problem s Cvaknito ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Iceman888
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

problem s Cvaknito ?

Príspevok od používateľa Iceman888 »

takze vcera som si kupoval premium 6 mesacny cez cvaknito cca o 13,00 prevodom cez internet banking a doteraz mi prihlasovacie udaje neprisli, dokonca som im poslal aj screen z IB. Aj som tam volal telefony nezdvihaju ?! neviete poradit, stalo sa vam nieco take ?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Sprav nový screen z IB o odoslanej platbe a pošli mail ešte raz. Prinajhoršom ti pošlú prihlasovacie údaje po pripísaní platby na ich účet (dnes alebo zajtra).
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no niekedy moze trvat transakcia aj dva dni ..takze este pockaj do zajtra
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Určite čakajú na pripísanie platby na účet. Ja by som tiež obyčajnému screenu neveril, veď Photoshop dokáže divy. Nenapísal si, z akej banky do akej banky si to posielal, ale bežná transakcia trvá aj dva dni, v prípade platby do zahraničia aj dlhšie.

btw.. pozri aj ich web:
http://www.cvaknito.sk/faq.html#transakcia
Ako dlho trvá platobná transakcia?

Transakcie uskutočnené priamo na niektorej z pobočiek VÚB alebo z iného bankového účtu vedeného vo VÚB prebiehajú okamžite (v pracovných dňoch, resp. v pracovných hodinách VÚB). Po vykonaní takejto transakcie začína plynút 12 hodinová lehota pre vybavenie Vašej objednávky takmer okamžite.

Pri prevodoch z účtov vedených v iných bankách, resp. pri platbe poštovou poukážkou typu U, trvá zvyčajne prijatie peňazí na náš účet dva pracovné dni (platby sa riadia VOP bánk, v ktorých má zákazník vedený účet, respektíve obchodnými podmienkami Slovenskej pošty ).

Pri platbe prostredníctvom služby MoneyBookers sú peňažné prostriedky prevedené na náš účet okamžite a takáto objednávka bude vybavená najneskôr do 12 hodín od uskutočnenia platby.

Kedy mi budú doručené prístupové údaje k premium účtu?

Prístupové údaje pre Váš premium účet Vám budú doručené najneskôr do 12 hodín po prijatí platby na náš bankový účet. Prevádzkovateľia služby CVAKNITO.SK robia všetko pre to, aby dodržali dodacie lehoty uvedené na svojich stránkach. V prípade, že by sa tak nestalo, neváhajte nás okamžite kontaktovať.
Osobne som si predlžoval konto cez jednu českú spoločnosť, pretože tá jediná mala účet v mojej ČSOB.. a aj keď som pár sk preplatil, mal som konto naozaj do pár hodín.. :)
Napísať odpoveď