NOD32

Informácie o software, ankety...
janciborovsky
Novice
Novice

NOD32

Príspevok od používateľa janciborovsky »

Moze mi niekto poradit ako mam nastavit moj NOD32 ked sa mi nechce automaticky updatovat a ked dam update now vyhodi mi okno ako je v obrazku.......... a potom ked vypinam komp mi vzdy vyhadzuje okno nepodarilo sa ukoncit aplikaciu ....(nejaka zmes pismen a cisel) a pamet nemoze byt read.....neviem ci to s tym suvisi ale ak ano[/img]
Prílohy
bez_názvu.GIF
(149.9 KiB) 135 stiahnutí
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nahod si uz novy NOD.. verzia 3.. pise ti tam inak, ze uz mas aktualnu databazu.. cize nie je nutna aktualizacia...

btw nemas problemy s VGA ? pretoze na screene mas same male pixeliky

/
chrono napísal:Ten obrázok je preto tak škaredý, lebo ho uložil ako gif (aby to bolo menšie).
oki doki
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Ten obrázok je preto tak škaredý, lebo ho uložil ako gif (aby to bolo menšie).
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

mate pravdu nech si da ten trojkovy NOD32 ..je omnoho lepsi...len problem...ked skonci licencia sa uz neda vari pouzivat dalej.....odinstalujes, nainstalujes a uz nic....ak sa mi dobre zda...
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Fero270 napísal:ked skonci licencia sa uz neda vari pouzivat dalej.....odinstalujes, nainstalujes a uz nic....ak sa mi dobre zda...
toto mozem potvrdit :( Mozno by sa to dalo vyriesit nainstalovanim programu, ktory monitoruje a zaznamenava podrobne instalacie inych programov...(nazov si nepamatam, ale komplet zaznamena s akymi systemovymi subormi sa robilo, zapisy do registrov... a hlavne s tym softom sa to da vratit do stavu pred instalaciou monitorovaneho programu).Cistenie registrov nestaci :(

Nod 2.7 TRIAL - ja som si to odklikal, stacilo uplne nahodou vybrat aktualizacny server a stale som daval aktualizovat, az kym nezauktalizoval, myslim ze sa chytil server 23.
Uvazujem nad kupou - neviete ci zlava prestudentov plati, ked na ISIC preukaze studenta mam na zadnej strane nalepku NO ISIC? karta je inak platna na bus+vlak dopravu...
Napísať odpoveď