Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jasné súhlas.. ale zase ked človek chodí do práce,, chce si čoja viem zájsť do posilky, zajazdiť na biku a potom ešte aj priateľka a frendi.. to sa proste nedá stíhať niečo musí obetovať v prospech toho druhého,, a v tomto prípade je zlúčenie chvýl s priateľkou a s frendmi tá ideálna vec.. samozrejme tým nemyslím že kamarátov si usadím v spálni dám im pivec do ruky a mi si to pred nimi rozdáme
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

chalani nestem sa vam do toho miesat a ide to pomerne dost mimo temu ale mne sa zda ze vy sa bavite o extremoch:

uplna izolacia priatelka-kamarati vs. uplna asimilacia priatelka-kamarati

taky ten stred by sa nenasiel? :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

8) a už sme sa dohodli :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

d4nt3 napísal:Ach jaj , dostal som sa do roviny ,ked ma niekto lutuje. Čo začínaš s úbohosťami, ja som nikoho neurážal, ak áno, dokáž kde . A poprosím ťa o vek, aby som vedel, v ktorom veku to ide skombinovať partiu a priateľku. Naozaj seriozne,nejde o poníženie.

Podla mna to možné nie je, ako teenager som s tým mal skúsenosti. Ak ti holka zapadne do party, už je kamarátka so všetkými, postupne sa bude baviť viac s tvojimi kamošmi ako s tebou a v najhoršom prípade ti ju prebere niekto z "party" a si vybavený. No offence. Stáva sa.

Svet je o celodennom žonglovaní s rodinou,prácou,súkromím, priatelmi a partnerom. Ak tie veci skĺbiš,nastane chaos. Ak si myslíž že nie,dokaž to nie čím.Lebo v kombinovaní priatelky a priatelov ja vidím len chaos.
Sorry, ak ti to vyznelo ako urážanie tak sa ospravedlňujem.

Mám 23 a nikdy som nemal problém so ženskou, aby som ju zapasoval do partie. Prečo by som sa mal deliť o čas s priateľkou a s kamarátmi, keď môžem byť zároveň s ňou a zároveň aj s nimi?!

Nikdy som nemal a ani nemám pocit, že by sa bavila viac s ostatnými ako so mnou. A k tomu najhoršiemu prípadu, že by mi ju mal niekto prebrať, predsa len nemáme 15 rokov a nebudeme si robiť podrazy.
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Posledné odpovede( moje ) mi po prečítaní fakt pridajú dosť off :D , súhlas.

Rád by som vedel ...
Čo by ste opačnému pohlaviu vo vzťahu " už" netolerovali ?
( už = každý ma nejakú hranicu , čiže kde by bol jej koniec )

to INDIGOcorp. :: príbehy už skončili :) ale tak prečo len k povodnej teme ?
Už sa k nej toľko nevyjadruje, upadá totiž ...musíš dať další namet ( nič v zlom :roll: )
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

drzte sa temy vase pribehy tu nikoho netrapia aspon v tejto teme nie :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

a co tak pubertalne vyrazky v oblasti tricepsov u dievcat ? :?
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

ked je zena suverenna a tvari sa ze vsade bola vsetko videla. Take by som rezal
dj-predator
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dj-predator »

no napr. na mojej bývalej mi vadilo strašne to že sa veľmi chválila aká je ona dobrá a neviem čoo.. aa proste so všetkými blbosťami sa chválila..je pravda že je ešte mladá ale tak zase nemá 10 rokov aby robila ako decko.. napr. mala narodeniny a niekto jej kupil retiazku a ona hned na icq že: ježiš mama mi tak zatiahla retiazku že ani dýchať nemožem (až nato že som neni taký blbý že retiazka sa zaťahuje a je natesno :? ) takže toto ma vie najviac naštvať keď takéto niečo sa stane...a to u žiadnej baby neuvítam :P
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Do BUSu so mnou nastupovala jedna baba (20-23r), vysoká s čiernymi vlasmi, topánkami na opätku a krátkou sukničkou :D.. Síce taká barbie ale každopádne moc sympatická. Bus bol natrepaný tak sme sedeli vedla seba a relatívne dlho čakali kým sa zo zástavky pohne. Na to si na zastávke všimla nejakú známu, tak klopkala na sklo, potom vytiahla mobil a volala jej. Skreklavým hlasom ako 5-ročné dievča (to by som ešte prežil, za hlas nemôže) sa jej snažila vysvetliť že je v tom buse na zastávke aby si mohli zakývať. Vtip bol v tom, že ten BUS mal na oknách tmavé fólie, zvonka dnu teda nebolo vidieť, čo tá baba vedľa mňa evidentne nebola schopná si uvedomiť, lebo ona ju zvnútra predsa videla :D
Asi za 20 sec to nabralo neskutočné rozmery, vrieskala do telefónu a mlátila rukami na sklo, až napokon vystrčila ruku cez to malé vetracie okienko a nakoniec sa našli.
V živote som sa nestretol s tak tupou osobou v jej dospelom veku (20-23). Kombinácia hlasu 5 ročnej spolu so správaním 5 ročnej a výzorom dospelej ženy bola neskutočný zážitok, každopádne moje sympatie k nej sa veľmi rýchlo statili.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nežné pohlavie vyjadrite sa aj vi prosím pekne - o našej "tupsti" :wink:

