Na ktorý fest sa najviac tešíte??

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Uprising Reggae Festival

Príspevok od používateľa M142 »

mascalzone napísal:29-30 August

kvalitna hudba, dobre akcie, pekne prostredie.

www.uprising.sk
može mi niekto vysvetliť, čo bude robiť nejaká h16 na reggae festivale?

inač zajtra vyrážam na inferno, počasie hrozné a skoro nikto nejde, tak som zvedavý ako to dopadne
mascalzone
Novice
Novice

Re: Uprising Reggae Festival

Príspevok od používateľa mascalzone »

[quote="M142"]može mi niekto vysvetliť, čo bude robiť nejaká h16 na reggae festivale?

reggae a hip hop su pribuzne hudobne styly. nieco ako prechod medzi nimi je dancehall. hiphoperi su pocetnjsi u nas jak rastovia, treba ich prilakat nech pricuchnu k niecomu,co im urcite bude imponovat. okrem H16 tam hram aj LOOPTROOP tu su dost prisny hiphoperi zo svedska...
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

na dneskajsi t.j. Orange music summer ruzinaaa 2008...ked pride brat z PB,tak idemee
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mirak2 napísal:kabat bude aj v snine.
kedy?? a čo je to za fest??
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

15.-16.8, sninafest ;)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no ludia kto bol na ruzinej? az nato ze som prechrapal horkyze s otvorenym pivom v paprci ktorym som sa po asi 2 hodkach oblial uplne ze super... boli sme skvela partia, vela alkoholu, smiechu atd... momentalne sa tesim na BB rock fest, kedze pride zasa raz kabat :)
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

ja som bol na ruzinej,obidva dni :) naj boli horkyze a desmod,ale ani tublatanka a gladiator nesklamali...nalada super,vsak sme boli aj super partia
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

ja na orange summer duchonka kedže to mám 3km od domu :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

bol niekto na BeeFree? :P
http://www.beefree.sk/
dalej sa chystame na sninu, boli sme na sirave..a bifri samozrejme
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Lekolaktik ty budes koncertovat v Ziari? Lol :D Potom mi napis do SS kde a kedy, pridem pozriet.
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Bol niekto na Subculture feste ? ( http://www.subculturefest.cz )
V nedelu som sa z neho vratil a mal som tak troska zmiesane dojmy...Misfits hrali tak 40 minut a ceska psychobilly kapela Gangnails ani nehrala...ale inak hodnotim fest velmi pozitivne...hlavne kvoli zvysnym psycho kapelam ako Bad Tones, Astro Zombies, Carlos and his howling coyotes, Rocket Dogz ale najma Mad Sin...
Ak niekto este bol nech napise svoje dojmy :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

jasné že som bol :) No mne sa tam tiež páčilo, hlavne koli tomu, že nie som vobec fanúšik Misfits a ani psychobilly moc nepočúvam...išiel som tam koli kapelám typu 999 a tie všetky ktoré som chcel vidieť tam boli a zahrali úžasne a ľudia z ktorými som tam bol boli tiež strašne v pohode..Ale keby to nezachránila parta ľudí a pár kapiel bol by to hrozný festival..však nesplnili nič z toho, čo sľubovali(kde sme sa akože mohli kúpať?alebo kde bola tá teplá voda a pod?).A tie ceny naozaj premrštené..klobása za 80,-kč pivo za 30,-..no ale no ceny ma ani tak neštvali, však na festivaly sa nechodí z 500,- korunami, ale tie nesplnené veci a nulová informovanosť(akože stáva sa, že nepríde kapela, ale tak to oznámim a nie že to proste na podiu rozbalí iná kapela a koniec..) ma celkom nasrali.
Inač moja top 5 999, Los fastidios, Astro zombies, Mad sin a Degradace
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Tak to hej...ta informovanost bola dost spatna. Hlavne infostanok, ktory vlastne ani neviem ci sa niekedy postavil (asi ani nie) a netusil som, kedy kto zacina hrat.
Inak keby tam nehrali Misfits a Mad Sin, tak tam ani nejdem...ale Misfits ma dost sklamali..a hlavne policia, ktora zakazala dalej hrat kvoli nocnemu kludu. Netusim jak je mozne, ze si to organizatori festu nevybavili...takyto fest a taka velka chyba.
No a na to, ze to bol SUBCULTURE fest, boli tie ceny dost vysoke. Pivo za 30 sa este dalo ( sak koniec koncov bolo celkom dobre, az som sa cudoval..ale tak no..Gambrinus musi byt dobry vzdy :} )
Ale tak hovorim..psychobilly mi zachranilo dojem :)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

kedze budem len v Snine na feste tak jasne ze na ten :D hlavne sa tesim na kabat 8)
smejo
Addict
Addict

profik napísal:kedze budem len v Snine na feste tak jasne ze na ten :D hlavne sa tesim na kabat 8)
mas sa na co tesit - na sirave boli perfektni ;)

ps: ak uvidite tento stan (som si isty, ze ho uvidite :D ), tak skacte, kricte, bliakajte - budem tam :)
Prílohy
Snímka012.jpg
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:mas sa na co tesit - na sirave boli perfektni ;)

ps: ak uvidite tento stan (som si isty, ze ho uvidite :D ), tak skacte, kricte, bliakajte - budem tam :)
chystas sa do sniny? :D ak hej a uvidim tam ten stan, skocim si z radostou :D no skor sa len zvalim pochybujem ze budem este vladat skakat :D
smejo
Addict
Addict

listok uz mam :)

ps: s tym skakanim sme sa nepochopili - nie skakat po stane, ale niekde mimo s tym, ze sa spozname a stretneme, nie za ucelom demolacie :D

[ ten stan ma 190 cm vysku, cize preto som si viac menej isty, ze bude lahko spoznatelny ;) ]
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:listok uz mam :)

ps: s tym skakanim sme sa nepochopili - nie skakat po stane, ale niekde mimo s tym, ze sa spozname a stretneme, nie za ucelom demolacie :D
jasne :D neviem mozno si necital v inej teme sme sa teiz otom bavili a mne minuleho roku niekto zdemoloval stan :D tak ma to teraz napadlo :D tam bude po ch*j ludi, len dufam, ze nebude prsat lebo to je v pi*i potom, minuleho roku som spadol na antuku, to som vyzeral :D ale velmi mito ani nevadilo
smejo
Addict
Addict

na sirave aj zaprsalo, ale nevadilo to, dalo sa to prezit :)
keby tam bolo po ch*j ludi, tak je to v poriadku, ale bude tam po ch*j ozratych ludi (niektori zacinaju nasavat hned rano, naobed to potom aj tak vyzera :D) - to uz situaciu mierne komplikuje :D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:na sirave aj zaprsalo, ale nevadilo to, dalo sa to prezit :)
keby tam bolo po ch*j ludi, tak je to v poriadku, ale bude tam po ch*j ozratych ludi (niektori zacinaju nasavat hned rano, naobed to potom aj tak vyzera :D) - to uz situaciu mierne komplikuje :D
tam by to dost vadilo keby prsalo, bolo by tam blato(ten vecer by ti to nevadilo ale ked by si vytriezvel uz by ti to zacalo vadit :D )stav triezvych a ozratych je tam 10%:90%ked ne viac :D
Napísať odpoveď