Poviem to takto: Vyzera to, ze ma zivot nebavi

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Sheep napísal:Spravne, som uponahlany taktiez a obycajne idem vonku s nejakym cielom, takze videm kde mi treba vyriesim a vraciam sa domov, tym to hasne. Ale ajtak nechapem nacom si sa bavil, sak co ludia chodia sem a tam...normalna vec ne?
skus sledovat ludi ked ides mestom. uz na prvy pohlad sa da odhadnut co su to za ludi... jeden vyzera ako usmesny podnikatel. druhy sa zas iba tvari uspesne ale je to chudak. atd atd atd...d. vsak to mas lepsie ako film sledovat co sa deje...

a okrem toho ako som povedal vzdy je lepsie sediet niekde v meste na lavicke a vychutnavat mesto ludi zivot ako napisat ze nic ma nebavi nic mi nejde hodim si maslu lebo som a pocitacom a moj najlepsi kamarat sa vola sexiprdelka21564 a info o pocasie radsej pozries na internete ako keby si mal ist von
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

triple napísal:sheep nechcem ho brániť ale ak si dobre pamatám to si povedal sám ty .. dokonca si tu o mal topic že?
Opat nespravne pochopene, nikde som nepisal ci mam zivot ubohy alebo nie, ano pisal som ze dost veci kolo mna je dost na pi*u ale teda aspon materialne mam vsetko co chcem a potrebujem, ale ked niekto napise argument 10 rocneho decka ze preto mam ubohy zivot lebo nesedim na lavicke a nekukam na inych ludi tak ma bud v hlave nasrate alebo fici na nejakych dobrych drogach. Mozno to Jeremy myslel tak ze caka kedy uvidi niekoho kto ma nejake srandovne tricko alebo nejaky kostym a tak podobne, ale aj tak sa na veci nic nemeni, samozrejme ak tam chodit chce tak nech chodi nikde som mu to nezakazoval.
Jeremy napísal:skus sledovat ludi ked ides mestom. uz na prvy pohlad sa da odhadnut co su to za ludi... jeden vyzera ako usmesny podnikatel. druhy sa zas iba tvari uspesne ale je to chudak. atd atd atd...d. vsak to mas lepsie ako film sledovat co sa deje...

a okrem toho ako som povedal vzdy je lepsie sediet niekde v meste na lavicke a vychutnavat mesto ludi zivot ako napisat ze nic ma nebavi nic mi nejde hodim si maslu lebo som a pocitacom a moj najlepsi kamarat sa vola sexiprdelka21564 a info o pocasie radsej pozries na internete ako keby si mal ist von
Toto robi myslim ze kazdy a aj ja. Ale zeby som vtom mal nejaku zalubu tak to tazko.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no do slova si to tak nenapísal to je pravda ale konečný dojem to na mna taký malo.. ale to je jedno.. na lavičku si hocikedy sadnem aj ja dám si kludne cigu a pozorujem je to fasa(občas jointa) niekedy sám, inokedy s frendami, dakedy flaška dobrého pifka.. inokedy so psíkom
je to dobrý oddych.. posedieť si na čerstvom vzduchu (no v meste čerstvom ako čerstvom) medzi ludmi
R_A_S_T_O.
Novice
Novice

Poviem to takto: Vyzera to, ze ma zivot nebavi

Príspevok od používateľa R_A_S_T_O. »

No niektory useri maju pravdu zivot moze byt krasny ale aj dost neprijemny zalezi od kazdeho jednotlivca ako si to zariadi :D ....Ja mam kamosov ale aj tak sa mi dost casto nedari ci uz na internete alebo v realite....no vzdy je nejake riesenie ako sa mozes s problemou dostat a zlepsit zivot(Frajerka,auto.atd.)Samovrazdu istotne neodporucam
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

si zober kamošovi sa behom pol roka dodrbal celkom life úplne sa otočil proti nemu..
začiatkom roka ho vyhodili s práce ...(tým že chcel pomôcť koleginke bol spoluúčastníkom pracovného úrazu) - má z toho problémy aj s policajtami.. má rozbúraný celý dom pretože chcel lepšie bývanie pre rodinu tak ho začal prerábať .. vrazil do neho plno cashu a pobral úvery aby to mohol fiancovať..
kedže stratil zamestanie a aby uživil rodinu išiel robiť do čiech daleko od rodiny a za síce lepší cash ako to ale aj tak nič moc.. ked sa po dvoch mesiacoch vrátil domov na výkend zistil že ho žena podviedla.. rozviedol sa..
8 rokov maká aby sa rodina mala dobre a toto je vdaka.. ted je úplne na dne
A TU IDE NIEKTO PLAKAT NAD TYM ZE JE VSETKO NA RIT?.. NIEKTO KTO NEVIE AKE SU SKUTOCNE PROBLEMY???
Sheep
Addict
Addict

triple napísal:si zober kamošovi sa behom pol roka dodrbal celkom life úplne sa otočil proti nemu..
začiatkom roka ho vyhodili s práce ...(tým že chcel pomôcť koleginke bol spoluúčastníkom pracovného úrazu) - má z toho problémy aj s policajtami.. má rozbúraný celý dom pretože chcel lepšie bývanie pre rodinu tak ho začal prerábať .. vrazil do neho plno cashu a pobral úvery aby to mohol fiancovať..
kedže stratil zamestanie a aby uživil rodinu išiel robiť do čiech daleko od rodiny a za síce lepší cash ako to ale aj tak nič moc.. ked sa po dvoch mesiacoch vrátil domov na výkend zistil že ho žena podviedla.. rozviedol sa..
8 rokov maká aby sa rodina mala dobre a toto je vdaka.. ted je úplne na dne
A TU IDE NIEKTO PLAKAT NAD TYM ZE JE VSETKO NA RIT?.. NIEKTO KTO NEVIE AKE SU SKUTOCNE PROBLEMY???
pravda, toto poznam, nie sice presne toto ale obdobne zavazne a tiez som sa nikdy nemusel obesit, bohuzial stale sa musi najst dakto kto ma chce rozoberat, pricom na fore su aj vacsi zavislaci odomna :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ten príspevok patril autorovi nech sa spamätá Johny X-ovi
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

PunkPD napísal:Ja mam taky isti problem. Pockam mesiac ci to dokazem nejako zmenit, ak nie hodim si maslu.
:roll: ty vole tu sa obesi polka fora...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal::roll: ty vole tu sa obesi polka fora...
Nezacal si nahodou samovrazednu modu prave Ty?

A k Sheepovi: Nikto Ti nekaze ist do mesta, sadnut si na lavicku a cumiet po ludoch ako kreten. To by dopadlo prinajlepsom tak, ze by si o Tebe pomysleli, ze si nejaky divny sexualny deviant...
Ale napr. mne sa stalo, ze som isiel po prechode porechodcov a stopol ma clapik s otazkou ci som dievca alebo chalan (no comment :D ). Odpoved si mozet domysliet, ale pokracovalo to tak, ze mal syna asi v mojom veku, ktory zomrel a on ma rad mladych ludi, lebo mu ho pripominaju, tak ma pozval na pivo. No a v krcme sedelo asi 5 ludi pri rozdielnych stoloch, ktori sa nakoniec pohadali o mojich vlasoch :D
a toto su veci, ktore mozes zazit le ked prejdes cez jeden debilny prechod prechodcov a neponuknu Ti to ziadne hodiny stravene za kompom. Tak isto sa mozes pridat k spoluziakom ked budu robit nejaku akciu a neverim, ze sa Ti nepritrafi nieco co Ti vrati radost zo zivota. Dolezite je vzdy niekam vypadnut, trebars aj na tu blbu lavicku do parku a ani nevies ci si k Tebe neprisadne nejake dievca, s ktorym nakoniec skoncis, miesto toho aby si anonymne pisal o tom aky je life hnusny a nic Ta nebavi. Nadavat na to co je zle vie kazdy, ale zeby s tym mal niekto zacat nieco robit to uz nie. Nam vsetkym, ktori tu do Teba hustime tiez neprislo nic len tak samo od seba a ak si myslis, ze k Tebe ano tak si pako sam a nie Tomase ci Jeremy... (a nezalezi to od toho kolko hodin kto stravi za kompom, ale ako si vie kto usporiadat zivot)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

amen
Sheep
Addict
Addict

axXis, mna sice na pivo nikto cudzi nepozval ale som raz dostal 20sk od nejakeho spiteho chlapika co nastupil do elektricky :D , nastupil a iba tak kazdemu rozdaval peniaze :D

ale porovnavat pocitacovu hru s chodenim po ulici je fakt zmysluplny napad :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:ale porovnavat pocitacovu hru s chodenim po ulici je fakt zmysluplny napad :D
jasné chodenie po ulici je oveľa zaujímavejšie :D
Sheep
Addict
Addict

triple napísal:jasné chodenie po ulici je oveľa zaujímavejšie :D
ak som vonku tak nemam si rovno povedat "som v realite, najlepsej MMORPG ktora existuje, sak kuknite sa natu nadhernu grafiku, pekne textury a dokonalu fyziku"? :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tento príspevok hovorí o všetkom ... :cry:
Sheep
Addict
Addict

triple napísal:tento príspevok hovorí o všetkom ... :cry:
tazko s vami takto, clovek ani kus posrandovat nemoze :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Holt si si vybudoval taku povest ze nikoho nenapadne ze to nemyslis vazne
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep napísal:Sakra sak prestante pisat kok****, a hlavne ty, ked mi to napise dakto o kom viem ze fakt za tym kompom vela nesedi tak pochopim ale ty? Ty za tym sedis viac ako ja, si tiez zavisly tak neviem co prave ty uz asi v 3 teme pises ptakoviny. Za dalsie niesi nikto kto moze alebo vie sudit ci je moj zivot ubohy alebo nie. :roll:
Stupil si dost vedla kamarat, mna na rozdiel od teba pocitac zivi ...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Ach jaj, uplne vam rozumiem, ze sa vam nechce zit, tiez mam obcas taky pocit, ale nikdy by som sa nezabil umyselne, pretoze podla môjho nazoru to nic neriesi (preco, to uz je o inom).

A nie vzdy je to len o tom, aku mate rodinu, pachy, zdravie. Aj ked ti bohtasi to maju lahsie, pretoze zivot plny utracania a drahsich zabavok dokaze vynikajuco odviest pozornost od rôznych problemov alebo zivotnych otazok. To ale neznamena ze su stastnejsi, len nemaju tolko casu rozmyslat nad problemami, ked stale prezivaju nove a nove peniazmi pomienene zazitky.

Okrem toho, na margo tych, co tvrdia ze zivot je krasny a preco sa zabijat, ludkovia, neviete o com hovorite. Je to len vas pohlad, vyplyvajuci z vasich zivotnych skusenosti. Prial by som vam pozriet sa niekedy na svet aj pohladom depresivneho cloveka, ktory je obcas tak na dne, ze na tom" nasom krasnom svete" nedokaze vidiet nic pozitivne aj ked to samozrejme neznamena, ze tam nic pozitivne nie je.
Kazdy clovek zije vo svojom vlastnom svete(myslienkovom samozrejme) a jeho pohlad na svet sa formuje prave v tomto svete a tam vznikaju prave depresie. Cize ak chcete nieco zmenit, treba zacat tam....
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

Ako som to tu tak cital tak mi nedalo neco napisat.
Sice mam este len 15 rokov a prakticky nemozem svoj zivot porovnavat s vami co mate mozno aj o 10 rokov viac, ale uz teraz viem za sa urcite oplati zit.Myslim,ze 90% ludi co tu pisalo o samovrazdach atd.. (pozname to),by sa ani neodhodlalo k necom takemu.Teraz to neberte tak akoby som nevedel co je te dosraty zivot atd.. Sam mam ake take skusenosti s tym ze v jednom okamihu je vsetko super,ok a zrazu sa vsetko dosere a vy neviete ako dalej...
Uz len v mojom veku si clovek najde kopu kamaratov horsich,lepsich ale najde. Staci ist trochu von, alebo sa zacat venovat nejakemu sportu a pri tom mi nehovorte ze si nenajdete aspon par kamaratov...
Takze ked pisal ten chalan ze uz nevie co dalej,myslim,ze este ani neskusil vsetky moznosti ako z toho von! A s takymto pristupom by sme to mohli seci zabalit a hodit sa tam pod vlak...
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Stupil si dost vedla kamarat, mna na rozdiel od teba pocitac zivi ...
no vies ja chodim do skoly nie do prace
Fabo napísal:Holt si si vybudoval taku povest ze nikoho nenapadne ze to nemyslis vazne
ja som si tu nevybudoval nic, samozrejme nemozem zato ze dakto ma potrebu ma stale podjebnut a takych je vas tu na fore opravdu vela, ale lutujem, to je vas problem ne moj :P
Napísať odpoveď