Potreboval by som radu co mam dalej robit s mojim internetovym pripojenim ... mometalne mam DSL student od T-Comu rychlost pri tomto programe nezvysovali ako mali lebo na zaciatku to bola 512/128 ale mometalne mam taky pocit ze to ide na 1536/128? .... proste stahuje to rychlejsie takze to asi nakoniec zmenili po case .... net ide vkuse takze stazovat sa nemozem vzdy ide rychlo bez vypadkov+ mam dynamicku IPecku co beriem ako solidne plus na veci ako rapid alebo to ze mi nemozu nikam zakazat vstup lebo blokovat dynamicku IPecku sa asi neda a nemalo by zmysel ... viazanost mam do konca leta a preto rozmyslam ze co potom... v poprade mame uz za solidnu cenu optiku len chcel by som riesit tak ze mozem zapojit viac kompov ked dam dalsi dokopy aby sa mohli pouzivat 2 na net alebo ked niekto pride ku mne s notasom tak nech sa len pripoji a mozme daco aj zahrat preto som rozmyslal o kupe DSL wifi routeru... bude sa to dat tymto spospobom rozbehat ??? .... a ked by som nahodou presiel na optiku tak sa bude dat tento router dalej vyuzivat ??? lebo vstup je vecsinou DSL linka takze si nejako neviem predstavit ako by do neho sli informacie ked by som mal optiku ... je DSL net uz hudba minulosti ???
Skús sa popýtať na Antik, mali by byť aj v Poprade.. a keď majú naťahanú optiku ako v KE, tak to môže byť zaujímavé riešenie.. obzvlášť, ak Ti nebude vadiť nočné ťahanie.
Autor tym pravdepodobne myslel, stahovat data v noci, teda menej pripojenych uzivatelov na ISP Antik, mensia zataz na siet, tym padom vyzsia rychlost prenosu dat u stavajucich pripojenych uzivatelov.
- a tak pri tomto programe co mam mi je jedno kedy taham stale ked pozriem tak taha na max v noci mozno o trosulinko viac ako je normalne ale to len niekedy ... velmi kolisu rychlosti pri antiku ???
antik v Poprade este optiku nema a k tomu ci bude mat sa nejak nechce vyjadrit....ja mam Antik a som z Popradu....ide mi cez den 240 kB/s a od polnoci do siestej maju tronasobnu rychlost, cize 720kB/s...