Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Black.Raven
Medium Star
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
nejakymarko
Addict
taky mensi sumar za posledne 2 dni
vcera:
pratali sme garaz, bol som hrozne unaveny, ale bol vo mne taky prijemny pocit z dobre vykonanej prace + som bol cele poobedie s otcom a nejako sa dostal z toho ake mam vysoke faktury za telefon. obaja sme prisli na ine myslienky
krasny rozhovor po telefone s mojou laskou, aj ked kratky ale hned som mal lepsiu naladu + este jeden rozhovor s nou cca o 01:45
dnes:
rano som ledva vstal z postele do roboty
konecne nam prisli zalozit garazovu branu
moja laska mi volala cca o 14tej. bol som este v robote, tak som jej povedal, ze jej zavoalm o 15tej. mala mat este rpestavku, tak povedala ze ok. potom, ked som jej este medzi 14tou a 15tou prezvanal, vobec sa neozvala s5. do teraz mi nedvhla telefon. zacinam sa trosku bat. budem trpnut cca do polnoci, kedy by mala koncit robotu.
strasne mi chyba. neviem co mam cele dni robit od kedy odisla, doslova prezivam zo dna na den a cakam kedy sa uz konecne vrati (koniec augusta cca) 
dnesny den totalne prekryl ten v celku fajn vcerajsok, a zase som tam kde som bol, blba nalada, smutok...zacinam sa citi ako emo.
vcera:
dnes:
dnesny den totalne prekryl ten v celku fajn vcerajsok, a zase som tam kde som bol, blba nalada, smutok...zacinam sa citi ako emo.
Honors for this video (5)
#11 - Most Viewed (Today) - Howto & Style - Poland
#8 - Most Viewed (Today) - Howto & Style - Russia
#10 - Most Viewed (Today) - Howto & Style - Hong Kong
#72 - Most Viewed (This Week) - Howto & Style - Russia
#94 - Most Viewed (This Week) - Howto & Style - Hong Kong