Klavesnica

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Klavesnica

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

da sa nejakym prirodzenym sposobom prestavit aby mi tie tlacidla na vrchu klavesnice TRUST KB-1150 (na ovladanie internetu, prehravaca atd) fungovali ne na INTERNET EXPLORER ale na MOZILLU, ne na Win. Media PLAYER ale na WINAMP......alebo to pojde len pomocou nejakeho programu ako napr. ACTIVE KEYS a pod.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

mas nastavenu mozilu ako hlavny prehiladac? ak nie tak pret oti otvara ie a takisto to je aj pri windows media player 8)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tego2000 napísal:mas nastavenu mozilu ako hlavny prehiladac? ak nie tak pret oti otvara ie a takisto to je aj pri windows media player 8)
to je jedno ci to ma nastavene ako hlavny prehliadac...to iste je to ako s icq ked ti niekto posle odkaz na stranku a mozes mat nastaveny firefox alebo operu ako hlavny prehliadac ale aj tak ti to otvori v IE
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

vobec nie.nastavil som mozillu ako hlavny browser a teraz mi to otvara mozillu.este prist na to, ako tak nastavim winamp :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak potom nic...nemas disketu od klavesnice alebo cd?niektore su take ze sa to tam potom da nastavit
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

nemam cd ani nic, takze ak nepúirdem na to, ako si nastvim winamp ako defaultny player tak si budem muset stahnut daky stupidny program kde si nastavim tie tlacitka na dane akcie...abo mozno ten driver co by som mal mat na cd najdem na nete :P
111Larry111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111Larry111 »

skus ist do ofladacich panelov a tam bude klavesnica pozri ci tam nemas nejake skratky atd. lebo ja tam mam
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Je potreba k mysi a klavesnici Trust ktore sa pripajaju cez USB nejake ovladace? Alebo staci pichnut do portov a bezia v pohode? Dik :)
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Mám síce inú multimedíalnu klavesnicu, ale problém s Winampom nebude ten, že nie je nastavený ako defaultný prehrávač. Stačí ak pôjdeš do nastavenia Winampu - General Preferences - Global Hotkeys a tam odfajkneš možnosť Enable.. Potom by Ti to už malo, resp. mohlo fungovať :wink: Btw, používam päťkovú radu Winampu, tak prípadne skús tú (ak frčíš na staršej)..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Global hotkeys sluzia na nieco uplne ine (prave pre tych co multimedialnu klavesnicu nemaju), takze nemyslim si, ze toto ovplyvnuje funkcnost.
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

t0m4s3 napísal:Global hotkeys sluzia na nieco uplne ine (prave pre tych co multimedialnu klavesnicu nemaju), takze nemyslim si, ze toto ovplyvnuje funkcnost.
V mojom prípade to funkčnosť ovlpyvňuje.. Pokaždé keď som nainštaloval Winamp, musel som zapnuť túto možnosť, inak mi tie tlačidlá boli na dve veci..
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

aj v mojom pripade to bolo tak isto .. :wink:
Napísať odpoveď