takze zdravim na audio pri pc pouzivam nejake starsie domace kino znacky universum ( nieco z quelle ) hra to slusne ako basy tak celkovo hlasitost . ale chcel by som nieco viac . subik ma 60W a satelity maju vsetky 30 w . rozmyslal som and Genius SW 5000
myslite ze kupou si polepsim ??? nakolko ma subwofer 75 W cize viac ale satelity maju iba 15 W . mozno budu lepsie hrat koli znacke alebo len koli tomu ze su drevene ja neviem proste doporucili by ste mi kupu tych geniusov ??? dakujem
manik121 napísal:no ja urcite pocul som ich hrat v datarde a ppci bass nezdalo sa mi zeby to robilo co tu niektory majsterkovia vypysuju ktory su voci geniusu zaujaty
Akurat ze:
1) v predajni je zla akustika
2) basy nie su vsetko
3) minule som bol na reklamacnom oddeleni jedneho PC Shopu a takychto Geniusov tam mali pozehnane
SkutManik: ber creative, nebudes lutovat
no jak myslis ale do izby mojej s priemerom 4x4 to uplne stacii aj bas ahj vysky aj stred vsetko je ale jked je nekdo zaujaty voci tej znacke je jeho problem kupujte si cretaive a logitechy a bohvieco ak to niekto nepotrebue na diskoteky geniusi stacia!
No u kamarata doma v byte tie geniusi hraju skvostne velmi velmi dobre a mne je jedno co vam kdo povie a uverite kebyze ich pocujete hrať s dobre nastavenym ekvalizerom a dobre umiestneniny reprakmi treištvrtka z vas by zmenila nazor!
pocul som iba tie geniusi ale nechapem naco nane niekdo pcuje ked su dobre a odhovaraju ludi si ich kupit ze su nakkt nepocul som ine ale za 3000 su podlamna najlepsie aj najvykonejsie v tejto kategorii
Ares napísal:A co tak ist do Bose? Kamarati ich maju a zatial nakopali hociaku repro sustavu. Samozrejme je to aj drahsia zalezitost.
Ved prave. Bose je znacka znama kvalitou, podobne ako Bang & Olufsen, ale cenovo su uz niekde inde. Creative je podla mna taka zlata stredna cesta pre domace pocuvanie.
manik121 napísal:pocul som iba tie geniusi ale nechapem naco nane niekdo pcuje ked su dobre a odhovaraju ludi si ich kupit ze su nakkt nepocul som ine ale za 3000 su podlamna najlepsie aj najvykonejsie v tejto kategorii
Pocul si iba jedny repraky ale podla teba su najlepsie a najvykonnejsie v kategorii. Nechyba ti tu trochu logiky? Podla toho co som si ja stihol vsimnut, tak ludia na ne drzkuju kvoli kazovosti. Hlavne ti, co robia/robili v obchode s HW tak mali moznost vidiet ako casto sa vracali na reklamaciu.
no ja neviem ja co poznam chalankov co ich maju ani jeden ich nemal v oprave neviem cim to je ale sak to je jedno a este k tomu bose ze bose je bose to sa musi nehat viem mame v passate original bose hudbu 4x repro a 4 x vysky a tromfli sme s tym par chalankov so subikmi heh no ale ako hraje 5.1 Bose to neviem nepocul som ani creativy som nepocul jak hraju sak hodte nieco do 3000 nejaku 5.1 link lepsi podla vas jak su tie geniusi
Za 1500 Sk http://www.datacomp.sk/default.asp?cls= ... tiid=10945
Kamos ma to iste akurat v 2+1 a na nedostatok vykonu sa stazovat neda. Len to potom ide o to, ci chces tromfnut nejakych chalankov alebo mat dobry zvuk.
Navyse: zdvojnasobenie vykonu zdroja = hluk vyssi o 3dB, cize ten rozdiel oproti Geniusu s vyssim vykonom nakoniec nie je az taky velky ako sa podla udajov o vykone moze zdat.
Iha ehhe diky no porozmyslam aj cena je prijatelnejsia aj vzhladovo nejsu skarede a dufam ze su aj kvalitne a maju dobry bass vies ja by som potreboval nieco take ze ked pozeram filmy aby centrali hrali cisto pekne a subik nech spravi bass dobry a ked pustim nejaku pesnicku nech mi to nechrapci jak 200rocne radio cize tie creativy su lepsie jak geniusi? v tomto co ja potrebujem izbu mam 4x4 metre cize nepotrebujem tu nieco extra poradte pls
Tak na 4x4 metre to je v pohode, ale Genius ma rozsah 20Hz-20kHz zatialco Creative 40Hz-20kHz, cize v tomto su na tom Geniusy lepsie, ale Creative je zas spolahlivejsia znacka a aj zvuk je vyvazeny. Keby som ja potreboval 5+1, tak kupim tie od Creative.
aha ok dakujem ti za radu no porozmyslam bo som si scel kupit tie geniusi ale neviem tie creativy su o polku lacnejsie a ked vravis ze su lepsie celkovo tak uvidim no porozmyslam a myslis ze tie creativy maju lepsie vysky aj bass silnejsi? ci nevieš?
Vysky maju rovnake, basy slabsie. Ale tie basy som pocul a subwoofer musel byt aj tak cely cas nastaveny tak na 50%, aby sa v miestnosti dalo prezit dlhsi cas.
manik121 napísal:čiže su skoro take iste jak tie geniusi len o polovicu lacnejsie? hehe super no ale kebyze tomu vytne subiku by to hralo asi tak isto nie?
No papierovo by ten subik od Geniusu mal davat hlbsie basy, ale v praxi to mozno nerozoznas. Priamo som nemal moznost porovnat ich, tak neviem, ale zivo si pamatam zvuk Creative, s nimi som zil asi 2 tyzdne a bolo to fajn
Stale vsak nezabudaj na nespolahlivost znacky Genius.