Prve stretko
podla mna jej pusu hned nedaj...mozno ked sa budete lucit podla toho ako ste sa bavili podla situacie sa rozhodnes ci jej das pusu...a je to tazke nestresovat,no aj ona je len clovek normalne dievca normalne sa s nou rozpravaj:) snaz sa zistit co ma rada a o tom sa rozpravajte...napriklad ak ma rada reggae a ty techno nerozpravajte sa o tvojej oblubenej techno kapele:P
-
midnight_man
Guru
-
marteenka.s
Light Expert
Tak to je super
Toto mi pripomina situaciu pri akej sme sa dali ja a moj partner dokopy
Tiez sme sa spoznali cez pokec, potrebovala som poradit a zrovna on mi napisal na plochu. Pisali sme si asi mesiac , tiez sme videli svoje fotos a bola som to prave je ktora navrhla stretko. Ze ja vezmem este tri baby a on troch chalanov. Stretli sme sa ON dal vsetkym trom babam pusu na licka ako pravy gentleman a ja som sa do neho zalubila v priebehu celeho vecera, co sme hrali biliard, futbal atd
Chodime spolu uz rok aj sedem mesiacov
vyzera to skoro na svadbu 
-
twardykamen
Medium Professional
ja mam tiez priatelku uz vuse 2 roky a spoznali sme sa z pokecu.a prve stretka z netu..tak nebud zbytocne nervozny zober ju trebars na biliard alebo len tak na kofolu a pod.odporucam nie dlhe stretko...aby potom chcela dalsie a co najskor:)a samozrejme bud sam sebou..pusu mozno na rozlucku ale len taku jemnu:)
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
treba byt sam sebou a ked sa druhemu nepaci nech ide kade lahsie..cloveka nezmenis a tak ked si dvaja nevyhovuju je to len o kompromisoch a tolerancii a ak to tam nieje tak to proste nefunguje...a nestoji to zato ..nikto z nas nieje taky dokonaly aby si mohol klast vysoke naroky na druhych ..ved sme len Ludia
-
17
Light Professional
Hlavne byt sam sebou.. Neprtvarovat sa, baby na to pridu.. Zbytocne nerobit hovadiny a podla moznosti nenadavat (aspon moja to nema rada). A ak chces mat viac sebavedomia, tak nejaky cas pred stretkom si vymente tel. cisla a volajte spolu.. Tot moje rady...
A zalezi to uz len a len na vas, aky je typ cloveka.. Ci uz je vazna, vesela, strelena (v dobrom slova zmysle) alebo aka... Vsetko zalezi od situacie. NEzabudni na komplimenty (dnes ti to sekne, pekne vonias a podobne).
A ako tu uz aj ini spominali. Pri rozlucke samozrejme musis povedat, ze to bolo super a bolo by este lepsie to zopakovat.. Dat jej pusu (asi najlepsie na pery) alebo aj francuzzacika.. No toho iba ak ste taki "divoki" alebo sa uz dobre poznate
Prajem kazdemu vela stastia a este sa vyjadrim k tomu alkoholu. Nepit! Hlavne nie v letnych dnoich, kedy by to bolo poznat ovela viac, ze ste pili. A ak nema rada fajcenie v ziadnom pripade pred nou nefajcit (ak si myslite, ze s fajcenim u nej zabodujete, ste na omyle).
Nechcem sa tu hrat na "machra", ale hovorim iba z vlastnych skusenosti...
Vela stastia prvostretkarom, nebojte sa, dobre to dopadne
A zalezi to uz len a len na vas, aky je typ cloveka.. Ci uz je vazna, vesela, strelena (v dobrom slova zmysle) alebo aka... Vsetko zalezi od situacie. NEzabudni na komplimenty (dnes ti to sekne, pekne vonias a podobne).
A ako tu uz aj ini spominali. Pri rozlucke samozrejme musis povedat, ze to bolo super a bolo by este lepsie to zopakovat.. Dat jej pusu (asi najlepsie na pery) alebo aj francuzzacika.. No toho iba ak ste taki "divoki" alebo sa uz dobre poznate
Prajem kazdemu vela stastia a este sa vyjadrim k tomu alkoholu. Nepit! Hlavne nie v letnych dnoich, kedy by to bolo poznat ovela viac, ze ste pili. A ak nema rada fajcenie v ziadnom pripade pred nou nefajcit (ak si myslite, ze s fajcenim u nej zabodujete, ste na omyle).
Nechcem sa tu hrat na "machra", ale hovorim iba z vlastnych skusenosti...
Vela stastia prvostretkarom, nebojte sa, dobre to dopadne
-
midnight_man
Guru