Rubiková kocka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

raz sa mi ju skoro podarilo spravit. uz len posledne 2 kocky trebalo dat na miesto. a tak som sa snazil, ze som to cele pokazil :D asi sa na to zase dam :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

mame doma celkom kvalitnu za 3kila ...viem zlozit polku ostatne tahy neviem :lol:
Bodk@
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bodk@ »

Rubikova kocka je brutal vec!!!
Nevedela som ju skladat, ale naucila som sa:)))Zlozim ju okolo 3 minut, niekedy sa podari aj lepsie, no skor horsie. Moj priatel ju zlozil za minutu a nieco...Super vec. Malicka, nezaberie vela miesta, clovek ju moze hodit do vaku, a ked cestuje, sprijemnit si cestu.Hocikedy- aj v skole. Niekto sa teraz isto cuduje, ale kto nezacne, nepochopi. Uz ked sa naucite par tahov na zaciatku, taha vas to dalej, az kym ju nezlozite. A ked ju zlozite, snazite sa ju poskladat za co najkratsi cas...Totalna zavislost:)))
Odporucam!!! :)
REBELL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa REBELL »

Rubíková kocka? No ja neviem, pár krát som to v rukách držal ale nijak ma to nezaujalo a hlavne som nato nemal nervy. :roll:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

je to fakt super, no ja na to bohuzial nemam nervy :) a moc ma to netankuje, lebo prakticke vyuzitie mi stale unika :) ale uznavam, pekna "zabavka" :)
rehotac
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Mna to tiez bavi

Príspevok od používateľa rehotac »

Kocka ma chytila sai pred 3 mesiacmi, naucil som sa najskôr najlahsiu, potom aj rychlejsie metody az som sa dopracoval k priemeru 42 sekund a rekordu 29 sekund na prvej sutazi :D

KOCKA JE FAKT SUPER A FAKT NAVYKOVA!!! :!: :!: :!:
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

No kocku som mal poskladanu len vtedy, ked mi ju mama kupila :lol: Inac maximalne 2 strany a nebavilo ma to :?
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

Kocku dokazem zlozit tak do minuty treba nato cvik a nekoho kto vas to nauci...ale zase si nemyslite ze budete ako ti ludia co to zlozia za par sekund pretoze oni maju nato vlastny sposob skladania....takze mozete zacat;)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Zaujimave ze uzivatelia s prispevkami 20 a menej zlozia kocku do minuty, zatial co uzivatelia s prispevkami 50 a viac ju ledva zlozia a uzivatelia nototricky znami na Hojko ju nezlozia vobec....
Vidim to len ja ci... ? :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Nasrala ma , som ju rozobral a poskladal aby sedeli farby :D
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Leo15951 napísal:viem vzdy len jednu stranu, tusim somraz mal aj dve, ale neni som si isty. Moja strategia bola postupne poprelepovat vsetky tie policka. Prva den som prelepil dve. Potom ju zobral tatko a zistil ze su prelepene farby (neviem jak to dokazal) a dal mi ju nech to dam naspet. Kedze som uz nikdy nezistil ktore dve farby som prelepil, hodil som ju do suflika a teraz uz ani neviem kde je.
asi si mal na 2 strednych kockach rovnake farby nie? lebo tymi sa hybat neda tym padom je na kazdej stredovej ina farba. inak kocku som v zivote nezlozil, nemam na to nervy
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Davam to tak ~2min, mozno aj kratsie, nemeral som. Viem to len tou dlhsou metodou po vrstvach. Mimochodom, akonahle sa zmeni pozicia jednej kocky, myslim tym jej natocenie, uz sa kocka zlozit neda...
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:Zaujimave ze uzivatelia s prispevkami 20 a menej zlozia kocku do minuty, zatial co uzivatelia s prispevkami 50 a viac ju ledva zlozia a uzivatelia nototricky znami na Hojko ju nezlozia vobec....
Vidim to len ja ci... ? :)
To je vsak?? Skus to zobrat tak ze nie je kazda Lama a "chvastun" kto ma menej ako 20 prispevkov keby som mal viac ako 1000+ tak ani nepipnes....ze mam pravdu??

A ak chces mozem tu napisat cely navod ako na to ...ja mam casu dost.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

jukaza napísal:A ak chces mozem tu napisat cely navod ako na to ...ja mam casu dost.
a ved napis...mozno by ma to dokopalo k tomu znovu ju vytiahnut z krabice :D
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:a ved napis...mozno by ma to dokopalo k tomu znovu ju vytiahnut z krabice :D
OK... tak ja sa zajtra do toho pustim;)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Ja som sa to naučil, vedel som konkrétny postup, asi dva roky dozadu a vedel som do tých dvoch minút ako tomase písal poskladať kocku... zvyčajne sa mi čas točil okolo 1:20.. najrýchlejšie osm poskladal za minútu... Nie je to problém, keď viete postup, ale ak by som to mal robiť strategicky čo najrýchlejšie resp. s čo najmenej ťahmi, musel by som rozmýšľať oveľa viac a to som ešte neskúšal...
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

MimKoRn napísal:Ja som sa to naučil, vedel som konkrétny postup, asi dva roky dozadu a vedel som do tých dvoch minút ako tomase písal poskladať kocku... zvyčajne sa mi čas točil okolo 1:20.. najrýchlejšie osm poskladal za minútu... Nie je to problém, keď viete postup, ale ak by som to mal robiť strategicky čo najrýchlejšie resp. s čo najmenej ťahmi, musel by som rozmýšľať oveľa viac a to som ešte neskúšal...
Nj..ale vacsinou ti co to vedia skladat tak do par sekund,maju nato vlastny postup napr. ked robite prvy rad tak oni si ho robia takym sposobom aby sa im hned utvoril aj druhy... a toto je natom najtazsie pretoze to treba dobre premysliet:)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

jukaza napísal:Nj..ale vacsinou ti co to vedia skladat tak do par sekund,maju nato vlastny postup napr. ked robite prvy rad tak oni si ho robia takym sposobom aby sa im hned utvoril aj druhy... a toto je natom najtazsie pretoze to treba dobre premysliet:)
presne tak... oni sú proste skillery... ja spravím napríklad tak štyri ťahy, s ktorými sa pokúsim dať jednu farbu naj edno miesto. 4 ťahy jeden krok. A oni počas tých štyroch ťahov domyslia, že pohnú toto ešte tu a zrazu z piatich ťahov dosiahnú 6 farieb... oni rozmýšľajú, ja len idem ako počítač. Toto treba, spravím proces, toto treba, spravím proces... that is all... žiadne hospodárne premýšľanie... neviem skombinovať niečo ďalšie a popri tom nepokaziť proces... oni sú univerzálny
Napísať odpoveď