory som na domasi nevidel..grrr :lol:
az taky rozsrubovany asi nebude, kedze ide z priatelkou ako pisal :wink: a v snine mame aj taxiky :D :D :D prekvapenie co :D
Napísať odpoveď