Preco sa divcata obliekaju ako je*y ak nechcu sex ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

on: Cav kocka mam auto, internet a 20cm penis
ona: wów, baby poculi ste to, xi xi xi xi xi
on: a som strasne sarmantny, vzedalny, mam vela penazi a konexie
ona: wów, zacinam sa potit *prehrabavnie vo vlasoch so "zvodnym" pohladom*
on: vies aky je rozdiel medzi krokodilom, asi ako medzi chladnickou
ona: xixixixixixi Ty si taky vtipny a inteligenty
on: let´s fuck
ona: O.K.

rano
on: "Zapis do dennicka poj*banych k*riev z diskoteky +1" poznamka ziadna mi neodola
ona: musim sa pochvalit kamaratkam akeho som mala samca, xixixixix, ja som taka neodolatelna a zvodna ixixixixixix

edit://
Vigor napísal:Zober skupinku dievcat, co si takymto sposobom zvysuju sebavedomie, zober jedneho debila, co si na takychto osobach ide zvysovat sebavedomie...a mas o zabavu postarane. Videt/pocut ich komunikaciu, to musi byt zazitok.
na hrad!
tomasqo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasqo »

:D Dobrý vtip :D
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Paci sa nam ked nam dvorite :) A ked neukazujeme kozy tak si nas nevsimate
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Alofok napísal:Paci sa nam ked nam dvorite :) A ked neukazujeme kozy tak si nas nevsimate
daj este jeden

edit:// flejmwór a modi spia :smt050

//audiotrack: ani modi nemôžu stíhať čítať všetky príspevky
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Alofok napísal:Paci sa nam ked nam dvorite :) A ked neukazujeme kozy tak si nas nevsimate
Cize ked si ich zakryjes klobukom, tak si neviditelna?
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Preco by som si zakryvala kozy klobukom? :D
Proste si viac vsimate sporo odete dievky ako tie nie sporo odete dievky coho prikladom je tato diskusia.

A mozno kecam lebo je pol 2 rano (kua uz su dve dokonca) ale je to jedno lebo aj tak nebudete somnou suhlasit :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Alofok: A preco by sme to robili??? Preco sa mam divat na tie viacej oblecene, ked sa mozem divat na tie menej oblecene a viac vidim..., najma vidim co chcem, hmm??? :oops:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Imho sa baby vobec tak neobliekaju kvoli chlapom, ale naopak kvoli samotnym babam. Chcu sa jednoducho pacit, nevidim na tom nic zle, je to prirodzena sucast ludskej povahy. Problem je, ze zatial co chlapi drzia pohromade, baby sa "pretekaju".

Hodi sa na tom stary vtip:
Ked zena pride rano domov, chlap sa jej spyta kde bola a ona odpovie, ze u kamaratky, chlap zdvihne telefon a zavola jej desiatim najlepsim kamaratkam. Kazda mu povie, ze u nej nebola.

Ked pride chlap rano a zene povie, ze bol u kamarata, ona zavola 10tim, tak 8 potvrdi, ze tam bola a 2 tvrdia, ze tam este stale je.
Vigor napísal:Cize ked si ich zakryjes klobukom, tak si neviditelna?
Neviditelna zrovna nie, ale podstatne menej viditelna ako tie co ich zakryte mat nebudu. Ak to tak u teba nie je, pravedepodobne si teply.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

t0m4s3 napísal: Problem je, ze zatial co chlapi drzia pohromade, baby sa "pretekaju".
Suhlas :) Vidim to, ked sa prechadzam s mojou priatelkou. Akonahle prideme do nejakeho obchodu alebo hocikam, tak si vsimam ostatne baby, kam sa pozeraju. A jasne, ze hned si moju milu premeriavaju od hlavy az po paty... To iste robi aj ona. Prejdeme okolo nejakych bab a hned na mna spusti - "videl si, ake mala blablabla...?". Dievcata si vsimaju ostatne baby viacej ako chalani :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ok suhlasim s tymi fotkami..su prehnane, ale uznavam ze aj take baby sa najdu ...
v podstate to je tak baby idu von ..akoze na lov , jasne ze si oblecu nieco vynimocne co nenosia..velke vystrihy, minisukne a opetky..aby nabalili nejakych chlapov..lebo ako bolo povedane niektore baby su inak neviditelne pre druhe pohlavie...ale zase pytam sa stoji takto nabaleny chlap niekde na diske, v bare a pod za to ???...pre mna nie..preto to nerobim, preto tam nechodim ..a preto sa az tak nevyznam medzi takymi to "pipkami" a ich trikmi ...ale uznavam ze najdu sa v sade ..a sei to s tymi hip hopermi.:D
ano baby pozeraju viac po babach...ale preco by v tom mala byt len nevrazivost? ... vieme uznat ze je krajsia, mudrejsia...

