Priatelia sa vrátia. Ako film.

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Fanúšikovia populárneho amerického seriálu Priatelia sa môžu tešiť na návrat svojich hrdinov. Predstavitelia šiestich hlavných postáv sa inšpirovali úspechom filmu Sex v meste a súhlasili s nakrútením celovečernej snímky, ktorá by sa do kín mala dostať v priebehu 18 mesiacov. Priatelia – Rachel (Jennifer Anistonová), Monica (Courteney Coxová), Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc), Phoebe (Lisa Kudrowová) a Ross (David Schwimmer) – vnikli do amerických domácností v roku 1994, odvtedy sa ich vzostupy, pády a životné peripetie stali súčasťou života miliónov Američanov aj divákov po celom svete.
Zdroj: http://www.hnonline.sk/

tak co, tesite sa? ja urcite, pojdem do kina, ked to bude dobre, nevaham a kupim si aj dvd... tento serial milujem, nevidim na nom jednu chybu, akurat tu, ze ho prestali tocit... sorry, ak tu taka tema uz bola.

//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2008, 20:37 )
http://www.svetserialov.com/Dalsie-spra ... vne-nebude
no... tak som sa tesil a tak ma to preslo... snad si to rozmysli, lebo tento serial, by si fakt celovecerny film zasluzil.

//autoeditácia príspevku ( 06 Aug 2008, 20:43 )
http://www.topky.sk/cl/13/278009/Priate ... j-ako-film
tak... nadej :)
Podľa Daily Mail odobrila opätovné obsadenie do úlohy Rachel Green aj herečka Jennifer Aniston - tá bola dlhodobo problémovým článkom, na ktorom celý projekt padal.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

fuuh najprv som precital zle link ja ze je to hon online...:D ale k veci..podla mna to bude prepadak..bo priatelia su proste serial a do filmu moc zaujimaveho asi nedaju :) aspon myslim..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Soviet napísal:fuuh najprv som precital zle link ja ze je to hon online...:D ale k veci..podla mna to bude prepadak..bo priatelia su proste serial a do filmu moc zaujimaveho asi nedaju :) aspon myslim..
Prepadak urcite nie, ved to je jeden z najuspesnejsich serialov vsetkych cias, ale skor si tym mozu pokazit meno, lebo vsetkych 10 serii bolo vybornych. No uvidime, osobne si to neviem predstavit, ale scenaristi su urcite kvalitni a nieco dobre vymyslia.
2Pacaveli
Addict
Addict

teda... ja mam taky nazor, ze to uz nebude ako serial... serial bol proste kult. kvalita ako sa patri. vo filme uz asi nebude tolko dobrych scen a celkovo, bude to na 99% horsie ako serial. ale ja tak sa tesim a dufam, ze do toho daju vsetko.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

To bude podla mna presne tak ako so simpsonovcami. Ten film hodnotili dobre, lebo simpsonovci proste.. ale ten film stratil velku podstatu serialu a nebolo to ono naco sme zvyknuty.. tak isto to bude aj s priatelmi podla mna..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

2Pacaveli napísal:teda... ja mam taky nazor, ze to uz nebude ako serial... serial bol proste kult. kvalita ako sa patri. vo filme uz asi nebude tolko dobrych scen a celkovo, bude to na 99% horsie ako serial. ale ja tak sa tesim a dufam, ze do toho daju vsetko.
Scen moze byt dobrych vela, ale celovecerak musi byt minimalne 4x dlhsi ako jeden diel serialu a preto aj pribeh treba rozvijat trochu inak ako v seriali. Patyk pekne spomenul Simpsonovcov, tam to bolo pekne pozorovatelne, lebo niektore useky boli tak trochu natahovanim pricom v seriali idu vtipne scenky jedna za druhou. Ale zas Simpsonovci idu dolu vodou a 18ta seria je pomerne slaba, vycerpali uz totiz vsetky namety a teraz sa coraz viac navazaju do celebrit, u Priatelov toto nikdy nebolo a nevyuzitych nametov maju k dispozicii dost :)
Ale treba brat do uvahy aj to, ze:
1) Ross uz zije v harmonii s Rachel
2) Phoebe zije v harmonii s Mikeom
3) Chandler a Monica ziju v harmoni so svojimi detmi niekde na vidieku
4) Joey zije v LA a dari sa mu
A ako chcu toto spojit do jedneho filmu tak, aby to bolo zaujimave, uveritelne a vtipne mi je zahadou :D
2Pacaveli
Addict
Addict

GothaR napísal:Scen moze byt dobrych vela, ale celovecerak musi byt minimalne 4x dlhsi ako jeden diel serialu a preto aj pribeh treba rozvijat trochu inak ako v seriali. Patyk pekne spomenul Simpsonovcov, tam to bolo pekne pozorovatelne, lebo niektore useky boli tak trochu natahovanim pricom v seriali idu vtipne scenky jedna za druhou. Ale zas Simpsonovci idu dolu vodou a 18ta seria je pomerne slaba, vycerpali uz totiz vsetky namety a teraz sa coraz viac navazaju do celebrit, u Priatelov toto nikdy nebolo a nevyuzitych nametov maju k dispozicii dost :)
Ale treba brat do uvahy aj to, ze:
A ako chcu toto spojit do jedneho filmu tak, aby to bolo zaujimave, uveritelne a vtipne mi je zahadou :D
nj, asi tak, dej uz nemaju ako poriadne vymysliet... teda moj nazor. ale, nieco mozu vymysliet... no neviem, nechame sa prekvapit, kazdopadne, ked toto pojde v kine, tak na to idem.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

GothaR napísal:ale skor si tym mozu pokazit meno,
no nejak tak som to mysel aj ja..
A k pribehu veru neviem si to ani ja predstavit..lebo spravit na priateloch dobry uvod a koniec bude tazke vo filme..musi tam proste byt ta spravna atmosfera, ktoru tipujem ze nedosiahnu len tak...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Film si urcite pozriem, no zeby som ocakaval nejaky velky uspech. Su podla mna skratka namety, ktorym svedci serialova forma, kde staci zvacsa jednoduchsia a hlavne kratsia zapletka, ktoru netreba rozvijat na hodinu a pol filmu. Pozrime si napr. Fururamu. To je presne ten pripad, kde forma 20 minutovych dielov bola uplne idealna a Priatelov by som zaradil do tej istej kategorie. Ked si zoberem Futuramu, Firefly, Akty X ci spominanych Simpsonovcov atd., filmy, ktore by bez popularity serialu upadli do priemeru.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Necakam uspech, ale spolu s Prison Break, Heroes a LOST je to moj najlepsi serial a tesim sa na to.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

GothaR napísal:Ale treba brat do uvahy aj to, ze:
ja mam dve teorie, bud sa nejak nahodne stretnu v New Yorku, alebo si rozganizuju nejaky vylet :D
Chobotik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Chobotik »

Ja mam len jednu teoriu...ze to uz nebude take dobre ako serial...

//autoeditácia príspevku ( 09 Aug 2008, 11:01 )
Ja mam len jednu teoriu...ze to uz nebude take dobre ako serial...

//autoeditácia príspevku ( 09 Aug 2008, 11:21 )
ja si myslim ze to uz nebude to prave orechove ako v seriali...
2Pacaveli
Addict
Addict

ok, nazory mas dobre, ale mozes ich snad zhrnut do kopy a nie posielat po jednom, ze?
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

nie je to pravda. aj sami herci povedali ze su to len klebety a warner bros tiez o nicom nevie :)
2Pacaveli
Addict
Addict

chcem vidiet, kde to povedali :wink: ci sa poznas s nimi osobne? :shock:
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

Film bude cerpat z dobreho mena serialu.Tvorcovia vedia ze budu velke trzby aj ked to bude priemerny film,hold biznis je biznis.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

ja mam priateľov festy rad. všetky časti mam v compe. film sice možno nebude taky dobry ako serial ale určite sa na neho tešim a pozriem si ho. a čo vy viete možno bude aj 11 seria priateľov:D
Bobr
Guru
Guru

asi

Príspevok od používateľa Bobr »

asi chcu vyuzit vsetky rekvizity teda minut vsetko oblecenie tak ako to bolo zo serialom sex v meste ktoreho filmova podoba stala za velke :smt022
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

uz sa na to tesim:)
Napísať odpoveď