Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?
-
tomasqo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?
Preco sa dievcata obliekaju sexy, vyzývavo a keď sa ich potom opýtate či nechcú vzťah abo sex tak vravie že sú ešte mladé ?
-
Tempus7
Star
Re: Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?
Nehovor že sa ich to pýtaš narovinutomasqo napísal:Preco sa dievcata obliekaju sexy, vyzývavo a keď sa ich potom opýtate či nechcú vzťah abo sex tak vravie že sú ešte mladé ?
Chodia tak lebo vedia že sú pekné a chcú upútať pozornosť chlapov, ale to je asi všetko, so sexom to nemá nič...alebo je im proste teplo a preto sa skromnejšie obliekajú...
//
Ale vo vedľajšej dedine sú chlapi ktorí si ich budú brániť zubami nechtami...Frikso napísal: Ked chces sex, tak musis ist ale na diskoteku do vedlajsej dediny.
Nieje nad dedinskú bitku s tými alkoholom potuženými faganmi, všetko niečo stojí...
-
audiotrack
VIP
-
tomasqo
Amateur
To je skôr taká fylozofická otázka
Nepochopil som tej tvojej vete srry 
A nielen na jednej dievčine. Imho za to môže pokec 
Preco dievcata chodia na záchod po 2 - 3 - 4 naraz ?
Ale to som skúšal nielen ja, to viacerýfifi990 napísal:mozno si to nebol prave ty,koho chcela dana slecna uputat suknickou ci vystrihom
no,ako uz bolo spomenute,my baby sa rady pacime,a ked nejaky chalan prejavi zaujem,dviha nam to sebavedomie,aj ked jeho navrh neprijmeme,potesi totomasqo napísal:Ale to som skúšal nielen ja, to viacerýA nielen na jednej dievčine. Imho za to môže pokec
k tym zachodom...sama to neviem vysvetlit.ked sa vratim v case,myslim,ze to dodava nejaky pocit istoty/?/...nebude to dane geneticky?
defkyyy http://www.hojko.com/post944669.html#944669fifi990 napísal:no,ako uz bolo spomenute,my baby sa rady pacime,a ked nejaky chalan prejavi zaujem,dviha nam to sebavedomie,aj ked jeho navrh neprijmeme,potesi to![]()
Presne o tomto to je, aj zadane zeny sa rady predvadzaju, len aby si zvysovali sebavedomie a ukajali v sebe pocit, ze su stale ziadane. Je to urcite dane geneticky, my s tym nic nenarobime a musime tu barieru prekonat.
PS: na druhej strane by ste vy slecny mohli prejavit potesenie nad zaujmom, pretoze vacsinou ked vyzyvavo oblecenej slecne muz priamo povie, ze je strasne sexy a rad by ju oprel, tak sa ona tvari strasne urazene, pritom je jasne, ze jej to lichoti...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Eritrea
Star
preco by si zadane zeny mali takto zvysovat sebavedomie?..blbost, ved aj chlapi sa predvadzaju ..a keby mali perie urcite sa naduvaju ako pavi
jasne ze potesi ked muz vyjadri kompliment, slusne...ale nie ked jej povie ze by ju rad oprel a pritom sa vidia druhy krat..to by bola pre mna urazka..ved treba dodrziavat nejaku uctu ! ved niesme male deti kt sa budu buchat hrackami po hlave aby prejavili sympatie , ci???
jasne ze potesi ked muz vyjadri kompliment, slusne...ale nie ked jej povie ze by ju rad oprel a pritom sa vidia druhy krat..to by bola pre mna urazka..ved treba dodrziavat nejaku uctu ! ved niesme male deti kt sa budu buchat hrackami po hlave aby prejavili sympatie , ci???