EDIT/ ok nechajme uz otazku oblecenia a horucav tak, to bol len priklad.ale vidim ze my sa bavime o inom druhu bab.takze k veci pls.
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

S tym teplym pocasim pekne kraviny.. Mi chcete povedat ze ked ma hlbsi vystrih (moze to robit 5x10cm) tak ju to nejako zachrani? Nehovorime o dlhych rukavoch, omg.. A tie sukne..Chlapi umieraju od horucav ked nenosia take kratke sukne? Nosia 3/4-ove nohavice a je to v pohode, nepotrebuju mat do polovice odhaleny zadok aby prezili. Da sa v poho vydrzat aj v rifliach ked je nutne. :roll: Neverim ze je rozdiel ked si da baba minisuknu ako ked si da kratsie nohavice,resp. dlhsiu suknu (aspon po kolena) :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

t0m4s3 ale no, viem, ze si prilis inteligentny nato, aby so nepochopil ako som to myslel.
Alofok napísal: A ked neukazujeme kozy tak si nas nevsimate
Velmi nestastne zvolena formulacia. A nepravdiva. Tak som na nu reagoval. A ona nehovorila o menej ci viac viditelnych :wink: .
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

teoria tangacov: pod rifle si ich davaju skoro vsetky ale na kupalisku oratas na jednej ruke ..obliekanie sa vyzyvavo je poza
tomasqo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal:ok suhlasim s tymi fotkami..su prehnane, ale uznavam ze aj take baby sa najdu ...
v podstate to je tak baby idu von ..akoze na lov , jasne ze si oblecu nieco vynimocne co nenosia..velke vystrihy, minisukne a opetky..aby nabalili nejakych chlapov..lebo ako bolo povedane niektore baby su inak neviditelne pre druhe pohlavie...ale zase pytam sa stoji takto nabaleny chlap niekde na diske, v bare a pod za to ???...pre mna nie..preto to nerobim, preto tam nechodim ..a preto sa az tak nevyznam medzi takymi to "pipkami" a ich trikmi ...ale uznavam ze najdu sa v sade ..a sei to s tymi hip hopermi.:D
ano baby pozeraju viac po babach...ale preco by v tom mala byt len nevrazivost? ... vieme uznat ze je krajsia, mudrejsia...

EDIT/ ok nechajme uz otazku oblecenia a horucav tak, to bol len priklad.ale vidim ze my sa bavime o inom druhu bab.takze k veci pls.
Ale ja som nemyslel ze ej to oblecenie "na lov a na diskoteku" ale normálne do skoly, na nákup ..
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Niekde som čítal, že atraktívne dievčatá, ktorá chodia do barov a tak a obliekajú sa naj..."výraznejšie" a najsexy a najvyzývavejšie, to nerobia kvôli chalanom... ony to vraj robia kvôli sebe. Vraj skupinky dievčat potom navzájom ohovárajú druhé, že pozrite aká je tamtá ovešaná a tak ďalej. Proste dievčatá medzi sebou súťažia, ktorá bude vyzerať najlepšie a teda dostane najviac oslovení od mužov a tak podobne...

Nepripadá mi to logické, ale celkom tomu verím.. Ženy fungujú ináč, než muži... pri tom texte písalo: Povedzte toto nejakej veľmi atraktívnej žene a na tvári jej zažiari známy, chápavý, potmehúdsky úsmev..
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

nebolo tam napisane aj pohlavie autora?:D
mne sa tak hrozne paci ak si chlapi myslia ze maju zeny totalne prekuknute..ale nevedia vobec nic.:D..dalsia teoria kt je zarucene pravdiva, :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

máš pravdu neviem ako ostatní ale ja ženy nikdy nepochopím
tomasqo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

chlapi to majú jednoduchšie, pokial niesú homo, tak sa nechcú páčiť chlapom :D
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Eritrea napísal:nebolo tam napisane aj pohlavie autora?:D
mne sa tak hrozne paci ak si chlapi myslia ze maju zeny totalne prekuknute..ale nevedia vobec nic.:D..dalsia teoria kt je zarucene pravdiva, :wink:
Nuž Eritrea písal to muž, ktorý je svetovo uznávaný ako veľmi intenzívne sa rozumejúci človiečik do ľudských vzťahov, especially vzťahov medzi mužmi a ženami no toto si nevymyslel on, ale pýtal sa na to žien a toto je jeho informácia, zo zdrojov, ktoré pozbieral...

On vždy hovorí, že nemôžeme ženy dávať do jedného vreca, ale určité dievčatá, ktoré majú nejako zabehnutý život a sú to naozaj HORÚCE baby, točiace sa medzi HORÚCIMI babami, tak potom často vznikajú medzi nimi tieto intrigy a neraz sa obliekajú čo naj hlavne kvôli "bitke medzi sebou" keď už ide o to, môžem nájsť ten úryvok...

aaa nechce sa mi... :P mám to niekde v skrini..
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

milí páni, nechcite mi navravieť, že sa vám viac páči naobliekaná babenka v roláčiku a voľných gatiach... :lol: my to robíme len pre zdravý vývoj vašich očiek, proste nám je humánnosť daná od prírody, tak prečo nevyhovieť svojim blízkym? :D zas nevravím, že sa musíme rovno zmaľovať ako veľkonočná kraslica a natlačiť sa do extra minisukni jak jaternička... :)
Napísať odpoveď