Potrebujem pomoc s videom. Neviem čo mám zle nastavané, alebo pokazené ale vždy keď idem otvoriť video tak mi počítač nereaguje. Nie je to problém z grafickou kartou, lebo všetko ostatné čo súvisí s grafickou kartou mi funguje.
Počítač mi prestane reagovať pri každom formáte videa, okrem WMV.
Nievete ako by som to mohol urobiť aby išlo spúšťať video na COMPE ?
ďakujem.
Video problém
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Goten
to neni problem v samotnom prehravaci ale v Exploreri...
pretoze.. ked mas nejake codeci v PC tak pri kliknuti na video sa vytvori mensi nahlad nanho.. na lavej casti v okne... no lenze ak explorer nespolupracuje dobre s tymi kodekami tak to bud dlho trva, popripade zamrzne, alebo sa restartuje Explorer...
toto sa da vyriesit tak, ze je treba komplet odinstalovat vsetky kodeky.. potom pekne vycistit nejakym programom registre... a potom skusit ci to urobi znova...
teda ak sa to tyka toho, co som napisa... ze to zamrzne len pri oznaceni videa
potom by som odporucal nejaky iny player.. KMPlayer.. alebo VLC player ktore nevyuzivaju externe kodeky.. cize ziadne nemusis instalovat.. tym padom sa ti zrychli nacitanie videa pretoze nemusi vytvarat nahlad...
to neni problem v samotnom prehravaci ale v Exploreri...
pretoze.. ked mas nejake codeci v PC tak pri kliknuti na video sa vytvori mensi nahlad nanho.. na lavej casti v okne... no lenze ak explorer nespolupracuje dobre s tymi kodekami tak to bud dlho trva, popripade zamrzne, alebo sa restartuje Explorer...
toto sa da vyriesit tak, ze je treba komplet odinstalovat vsetky kodeky.. potom pekne vycistit nejakym programom registre... a potom skusit ci to urobi znova...
potom by som odporucal nejaky iny player.. KMPlayer.. alebo VLC player ktore nevyuzivaju externe kodeky.. cize ziadne nemusis instalovat.. tym padom sa ti zrychli nacitanie videa pretoze nemusi vytvarat nahlad...