caute, takze jeden clovek ma uz dlhsie serie, mam jeho ip adresu ako by som mu poslal virus najlepsie by bolo ten co ti za minutu vipne komp (myslim ze sa vola blaster)
Najskôr by si si asi mal zistiť, či to, čo chceš dosiahnuť, nie je trestné. (a to ani nehovorím o tom, že by si sa mal zamyslieť aj nad tým, či by ti také niečo nevadilo)
jezis boze ja nechcem byt "heker" alebo nieco podobne kurna pochopte ma
//a co mas proti humennemu? boha nemam rad takych ludi co kydaju na druhych no a co ze som z vychodu, vy tam v blave ci kde byvas ste lepsi to mam vsetkych odbornikov najst ktory su z blavy
Rexxar napísal:ja by som chcel vedet ci sa da podla ip adresy zistit kde byvam lebo minule sa mi niekto vyhrazal ze si ma tak najde a nejako este nechodi
teoreticky by sa to dalo zistit, ale musel by bud pracovat u tvojeho providera alebo mat sudne povolenie na ziskanie tejto informacie od providera cize dost nepravdepodobne
Filipito napísal:
//a co mas proti humennemu? boha nemam rad takych ludi co kydaju na druhych no a co ze som z vychodu, vy tam v blave ci kde byvas ste lepsi to mam vsetkych odbornikov najst ktory su z blavy
Filipito napísal:jezis boze ja nechcem byt "heker" alebo nieco podobne kurna pochopte ma
Ja som od Kosic a proti Humennemu nic nemam, ale zaujalo ma to, ze tu na fore je vela z tych, ktori chcu na pc robit nieco nestandardne a myslia si, ze to ide jednoducho, prave z Humenneho. To je len odpozorovany fakt, nikdy som to nezovseobecnoval.
Rexxar: tu sme to riesili http://www.hojko.com/vyhladanie-podla-ip-t98925.html