mikrofon help me

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mato22
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

mikrofon help me

Príspevok od používateľa mato22 »

Mam zavazny a pritom tak az banalny problem nejde mi mikrofon po zasunuti do PC by mi mal hned beza len problem u mna to tak nieje vsetki nastavenia som skontrolov aj kamarat tiez taki sikula co sa do toho dost rozumie a vsetko je tak ako ma byt a predsa nejde chyba nieje taktiez ani v mikrofone kedze to som uz skusil a vymenil som ho pls ak mi mozete pomoct tak mi pomozte budem vam velmi vdacny.

CO SOM UŽ SPRAVIL :

restartoval PC , vymenil mikrofon , medzitym bol reinstalovany windows , prezrel kompletne nastavenia zvuku.

pls necem vytvarat dalsi topic potreboval by som navod na reinstalaciu windowsu XP home edition. ja viem ja viem dam CD a potom do bios ale ja potrebujem komplet az do konca dakujem. ( som lamak preto potrebujem do konca no co uz so mnou ) :)
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: mikrofon help me

Príspevok od používateľa vladino001 »

mato22 napísal: CO SOM UŽ SPRAVIL :
vymenil mikrofon
keď si ho vymenil ten druhy išiel? resp ten tvoj mic. inde ide?
mato22
Light Expert
Light Expert

ano ten druhy mikrak inde ide len tam de by mal u mna nie :(
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

za predpokladu že je mikrofon v poriadku (lebo inde ide) a nastavenia tiež (lebo ich kontroloval a dokonca aj reinštal nepomohol) tak by som to vidiel na problém v zvukovke (možno doske ak máš integrovanú), alebo odpálený/zlomený jack
mato22
Light Expert
Light Expert

aaa kua cize tuto temu uzavrieme audiotrack je treti co mi to potvrdil ze je problem so zvukovkov dpc tak nic poputuje to do servisu nech to vymenie tema uzavretaa ak mate este ine napady tak piste na mail :[email protected]
Napísať odpoveď