Takže nemôžem hovoriť za väčšinu báb...ale môj názor je že chlpaté nohy sú niekedy viac sexi ako oholené....
mne je to v podstate jedno... ale chlpaté nohy asi patria ku chalanovi.... či sa mýlim... ?
hmmm nie!!!!!!...mylsim ze uz vacsej hluposti ani nemoze byt..naco??...vyzera to dobre..??..vyzera..tak naco??...nepoviem na inych miestach ok..ale nohy??....potom by to uz nebol muz ale baba
podla mna chlpy robia muža mužom...clap bez chlpov...to vyzera ako oholena ovca ! ženy to urcite nevzrusuje ale paci sa im to ak ma ich chalan chlpate nohy...napriklad moja si z nich robi take male drediky
dendy50 napísal:podla mna chlpy robia muža mužom...clap bez chlpov...to vyzera ako oholena ovca ! ženy to urcite nevzrusuje ale paci sa im to ak ma ich chalan chlpate nohy...napriklad moja si z nich robi take male drediky
No pokozka je bez chlpov citlivejsia a teba by to viac vzrusovalo.. Stereotypy typu chlap bez chlpov nie je chlap si nechaj za klobukom, lebo su to pekne kraviny. Dievcatu sa tiez nie vzdy paci, ked ju obrusuje nejaky smirgel.
podla to ho co si napisal ty asi nemas chlpy na nohach...co ? Ked to s babou vies tak ju nemusis vobec obrusovat....a kedze ona nema chlpy tak ju to asi vzrusuje...to je vyhoda, co ? nechaj si narast chlpy a uvidis
poznam dievca ktore by neslo s chlapcom ktory ma chlpate nohy ked isli na vec a videla ze ma chlpate nohy ho poslala oholit, on oholil a bola spokojna ale ona ma aj ine "uchylky", ako napr. carmasutra v praxi
ja osobne neoholim kym ma okolnosti neprinutia