N95 intr.modul garmin ho nenajde PLS HELP HELP

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ahojte,prave som si naistaloval do N95 Garmin XT Mobile aj s mapou slovenska kodom a vsetkym,spustil som aplikaciu pisalo Searching GPS module... a nenaslo nic..V nastaveniach som skusal enable disable a nic..pls ako to rozchodit..thank you :cry: :cry: :cry:

//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2008, 19:39 )
prosim pomoc :cry: :cry: :cry: :cry:
serfar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa serfar »

mam ten isty problem a neviem ako dalej
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

no pokial viem, tak garmin nebere ten interny modul..... ja pouzivam ten klasicky nokia maps a v pohode to ide
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Myslím, že na lamkách pri TomTomovi som videl nejakú aplikáciu, ktorá z integrovaného GPS modulu urobí akoby normálny GPS modul cez bluetooth.. vďaka tomu sa rozbehne TomTom navigácia na N95, pretože inak integrované GPS tiež nenájde. Skús pohľadať tú aplikáciu a skús si ju nahodiť.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

garmin xt interny modul nokie n95 na 100% berie ,robil som to jednemu teepkovi ,treba ale najst na to crack + upravit v notepade iste dva registre ,potom garmin interny modul bez problemov najde , ked cracknete garmina,tak cez route si stiahnete mapu slovenska + hlasovu navigaciu v slovencine,cestine,madarcine ,podla toho co sa vam paci , odskusal som ,fungovalo ,dodnes pouziva v aute ,aj ked musim povedat ze interny modul prave v nokii n95 nieje bohvieco ,no zarucujem vam ze urcite to s garminom ide

neviem ci sa sem smu davat odkazy na ine fora,ale tak risknem to ked potrebujete pomoc

http://www.modryzub.net asi naj stranka co som nasiel ,su tam riesene rozne problematiky ohladom symbianu, + je tam aj troska warez , no to nieje dolezite
http://www.symbianforum.cz tiez velmi dobra stranka , zalezi kde sa vam viac bude pacit navod

PS: ja som to vsetko dokoncil cca o 7 vecer ,pricom som zacal okolo 10 do obeda ,no podotykam ze som nemal ani sajnu co robit ,ako to robit ,kde hladat ,co hladat , ale ked uz viete ze to ide a kde sa to nachadza malo by to byt v pohode ,v tom case ktory som pri tom stravil ja,som navyse prepaloval software a nastavoval wifi ktore mu ani za nic nechcelo ist zo zaciatku

nech sa vam dari pri trapeni s n95 :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

najjednoduchsie sa tam dava navigacia Sygic McGuider ...
len nahodite do mobilu, jedna vec sa tam vylieci a bezi to okamzite ...
trvalo mi to cele nainstalovat + rozbehat cca 5 min ...
a funguje to krasne ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ob3l1x napísal:najjednoduchsie sa tam dava navigacia Sygic McGuider ...
len nahodite do mobilu, jedna vec sa tam vylieci a bezi to okamzite ...
trvalo mi to cele nainstalovat + rozbehat cca 5 min ...
a funguje to krasne ...
ved obelix ,ono ten moj postup ,no moj ,ten postup co som im sem dal je rovnako jednoduchy ,ja som to riesil tak dlho len kvoli tomu ze mam posrate wifi a oni vsetko davaju na rapid ,tym padom sa to mne fest predlzilo
Napísať odpoveď