edit// heh snažil som sa :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ty si nam uz spravil reklamu gramatikou v svojom poste :lol: jaj tryple..
fifi990
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fifi990 »

nenavidim ked sa mi za kazdu cenu snazi vnutit svoj nazor,lebo som len baba,tie nevedia co chcu...a samozrejme,vsetky su defky :evil:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

fifi990 napísal:nenavidim ked sa mi za kazdu cenu snazi vnutit svoj nazor,lebo som len baba,tie nevedia co chcu...a samozrejme,vsetky su defky :evil:
Sa tvaris ako keby ta druha polovica vety nebola pravda :lol: Ved sa to potvrdzuje kazdy den na mnohych prikladoch.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

GothaR napísal:Sa tvaris ako keby ta druha polovica vety nebola pravda :lol: Ved sa to potvrdzuje kazdy den na mnohych prikladoch.
ako naco teraz narazas na to ze nevieme co chceme, alebo na to ze sme defky? ..ani jedno ani druhe nieje vseobecna pravda..to si vyprosim aby ste si toto mysleli o vsetkych babach! takisto ako ja si nemyslim o vsetkych chalanoch ze su to nezodpovedne deti, kt si chcu len uzivat a pliest hlavy naivnym babam...
kazdodenne sa to potvrdzuje ale aj vyvracia...takze kedze nic nieje len cierne alebo biele ..prosim vezmite do uvahy aj opacnu moznost...vdaka
fifi990
Amateur
Amateur

GothaR napísal:Sa tvaris ako keby ta druha polovica vety nebola pravda :lol: Ved sa to potvrdzuje kazdy den na mnohych prikladoch.
odpust,ze som si dovolila pochybovat o nazore dokonalejsej casti ludstva :aasmile1:
btw,tebe musela nejaka riadne ublizit...

//autoeditácia príspevku ( 08 Aug 2008, 0:11 )
Eritrea napísal:...
dakujem,dakujem,konecne sa ma niekto zastal
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

P41NK1LL3R napísal:Prečo hneď takáto reakcia?... Ak s tebou niekto nesúhlasí, oponuje ti, zaradí ťa niekam, kam patriť nechceš, neznamená to, že musí nastúpiť tradičná "irónia"...
Ak sa cítiš inak, ako bolo napísané, nestačí to?... Lebo niekedy je podobné "potvrdzovanie o opaku" skôr veľkým prikývnutím... :wink:
Ale musim povedat, ze v tom dodatku malymi pismenami ma pravdu :)
Eritrea: to co som napisal, sa mi potvrdzuje vzdy, ked pridu na rec zeny. Muzi to interpretuju inak, zeny medzi sebou zas inak, tak honosnejsie, ale stale je to o tom istom(ak by ste sa pytali: ano, raz za cas sa ocitnem cisto v zenskej spolocnosti). Rozoberat sa mi to nechce, viem co vidim okolo seba, tieto pribehy sa daju najst aj na roznych zenskych portaloch...
Jeden priklad za vsetky, ktory sa opakuje vzdy: muz podvedie zenu - kamaratky jej hovoria, ze to bol prasak, atd; zena podvedie muza - kamaratky jej hovoria, ze mu to nemusi hovorit, ona hovori ze si len chcela trocha uzit a spoznat nieco nove,.. bla bla bla
fifi990
Amateur
Amateur

P41NK1LL3R napísal:...
mas pravdu,moja reakcia nebola najlepsia. ale rozhnevalo ma to,za podla neho su VSETKY zeny len nejakou spodinou ludstva,bezvyznamnou castou...bolo to dost ponizujuce,aj preto,ze mnohi chalani sa spravaju podobne/ako defky/,lenze za to sa stavaju este vacsimi frajermi.netvrdim,ze sme dokonale,ale nemusi vsetky hadzat do jednoho vreca
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Prečo hneď takáto reakcia?... Ak s tebou niekto nesúhlasí, oponuje ti, zaradí ťa niekam, kam patriť nechceš, neznamená to, že musí nastúpiť tradičná "irónia"...
Ak sa cítiš inak, ako bolo napísané, nestačí to?... Lebo niekedy je podobné "potvrdzovanie o opaku" skôr veľkým prikývnutím... :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

fifi990, Eritrea...aj ked nedelim veci na cierne a biele...tak to, ze zeny nevedia co chcu je fakt, ktory sa podari vyvratit so sancou 0,1%. A mam s tym tiez dost skusenosti, ci uz aj alebo moje okolie a neni co dodat. A ak aj zena vie co chce...v konecnom dosledku je to opat raz tak ako vzdy.

Odsledovane, odskusane, overene, potvrdene snad kazdym chlapom a realne zmyslajucou zenou.
Napísať odpoveď