Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
správa
Predvčerom som mal jazdu s inštruktorom a z takej zakrutý vyletel motocyklista, a inštruktor mi hovori: obehni ho!, ja som pridal plyn a idem že vyhodiť smerovku a naraz mi hovori: alebo radšej nie, nechaj ho žiť, má šťastný deň
, tak som ho nechal nech ide 
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čo si mám predstaviť pod pojmom "nechať v zákrute voľnobeh"?vendo napísal:pred zakrutou sa brzdi v zakrute sa bud pridava alebo nechava volnobeh
Teoreticky najlepším riešením je pridávať od prejazdu vrchola zátáčky (teda od stredu). Pokiaľ ti vraví aby si ju išiel pod plynom od začiatku tak je to blbosť, vdedy akurát dostaneš nedotáčavý šmyk a skončíš v priekope (ak máš predný náhon).Jelko4 napísal:Mna moj otec uci ze v zakrute treba vzdy pridat aby sa auto nedostalo do smyku,co vy nato?
alebo proste tremista...zazil som aj takych ludi, jeden kamos, isiel som snim citil som s pri jeho jazde bezpecne ako ani pri svojej skoro a potom mi povedal ze vodicak ma na treti krat myslim, proste trema robi svojeCharger napísal:Dnes som mal skusky, spravil som na prvy krat![]()
![]()
ale bol tam jeden chlapec co na tretikrat nespravil
to uz musi byt riadny idiot
![]()
-
jasan21
Light Star
sranda....ako som blazon v aute uznavam ale blaznim sa len ak viem ze neohrosujem nikoho a ked toto spravis a oproti ide auto tak by som ti dal nakladacku a nemyslim tym uhorky....
beriem odreagovat sa za volantom ale nato si najdite velke parkovisko alebo letisko ja som si zazil svoje a poviem vam po havarii uz rozmyslate trochu inac...
rok mi trvalo kym som si znova zacal verit za volantom a nevidel som na kazdom rohu ze domna nejaky dilino buchne zo strany.rok som jazdil 40-60 aj po rovnej ceste teraz uz lietam zase ale som opatrnejsi lebo viem ze aj ked mam ja perdnost stale musim aspon spomalit lebo co ak ten co ma zastavit si mysli ze on je na hlavnej....
kto nieco take zazil tak vie ocom rozpravam
beriem odreagovat sa za volantom ale nato si najdite velke parkovisko alebo letisko ja som si zazil svoje a poviem vam po havarii uz rozmyslate trochu inac...
rok mi trvalo kym som si znova zacal verit za volantom a nevidel som na kazdom rohu ze domna nejaky dilino buchne zo strany.rok som jazdil 40-60 aj po rovnej ceste teraz uz lietam zase ale som opatrnejsi lebo viem ze aj ked mam ja perdnost stale musim aspon spomalit lebo co ak ten co ma zastavit si mysli ze on je na hlavnej....
kto nieco take zazil tak vie ocom rozpravam
hej?to by ma zaujímalo kde..zas taký natvrdlý nie je nikto, aby sa hal na hrdinu, keď už tam sedí tretí krát..to je úplna blbosť, čo si napísal..Fabo napísal:alebo velky cavo ktory predsa soferovat vie tak co by sa staral o to, ze za nim sedi nejaky policajt ktory dava aj pozor na to, ci dodrziava predpisy
aj taki su
no podľa mňa pojde skor o trému, tiež máme takú ženu v skupine..už 4! krát nespravila a to jazdí celkom priemerne..len sa proste splaší vždy, keď si k nej sadne policajt..alebo to može byť aj demenciou skúšajúceho..kamarát teraz nespravil len koli tomu, že keď išiel cez prázdnu križovatku, tak sa neobzrel doľava..
-
Mateq
Medium Professional
jasan21: Ten môj príspevok som myslel ironicky. Ty si reagoval na Kiba keď vravel že stláča spojku v zákrute. Ja som chcel iba dodať, že vytláčať spojku môže byť nebezpečné nielen na snehu ako si povedal ty, ale aj na suchu z kopca.
Súhlasím s tým čo si napísal, preto som použil reagovať na tvoj príspevok.
Súhlasím s tým čo si napísal, preto som použil reagovať na tvoj príspevok.
neviem ci je to pravda alebo si s nas robil ucitel na praxi srandu (okrem toho je aj ucitel v autoskole) ze mal ziacku ktora zastala na vedlajsej ceste ked isla odbocovat na hlavnu(nic nenormalne) ale ze ked uz chcela ist tak jej auto neislo,tak vyhodila rychlost a zaradila znovu-nic,zatiahla rucnu a odbrzdila-nic,dokonca vraj skusila zapat stierace-nic,a ze potom sa jej on opytal ze slecna co pocujete?a ona ze nic.On ze nemali by ste pocut motor?a ze az potom jej napadlo ze jej skapal motor (podla mna je to blbost ale hovoril to presvecivo) 
-
Začiatok Konca
Professional
Re: správa
Ty sa na tom smeješ, ale to vôbec nie je sranda.. keď ti nejaký po*ebaný plechovkár nedá prednosť, alebo vybehne zo zákruty a vôbec pri tom nebrzdí ty sa musíš schovať ku krajnici, aby ťa nezabil..J.O.S.E napísal:Predvčerom som mal jazdu s inštruktorom a z takej zakrutý vyletel motocyklista, a inštruktor mi hovori: obehni ho!, ja som pridal plyn a idem že vyhodiť smerovku a naraz mi hovori: alebo radšej nie, nechaj ho žiť, má šťastný deň, tak som ho nechal nech ide
Tak ja v piatok..
ma to čaká, nuž z testov nemám nejaké extra stresy, no ale tá jazda.. zdá sa mi že je to viac o šťastí, budem ho potrebovať
počula som, že policajti teraz s obľubou vyhadzujú za somariny typu: vy ste nejaká nervózna.. no bodaj by som nebola...
Re: správa
si to nepoňal z tej správnej strany, motocyklista vybehol zľava a ja som sa približoval k nemu a mal som ho obehnuť, to že som ho nemal obehnuť, bolo tým, že ja nejaké skúsenosti nemam nato aby som niekoho obehoval, lebo som predtým nikdy nejazdil, ale ked spomínaš, že sú takí bezohľadní vodiči tak je to pravda minule mal brat jazdu a jeden kkt na BMW X5 mu nedal prednosť na hlavnej ceste a len tak s telefonom v ruke si pokračoval akokeby išiel on po hlavnejZitePunkom napísal:Ty sa na tom smeješ, ale to vôbec nie je sranda.. keď ti nejaký po*ebaný plechovkár nedá prednosť, alebo vybehne zo zákruty a vôbec pri tom nebrzdí ty sa musíš schovať ku krajnici, aby ťa nezabil..alebo keď si nejaký myslí, že mu patrí cela cesta a nepozná slovo brzda a rúti sa na teba od chrbta, ako ko*ot a ty sa zase musíš sundať ku krajnici, lebo by asi dvakrát nepremýšlal, či pribrzdiť, alebo ťa zraziť. Alebo ko*oti, ktorí si myslia, že stačí, keď oni budú večer vidieť a netreba im prepínať svetlá z diaľkových na stretávacie..
a ja musím zbrzdiť skoro na 10 km/h aby som niečo videl a blikať mu striedavo, aby mu zaplo, že ja akosi nevidím. A to, že mi nedávajú prednosť, keď som na hlavnej, ani nerátam..
-
Stoporko
VIP
Re: Tak ja v piatok..
vitaj tu na fóremaja napísal:ma to čaká, nuž z testov nemám nejaké extra stresy, no ale tá jazda.. zdá sa mi že je to viac o šťastí, budem ho potrebovaťpočula som, že policajti teraz s obľubou vyhadzujú za somariny typu: vy ste nejaká nervózna.. no bodaj by som nebola...