Lyson2580q
ty budes asi dalsi kkt fora... clovek si tam da hranicu ak si si nevsimol, ze oba monitory su do 5000ČK.. a ty mu tam das monitor za 9100ČK...
Šu-Do napísal:Lyson2580q
ty budes asi dalsi kkt fora... clovek si tam da hranicu ak si si nevsimol, ze oba monitory su do 5000ČK.. a ty mu tam das monitor za 9100ČK...
nauc sa citat s porozumenim__ radil som mu ten prvy a nie ten za 9110CK__
ten za 9100 by som si kupil ja keby som siel kupovat__ja som mu ten za 9100 neradil__a nikde nenapisal ze do 5000CK
nikde nie je napisane,ze je to do 5000 KC...asi len sudo zle precital...ale asi tolko zan nebude platit...ja som bratovi kupoval ACER 203WD (nejak tak),stal asi 6000,co teoreticky moze byt 5000 KC,celkom dobry
Je pravda, ze voci BENQ-u mam urcitu nedoveru - uz to prevedenie na mna posobi ako lacny bakelitak. Ale napr. 17" ACER stary asi 5 rokov mam vedla na stole bez jedineho chybneho pixelu (a to uz ma cosi "najazdene"). Takze take hromadne hadzanie do jedneho vreca s odpadom prilis neschvalujem. Kvalita obrazu, prevedenie, ergonomia a funkcie su jedna vec... no kazovost a rentabilita vec druha.