QIP Infium-poradte mi pls
QIP Infium-poradte mi pls
Prosim vas neviete ako si na QIP infium nastavim to ako mate mena kontaktov a aby vedla nich som mal to akeho klienta pouzivaju??ze trebars QIP abo ICQ6 atd atd...
Veď pri QIP-e sa klient ktorý používa iný užívateľ zobrazuje priamo v okne konverzácie: obrázok 1
alebo v zozname kontaktov: obrázok 2
alebo keď necháš kurzor myši dlhšie na nejakom kontakte: obrázok 3
Neviem načo chceš aby sa to zobrazovalo ešte aj vedľa. A asi sa to ani nedá.
Ak som to teda správne pochopil.
alebo v zozname kontaktov: obrázok 2
alebo keď necháš kurzor myši dlhšie na nejakom kontakte: obrázok 3
Neviem načo chceš aby sa to zobrazovalo ešte aj vedľa. A asi sa to ani nedá.
Ak som to teda správne pochopil.
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Upgradol som na najnovší QIP. Pri štarte sa ma okrem hesla do ICQ pýta aj na heslo do niečoho v tvare (moje ICQ no.)@qip.ru. Netuším čo to je, a samozrejme heslo do klasického ICQ to nebere. To isté robil aj jaber a ostatné veci, ale tie je možné v nastaveniach zakázať a je pokoj. Toto nie... Čo s tým? Nehcem aby ma to otravovalo pri každom spustení PC.
tak toto sa od nejakej verzie proste nedá. Najlepšie je vrátiť sa na build 9004 tam to určite nerobiloMateq napísal:Upgradol som na najnovší QIP. Pri štarte sa ma okrem hesla do ICQ pýta aj na heslo do niečoho v tvare (moje ICQ no.)@qip.ru. Netuším čo to je, a samozrejme heslo do klasického ICQ to nebere. To isté robil aj jaber a ostatné veci, ale tie je možné v nastaveniach zakázať a je pokoj. Toto nie... Čo s tým? Nehcem aby ma to otravovalo pri každom spustení PC.