Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tomasqo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasqo »

Sheep: Ale prečo potom p***ju keď sa na nich niekto pozrie ?
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

zato ze chalan ked vidi babu v trochu kratsej sukni alebo obtiahnutom tricku a hned mysli na sex my nemozeme...
take baby si urcite doma pred zrkadlom nepovedia ze musia poblaznit co najviac okoloiducich...navyse ked je teplo tak sa mame obliekat jak v zime? mam pocit ze aby ste sa VY chlapi upokojili a rozmyslali triezvo , tak my zeny by sme museli chodit vo vreciach na zemiaky...

je to vec nazoru , ci je dana baba oblecena ako stetka( dajme tomu na nejakej diske..a je na mol ) alebo je to len normalna baba v meste...inac dnesna doba je taka ze mam pocit ze o chvilu sa budeme promenadovat po meste v spodnom pradle..hoc ja som za viac oblecenia na ludskom tele...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Vetraju sa/si :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Eritrea napísal:zato ze chalan ked vidi babu v trochu kratsej sukni alebo obtiahnutom tricku a hned mysli na sex my nemozeme...
take baby si urcite doma pred zrkadlom nepovedia ze musia poblaznit co najviac okoloiducich...navyse ked je teplo tak sa mame obliekat jak v zime? mam pocit ze aby ste sa VY chlapi upokojili a rozmyslali triezvo , tak my zeny by sme museli chodit vo vreciach na zemiaky...

je to vec nazoru , ci je dana baba oblecena ako stetka( dajme tomu na nejakej diske..a je na mol ) alebo je to len normalna baba v meste...inac dnesna doba je taka ze mam pocit ze o chvilu sa budeme promenadovat po meste v spodnom pradle..hoc ja som za viac oblecenia na ludskom tele...
Vies Eri, poznam dievcata, ktore sa vedia pritazlivo obliect aj ked im netrci ani cm^2 holej koze. Byt obleceny pritazlivo a ako stetka je diametralny rozdiel. A okrem toho aj ked je teplo sa da obliekat funkcne pradlo (dufam, ze si to vylozite ako spodne prado), ktore je decentnejsie a do tepla pohodlnejsie ako opasok like sukna. Vsetko zavisi od toho co tym ta dotycna chce dosiahnut. A nechci mi hovorit, ze ked si nejak puťka da suknu kratsiu ako moj opasok tak to robi preto, ze je jej teplo. Myslim, ze 20 cm dlzky nezachrani co sa pocasia tyka asi nic.
tomasqo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

axXis suhlas.

Ked si holka da suknu siroku jak moja dlan tak to je preto, lebo jej je teplo? Akoze sorry, ale debilnejsi argument sa na sklade nenasiel? Ked si da holka taku suknu je to preto, lebo chce aby sa za nou chlapi pozreli. Ked sa chce holka obliect tak, aby jej nebolo teplo a aby zaroven vyzerala dobre, da sa to dosiahnut tolkymi sposobmi. Moje kamaratky ked v lete stretnem tak su oblecene pekne a zaroven sa nestazuju, ze im je hrozne horko. Ako je to len mozne...

Mna tiez mo neschladi ked si dam kratke gate nad kolena, nez ked si dam 3/4.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

axXis napísal:Vies Eri, poznam dievcata, ktore sa vedia pritazlivo obliect aj ked im netrci ani cm^2 holej koze. Byt obleceny pritazlivo a ako stetka je diametralny rozdiel. A okrem toho aj ked je teplo sa da obliekat funkcne pradlo (dufam, ze si to vylozite ako spodne prado), ktore je decentnejsie a do tepla pohodlnejsie ako opasok like sukna. Vsetko zavisi od toho co tym ta dotycna chce dosiahnut. A nechci mi hovorit, ze ked si nejak puťka da suknu kratsiu ako moj opasok tak to robi preto, ze je jej teplo. Myslim, ze 20 cm dlzky nezachrani co sa pocasia tyka asi nic.
Presneeee nieco taketo som chcel napisat, ale po 12tich hodinach prace som to nevedel normalne sformulovat. axXis na hrad! :aasmile1:
To priame oslovenie ako som naznacoval vyssie je napriklad pre takuto slecnu http://www.anecdotoff.com/images/storie ... -skirt.jpg No aj takyto typ sa nechava dobyjat.
tomasqo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ideme trochu od témy :) Rozprávame sa o teple atp. ale išlo tu o to, prečo sa tak obliekajú aj keď nechcu oné, no ... už nevladzem dopísať.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

tomasqo napísal:Ideme trochu od témy :) Rozprávame sa o teple atp. ale išlo tu o to, prečo sa tak obliekajú aj keď nechcu oné, no ... už nevladzem dopísať.
Ale ved to suvisi, axXis pekne vysvetlil, ze taketo obliekanie priamo suvisi s tym, ze zena chce posobit vyzyvavo a vyhovorky na teplo su bezpredmetne a zavadzajuce.
A preco to robia? Lebo si chcu dvihat sebavedomie... podla mna nic viac, nic menej
tomasqo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Kamarát vraví, že jemu žiadna neodolá ( :D :D ) tak ide urobiť test na takýchto nedobitných dievčatách.
fifi990
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fifi990 »

tomasqo napísal:OK, minisukňa, obtiahnuté tričko, ale ked sa niekto oblieka takto :
och joj :roll: toto je dobry extrem.ked sa pozriem na takuto holku,myslim si,ze ma v hlave vymetene.asi sme na tom u nas dobre,lebo som si nevsimla,ze by na verejnosti chodili baby takto oblecene
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Robia to z prosteho dovodu, ako uz pislai predomnou, chcu sa pacit. Kto z nas by sa nechcel vsakze? Avsak tieto holky maju trosku zvratene myslenie v tomto smere, preto ked sa chce pacit da si na seba 4cm stvrocove oblecenia. Ked sa chce pacit holka co ma vkus a rozum, vie sa obliect pohodlne a elegantne. Aj v lete, aj v zime.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

GothaR napísal: To priame oslovenie ako som naznacoval vyssie je napriklad pre takuto slecnu http://www.anecdotoff.com/images/storie ... -skirt.jpg No aj takyto typ sa nechava dobyjat.
tato nieje oblecena vyzyvavo ale ako p*ca :wink:
tomasqo napísal:Kamarát vraví, že jemu žiadna neodolá ( :D :D ) tak ide urobiť test na takýchto nedobitných dievčatách.
tak to je kamarat pekny debil a nedobitne dievca nevidel ani z rychlika.

P.S. pane boze ja tak milujem spolocensky nekorektne vyjadrovanie
tomasqo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Njn. Najlepsie ked su este ozrate ako britney spears...
také sa pacia iba hiphoperom :D nic proti.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

tomasqo napísal:Kamarát vraví, že jemu žiadna neodolá ( :D :D ) tak ide urobiť test na takýchto nedobitných dievčatách.
Zober skupinku dievcat, co si takymto sposobom zvysuju sebavedomie, zober jedneho debila, co si na takychto osobach ide zvysovat sebavedomie...a mas o zabavu postarane. Videt/pocut ich komunikaciu, to musi byt zazitok.

//Prosim potom niekto zmazte tie zbytocne prispevky pod tymto.
tomasqo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Daj priklad.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa: