Košice - Výbuch?
Košice - Výbuch?
caute, vcera som tak spal a asi o 1:42 som pocul strasny vybuch, ma skoro poje**** v postelo
byvam na juhu a tipujem, ze to bolo smerom k staremu mestu... neviete o tom nieco?
aj keby si na leasing zobral tank tak ti ho neodpalia, sak je to nejaka milenka mafiana nie?Martin44 napísal:Nj 22 Rocna a Mercedes ... To potom tak dopadne.
Určite ho mala na leasing
btw, v dobe toho vybuchu som bol mimo Kosic takze som nic nepocul
-
qwerty-xyz
Re: Košice - Výbuch?
2Pacaveli napísal:caute, vcera som tak spal a asi o 1:42 som pocul strasny vybuch, ma skoro poje**** v postelobyvam na juhu a tipujem, ze to bolo smerom k staremu mestu... neviete o tom nieco?
Ako sak ja chapem ze to bol planovany bombovy utok ale podla mna je to trapne.
no, ja som siel s cajkou po ulici a jak som ich videl, tak som zbocil nad ruhu stranu a oni zbocili zamnou
a pytali sa, ci o tom viem, co sa tu stalo, kedy sa to asi stalo, ci som sa zlakol a tak... ale bude to trapas, ked to daju do telky 
//autoeditácia príspevku ( 08 Aug 2008, 19:42 )
tak, bolo to tam
ked sa zamyslim, dobre, ze sa nepytal nieco v style "vies, kto to mohol byt?" alebo nieco take, lebo by som sa prekecol... (nechvalim sa, ze viem presne kto, ale viem, ze kto v tom moze mat prsty) 
tak, bolo to tam
otom by si nemal ani rozpravat, nahodou aj tebe odpalia auto a bude...2Pacaveli napísal:no, ja som siel s cajkou po ulici a jak som ich videl, tak som zbocil nad ruhu stranu a oni zbocili zamnoua pytali sa, ci o tom viem, co sa tu stalo, kedy sa to asi stalo, ci som sa zlakol a tak... ale bude to trapas, ked to daju do telky
tak, bolo to tamked sa zamyslim, dobre, ze sa nepytal nieco v style "vies, kto to mohol byt?" alebo nieco take, lebo by som sa prekecol... (nechvalim sa, ze viem presne kto, ale viem, ze kto v tom moze mat prsty)